|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 18 травня 2010, 16:40 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Hugo написав: Все, пісець карпатським хвойним лісам. Hugo написав: це попередження. яйце -> вінок -> ???? Сміх сміхом, а тема уже пішла в рух!.. Вся країна повинна сказати: «НІ КРИВАВОМУ РЕЖИМУ! НІ КАТУВАННЮ ЯЛИНКИ»! Ялинковий спротив В Карпатских лесах обнаружена база подготовки венков-террористовВідтепер Яйцюковича перейменовано в Ялинковича; новорічні ялинки рекомендується прикрашати писанками (Коломия може на цім заробити!), а великодні кошики зі свяченим треба прикрашати не барвінком, а...  Правильно!!!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Славік)
|
Додано: 18 травня 2010, 19:56 |
|
З нами з: 17 травня 2010, 19:11 Повідомлення: 25 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Славік
|
yanychar Шикарний коментар...хаха молодець
|
|
 |
|
 |
Славік)
|
Додано: 18 травня 2010, 22:14 |
|
|
Анекдот - Що потрібно повісити на ялинці, щоб наступний рік став роком статку й процвітання? - Президента з прем'єром не пробували?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 травня 2010, 00:29 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
боюсь що цего буде мало, щоб рік став роком Славік) написав: статку й процвітання треба би ще повісити верховну зраду і кабмін поряд. а для цего вже треба цілий ліс. тому бережіть ліси 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Славік)
|
Додано: 19 травня 2010, 15:19 |
|
|
Краще сажати нові дерева ...Наперед
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 19 травня 2010, 16:17 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
|
 |
|
 |
Славік)
|
Додано: 19 травня 2010, 16:37 |
|
|
хаха .."бомба "ялинкову тему роздули труба ...але весело ..
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 19 травня 2010, 16:55 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
myrko написав: Я пацтолом 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 травня 2010, 10:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"Заступник глави Адміністрації Президента України Ганна ГЕРМАН назвала “мародерами” активістів “Братства”, які “вкрали вінок з могили Невідомого солдата”. Про це Г.ГЕРМАН заявила у коментарі УНІАН щодо ініціативи партії “Братство” провести аукціон, на який буде виставлено вінок, що впав на Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА біля Могили Невідомого солдата 17 травня. ”В Україні сталася безпрецедентна подія – члени організації “Братство” вкрали вінок з Могили Невідомого солдата. І пробують робити на цьому ганебний чорний піар. Це абсолютно неприйнятні методи політичної боротьби. Це ганебний чин”, - наголосила вона. ”Це, прямо кажучи, мародерство, яке викликає обурення і сором за тих людей, які знущаються над пам’яттю загиблих у Великій Вітчизняній війні. Суспільство повинно дати відповідну оцінку таким діям опозиції”, - також заявила Г.ГЕРМАН. За її словами, “такого цинізму і такої ганьби ще не дозволяв собі ніхто в історії світу”. “Це останнє, що можуть робити люди – обкрадати могили солдат і продавати вкрадене на аукціонах”, - сказала політик." Герман: в Україні сталася безпрецедентна подія...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 травня 2010, 10:45 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: вкрали вінок з Могили Невідомого солдата а шо дійсно вкрали? 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |