|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 12 серпня 2014, 12:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
 Ну-у-у, і чого вона чекає, тота охорона?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 вересня 2014, 17:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Це вже стало доброю традицією!..  Активісти, які пікетують під Верховною Радою з вимогою прийняти закон про люстрацію, зловили нардепа Віталія Журавського і кинули його в сміттєвий контейнер. Як відомо, Віталій Журавський - автор скандального закону, що припускає кримінальну відповідальність за наклеп. Раніше він входив до Партії регіонів. Сьогодні в Києві під будівлею Верховної Ради близько 200 активістів вимагають прийняти закон про люстрацію. В акції протесту беруть участі активісти Автомайдану, партії Воля, Правого сектора та Свободи. Протестуючі тримають плакати "Вимагаємо люстрації", "Майдан не простить, Майдан вимагає". Под Радой активисты бросили нардепа Журавского в мусорный бак/P.S. Тиждень тому там же валявся працівник і злодій фонду соціального страхування Олег Руденко. Як то кажуть: "І року не пройшло!"/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 вересня 2014, 06:10 |
|
|
"Героїв" треба знати в лице!Список депутатів Верховної Ради України, які позавчора поїхали на поклон до Пуцика: 1. Владимир Олейник, Партия регионов 2. Елена Бондаренко, Партия регионов 3. Таисия Повалий, Партия регионов 4. Владислав Лукьянов, Партия регионов 5. Валентина Лютикова, Партия регионов 6. Александр Бобков, Партия регионов 7. Сергей Горохов, Партия регионов 8. Александр Присяжнюк, Коммунистическая партия Украины 9. Виталина Дзоз, Партия регионов 10. Олег Буховец, Коммунистическая партия Украины 11. Геннадий Васильев, Партия регионов 12. Сергей Гончаров, Партия регионов 13. Александр Козуб, Партия регионов 14. Евгений Мураев, Партия регионов 15. Василий Самойленко, Коммунистическая партия Украины 16. Виктор Тихонов, Партия регионов 17. Владимир Чуб, Партия регионов 18. Александр Голуб, Коммунистическая партия Украины 19. Александр Зубчевский, Коммунистическая партия Украины 20. Василий Демедюк, Коммунистическая партия Украины 21. Владимир Кудря, Коммунистическая партия Украины 22. Владимир Медяник, Партия регионов 23. Руслан Скарбовийчук, Коммунистическая партия Украины 24. Роман Шугало, Коммунистическая партия УкраиныЗагалом - 24 штук. Само собою, суцільна кОмса і ригАли...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 вересня 2014, 19:27 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 вересня 2014, 20:09 |
|
|
Агій! Та на всіх контейнерів не стане!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 вересня 2014, 00:20 |
|
|
Потрібен терміновий держзаказ на виготовлення нових сміттєвих контейнерів!!!Нє! Бігме з цим тре шось робити!   І я так кажу! То зажирно буде - аж цілий ПЕРСОНАЛЬНИЙ контейнер на ОДНОГО ЙОЛОПА! Три у один - то є багато ліпше! А як ше їх усіх там ногов троха попхати... я думаю... й десяток влізе. Без проблем! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 вересня 2014, 01:49 |
|
|
"Люстрація" чергового чухана
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 вересня 2014, 23:58 |
|
|
yanychar написав: Потрібен терміновий держзаказ на виготовлення нових сміттєвих контейнерів!!! ... Сміх сміхом, але добра традиція набрала такої популярності і поширення, що питання достатньої кількості контейнерів для сміття нині стало більш ніж актуальним!.. ВАРТА КИЄВАДо того ж, як показує практика, стандартний об'єм стандартного вуличного контейнера просто не відповідає сьогоднішнім потребам населення країни! А тому конструкторам просто необхідно детально продумати форму, розміри, компоновку, а також внутрішній і зовнішній дизайн цього вкрай необхідного комунального девайсу. Крім того, обов'язково треба передбачити і розрахувати можливість багатофункціонального використання пристрою в різних умовах і для різних потреб. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 вересня 2014, 10:02 |
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 вересня 2014, 14:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
мабуть пора вже в тиху починати по справжньому люструвати , тобто на люстрах вішати ..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |