|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 07 вересня 2008, 14:27 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
КрішнА,
так виглядає, шановний, що для тебе ніяка релігія не існує, тому може пошукавбис инакший форум з инакшими темами?
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 07 вересня 2008, 16:32 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Бодя, не переживайте, з понеділка буде працювати форум Єпархії, де можна буде спокійно постити новини і ні про що не думати (або про життя через призму християнського світогляду)
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 07 вересня 2008, 17:12 |
|
|
Simple,
не думати не виходить :) хоча декотрі фільозофи казали шо стан абсолютного спокою і врівноваженості якраз коли не думаєш нічо і без найменших емоцій :D але чи це правильно?
зара знову напишуть "подивись назву теми" :D
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 07 вересня 2008, 23:33 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
Цитата: Бодя пише:
Simple, не думати не виходить Посмішка хоча декотрі фільозофи казали шо стан абсолютного спокою і врівноваженості якраз коли не думаєш нічо і без найменших емоцій Дуже щасливий але чи це правильно? зара знову напишуть "подивись назву теми
а чи правильно це також вжезалдежить від ситуації і точки зору..самі вирішуйте що для вас правильно)) Цитата: Бодя пише:
так виглядає, шановний, що для тебе ніяка релігія не існує, тому може пошукавбис инакший форум з инакшими темами?
чому не існує існує..і не тільки для мене а й для цілої планети три світових і ще купа релігійякі існуютьі існували..просто мені вони непотрібні для мене релігія це історико-культурне надбання планети не більше.в чомусь кожен правий алесправа в тому що і релігії розділилисьв собі на течії і секти і кожна ланка претендує на істину останньої інстанції))принаймні в монотеїстичних релігіях)
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 07 вересня 2008, 23:35 |
|
|
тому може пошукавбис инакший форум з инакшими темами?
а мені і на цьому форумі добре..релігія це тема на яку можна довго і нудно теревенити))мені принаймні цікаво))та й коли нема чим зайнятись можна потеревенити в подібних темах))а я вам що заважаю?)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 вересня 2008, 23:44 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: КрішнА пише : а мені і на цьому форумі добре..релігія це тема на яку можна довго і нудно теревенити))мені принаймні цікаво))та й коли нема чим зайнятись можна потеревенити в подібних темах))а я вам що заважаю?)
Знаєш у мене виникла давно така підозра , що цю єретичну тему пора закрити , бо я перепрошую , політика політикою , але віра для мене головніше без сумнівно., І я впевнений , що не лишуся без підтримки.
А ти шановний КрішнА йди розхитувати устої буддизму , або ісламу , звичайно якщо тобі голову не відпиляють. На що я не маю сумніву.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 07 вересня 2008, 23:50 |
|
|
Цитата: КрішнА пише:
релігія це тема на яку можна довго і нудно теревенити
потеревенити мож про футбол, політику, жінок, машини...а релігія, духовність це трошечки зовсім інакше, але відоу, ти того не розумієш або спеціально займаєшся деструктивом. А це зовсім інша справа і бесіда
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 08 вересня 2008, 00:14 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
А ти шановний КрішнА йди розхитувати устої буддизму , або ісламу , звичайно якщо тобі голову не відпиляють. На що я не маю сумніву.
ну мусульман вже розхитував там з критичним мисленням взагалі завал)))але смішно за таким спостерігати)а до буддистів якось не доходив)зрештою кожен має право на власну точку зору))а тему не варто прикривати))якщо не бажаєте в ній писати то просто не пишіть)може ще люди будут заходити писати шось) Цитата: Бодя пише:
потеревенити мож про футбол, політику, жінок, машини...а релігія, духовність це трошечки зовсім інакше, але відоу, ти того не розумієш або спеціально займаєшся деструктивом. А це зовсім інша справа і бесіда
в наш час релігія і духовність стають дуже різними речами)))ІМХО) Цитата: Бодя пише:
потеревенити мож про футбол, політику, жінок, машини..
футбол не люблю аж так..не розбираюсь ні в ньому ні в машинах..та й в жінках не дуже))
краще кіно чи музика))але такі теми нажаль не дуже кишать обговореннями:(
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 08 вересня 2008, 00:27 |
|
|
Цитата: КрішнА пише:
футбол не люблю аж так..не розбираюсь ні в ньому ні в машинах..та й в жінках не дуже))
може женитись Вам треба, барін, женитись...
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 08 вересня 2008, 00:28 |
|
|
може женитись Вам треба, барін, женитись...
емм ну я б не проти якби було своє житло))і підходяща особа))на роль "другої половинки"а наразі шо єсмь то єсмь)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |