|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 27 вересня 2014, 14:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Давно пора!   А ми все переживаємо: а шо масква скаже?! а шо в Брюсселі подумають?! а як Вашингтон на це?!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2014, 02:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
До речі!  А ви берете та й кажете!.. 
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 28 вересня 2014, 10:38 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
Журавського на Житомирщині також гідно зустріли. Нагадали ким він є насправді. Це вже вдруге http://www.youtube.com/watch?v=l9wJUkongNE
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2014, 14:42 |
|
|
А загалом, на "wiki" вже навіть створили сторінку: Список чиновників яких кинули в смітникНа сьогодні список ще невеликий - всього лиш кілька порядних гівнюків. Упевнений, що цей список надалі буде тільки поповнюватись. ОДНАК,  Як би з того не раділось, - неможливо не признати, що все це попахує махновщиною. Можна би й начхати! Катюзі по заслузі! Але прийдеться згадати як минулої зими наші стали захоплювати обласні адміністрації. Закінчилось захопленням адміністрації Криму, відтак Донецької і Луганської областей... Кацапня каже: "Єслі в Луцкє, Чєрнавцах можна, то пачєму здєсь нельзя?!". Гадаю, що завтра вже наші полетять в смітники... 
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 28 вересня 2014, 15:08 |
|
|
Найняти безпринципних звичайно не тяжко. Знайдуться уроди котрі за гроші і таке влаштують чесним людям. Гадаю що цей процес тимчасовий. До виборів дійсно треба не допускати багато кого. Лізуть в Раду дійсно непорядні люди. Як зупинити Пилипишина, Журавського й інших? Влада бездіє. Люстраційні закони приймає, але вони недолугі, недієві, та і влада до реальних проблем загалу байдужа. Тому, лишається ось такий, нібито і примітивний, проте дієвий метод
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2014, 16:06 |
|
|
Пане Олександре Віталійовичу, цілком згоден! Тільки не впевнений, що отой дієвий метод, навіть якщо його застосувати в третій, тридцять третій, сто тридцять третій раз, подіє на всіх цих журавсько-пилипишиних... Вони теж знають на що йдуть! І знають що втрачають, коли вилітають з номенклатури! Не думаю що цим їх можна в чомусь переконати, чи, принаймні, заставити просто відступитись. Це все одна сторона медалі. З іншого боку. Розуміється, вся ця "сміттєва методика" - явно махновська! Розуміється, що все це абсолютно незаконно! Розуміється, що у світі нас будуть осуджувати! АЛЕ!.. Якщо ми: - постійно будемо оглядатись на Брюссель і Вашингтон (а тим більш - на маскву!), - завжди будемо врубати ручне гальмо, аби, Боже борони, не уподібнитись кацапам, і хтось там, часом, не подумав, що ми - така ж скотина, - без кінця будемо класти оборону своєї землі на одні ваги з чужоземними нападниками, то назавтра: - ніхто й нічого про нас вже не скаже, бо не буде вже про кого говорити, - нікому вже буде тиснути на якесь там ручне гальмо, - і важити на шальках вже не буже що... Бігме, не знаю як має бути правильно. Хіба... ... може, років через 50?!.. 
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 28 вересня 2014, 17:39 |
|
|
Для чого на цьому зациклюватись? Журавський отримав те, на що заслужив. Він завжди був пристосуванцем. Працював в адміністрації Чернівецького в Києві й там брав участь в незаконній приватизації. На спеціально влаштованому "Конкурсі краси" виграла його племінниця, і всі призові нагороди отримала вона як подарунок. Не кращий і Пилипишин. Люди знають їм ціну.
Щодо гальма... Ми ж його маємо? І вміємо не уподібнюватись до рядових махновців. В разі потреби, зможемо стримати хоч якусь частку від надмірного і безглуздого радикалізму. Все решта... Ну не перевернемо ми цей світ. Але довкола себе в кращий бік змініти хоч щось таки зможемо
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 28 вересня 2014, 18:46 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Олесь Вахній написав: Найняти безпринципних звичайно не тяжко. Знайдуться уроди котрі за гроші і таке влаштують чесним людям. Гадаю що цей процес тимчасовий. До виборів дійсно треба не допускати багато кого. Лізуть в Раду дійсно непорядні люди. Як зупинити Пилипишина, Журавського й інших? Влада бездіє. Люстраційні закони приймає, але вони недолугі, недієві, та і влада до реальних проблем загалу байдужа. Тому, лишається ось такий, нібито і примітивний, проте дієвий метод А що тут дієвого? Всі живі. Тільки пропіарилися безплатно...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2014, 20:01 |
|
|
Олесь Вахній написав: Для чого на цьому зациклюватись? Журавський отримав те, на що заслужив. Він завжди був пристосуванцем. Працював в адміністрації Чернівецького в Києві й там брав участь в незаконній приватизації. На спеціально влаштованому "Конкурсі краси" виграла його племінниця, і всі призові нагороди отримала вона як подарунок. Не кращий і Пилипишин. Люди знають їм ціну.
Щодо гальма... Ми ж його маємо? І вміємо не уподібнюватись до рядових махновців. В разі потреби, зможемо стримати хоч якусь частку від надмірного і безглуздого радикалізму. Все решта... Ну не перевернемо ми цей світ. Але довкола себе в кращий бік змініти хоч щось таки зможемо Пане Олесю, цілком згоден з Вами! Та же не просто так люди, ні з того ні з сього, раптом, зірвались і побігли першого-ліпшого запихати в сміттєівий контейнер!.. Бо во вони фист злосні... Ясно, що це не з неба впало! А крім того, само собою ми гальма маємо. А з "тієї сторони" - які гальма?! Я й казав: "завтра вже наші полетять в смітники...". ... трудно тут визначитись для себе особисто: чи це добре? Чи не дуже?..  Старший_брат написав: А що тут дієвого? Всі живі. Тільки пропіарилися безплатно... Та же зрозуміло, що ніхто від того не вмер! Ви й справді гадаєте, що сидячи в контейнері для сміття можна якось "пропіаритись"?!.. Цікаво, і як же ж вони "пропіарилися безплатно"?!! Хіба що зі знаком " -"... Тепер кожен пес у місті буде на нього гавкати (просто шкіритись)!  Яке ж воно має відношення до "public relations"?
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 28 вересня 2014, 20:50 |
|
|
Якщо говорити саме за Пилипишина і Журавського, то бачу цю читуацію так: Журавського карали не лише в Києві біля Ради, а й на виборчому окрузі. Між людьми цен швидко розходиться. Тому, сподіваюсь що толк буде, й до наступного складу Ради він не потрапить. Пилипишин звичайно ж набагато підліша істота. Одного з тих, хто його в смітник відправляв, вже затримали, й він зараз під домашнім арештом. Отже, швидше всього що дійде до суду. Гадаю, варто захистити чоловіка. Кілька випадків коли аналогічним методом "люстрували" в Черкасах, Кіровограді, Запоріжжі й Одесі... Це, на мою думку звичайно ж, більше схоже на хвилю. Надійшла, і незабаром відійде.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |