Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 9 з 19 [ 185 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 травня 2009, 02:15 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
"Мало не щодня ми чуємо фразу «Хто контролює минуле, той контролює майбутнє». Мало того, ми є свідками жорстокої війни між Україною і Росією за історію! Ні дня не обходиться без звинувачень, пропагандистських промов і виступів, «документальних» фільмів і т.д. У країні-непорозумінні вже дійшли до того, що комісію якусь там створюють.

А хто ж таки, на ваш погляд, виграє в цій битві? Особисто я впевнений, що Україна! На це в мене є декілька аргументів:

1. Росія, що має свою далеко не однозначну історію (хай і дуже коротку - лише 300 років якихось), замість того щоб піклуватися про «вирівнювання неточностей» не тільки не робить цього, а намагається ще й вплинути на українську історію. При цьому українці не ставлять завдання вплинути на розуми когось поза своїми територіями.

2. Російська влада так і не засвоїла головний урок історії: українці завжди були і залишаться українцями, і не танцюватимуть під російську дудку. Ті, хто хоч трохи вивчав історію України, повинні пам'ятати, що свого часу російські царі не могли знайти відповідну для себе кандидатуру українського гетьмана. І не зважаючи на всі запевнення у відданості, люди, що опановували булавою, починали вести проукраїнську політику. Така ж ситуація складається і в нашій новітній історії. Прославляти УПА в підручниках історії почали не при Ющенку! І не при Ющенку портрет Мазепи помістили на десятигривневу банкноту!

3. В Росії просто немає ресурсів нав'язувати свою думку українцям. Максимум на що вони здатні — це довести до білої лихоманки своє власне населення, яке б'ється в істериці від ненависті до України, але розуміє, що зробити нічого не можна."
ТАК ХТО Ж ТАКш ВшГРАЄ БшТВУ ЗА ІСТОРІЮ, УКРАЇНА Чш РОСІЯ?

[FONT=Optima]Варто додати, що все те відноситься не тільки до України, а й до Грузії, Ічкерії, Польщі, Литви, Фінляндії, Татарстану, Естонії... "пиндосов", "эуропосов"...
Загалом, - увесь світ!..[/FONT]
Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 травня 2009, 02:49 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
yanychar, почитай цю статтю, а поруч неї на Порталі є ше одна... знаю, ти найдеш... мене цікавлять твої [color=red]особисті[/color] висновки...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 травня 2009, 01:24 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
yanychar, почитай цю статтю, а поруч неї на Порталі є ше одна... знаю, ти найдеш... мене цікавлять твої особисті висновки...

Варто було помістити цей допис в тему Голодомору. Я поясню, чому...

Шкода, що шановний пан Erlik давненько не появляється на форумі. То має безпосереднє відношення саме до його заяв....

В темі "24 листопада..." я приводив як довід той факт, що на Нюрнберзькому процесі, з боку підсудних, заяви про розширенння об"єктивної (і суб"єктивної) сторони злочинів нацизму висловлювались потійно. Аж до моменту винесення вироку міжнародним трибуналом.
Загалом, концепція релятивізму Голокосту (а також, ініціації ІІ Світової війни, масового геноциду (виселень, переселень), відносносної та абсолютної відповідальності за скоєне і т.п.) не нова. Як то кажуть: "Це вже було"...
По аналогії, саме з позицій такої "відносності" Москва трактує Голодомор так, як їй заманеться.
Релятивізація повна. "В 30-е годы от голода умирали казахи, народы Поволжья, удмурты, башкиры, а также русские. Поэтому, считать голод 33 г. геноцидом именно украинского народа неправомерно!". (те ж саме казали німці в Нюрнберзі з приводу знищення євреїв в концтаборах)
Релятивізація часткова. "В продразверстке, изъятии хлеба на Украине участвовали продотряды в которых состоявли не только русские, но, также, татары, удмурты, представители народов Севера... Поэтому, считать голод 33 г. московским геноцидом, направленным на уничтожение украинского народа - неправомерно!". [I](те ж саме казали німці в Нюрнберзі 1945 р. і те ж саме кажуть нині: Wina Niemców i Europy)[/I]
Релятивізація унітарна. "Сталину была нужна коллективизация и, в первую очередь, индустриализация страны. Без этого мы не смогли бы победить в 1945!". (німці, в Нюрнберзі, теж жалібно блеяли про нову Європу, Новий Порядок і т.п.)

А взагалі то, коли припирають в кут - пригодяться любі способи! Лиш би відбрехатись!..
Я би назвав то "Релятивізяція усєка" (себто, годиться на всі випадки життя...).
Наприклад (взято з одного форуму): "Расстрелы, выселения, голод и прочую туфту устроил Сталин! А посему, - пущай хохлы жалуются своим друганам - "генацвале"! (дійсно, при чім тут Москва - м'яка і пухнаста?..)
Або ще: повстанці УПА воювали, в основному, з військами НКВС і... "стрибками"... А в "истребительные отряды" набирали кого? Австралійців, бразильців?..
А отут - до цього ж питання:
Зображення
[FONT=Optima]Warszawskie getto na początku 1941 r. Polski granatowy policjant w towarzystwie żydowskiego funkcjonariusza kontrolują przechodniów. W podległej Niemcom policji podczas okupacji służyło kilkanaście tysięcy Polaków[/FONT]
[FONT=Optima]Варшавське гетто на початку 1941 р. Польський темно-синій полісмен у супроводі єврейської посадової особи контролює перехожих. У Німеччині, в нижчестоячій поліції під час окупації служило кільканадцять тисяч поляків[/FONT]

(прим. автора)
Єврейська посадова особа - Judischer Оrdnungsdienst, єврейська поліція, орган для забезпечення порядку, який утворювався у кожному єврейському гетто під час нацистської окупації.
Зображення
Велосипедна рота єврейської поліції у варшавському ґетто
http://ru.wikipedia.org/wiki/Еврейская_полиция

То при чім тут москал... тьху, до холєри! ЗображенняНімці тут при чім?..

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 травня 2009, 17:10 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
yanychar, все... :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 травня 2009, 18:39 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
yanychar, все...

...шо все?... :roll:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 липня 2009, 02:00 
Офлайн

Нє-е-е-е! Ше не всьо!..

Сьогодні день народження Романа Шухевича, а також 68-а річниця від дня проголошення Української Самостійної Соборної Держави - УССД (1941 р.)

"30 червня о 19.00 на Львівській площі розпочнеться святкування дня народження Р.Шухевича та відновлення УССД у 1941 році.

В програмі заходу:

- святкові привітання (дуже короткі),
- цікаві виступи (короткі),
- жива патріотична музика.
Одразу після урочистої частини учасники заходу проведуть пікетування відділку міліції на вул. Прорізній,10. У цьому відділку нині перебувають Микола Коханівський та ще 4 чоловіки, які сьогодні зранку поруйнували (http://maidanua.org/static/news/2009/1246336405.html) пам'ятник Леніну на Бесарабській площі у м. Києві.

Присутність патріотично налаштованих громадян конче необхідна."
Вшануємо Шухевича і звільнимо тих, хто потрощив пам'ятник Леніну
Анонс подій до річниці від дня народження Р.Шухевича і акту відновлення УССД

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 липня 2009, 00:51 
Офлайн

Це, певно, найбільш відповідна тема, аби продовжити суперечку.

"1) Предками наших западенцев был народ даков, обитавший когда – то в Карпатских горах. Когда римский правитель Траян присоединил часть Карпатских гор к своей империи во 2 веке н. э., то часть Дакии латинизировалась, став в последствии румынами и молдованами, а часть из них попала под влияние славянских народов, став в последствии нашими западенцами, называющими себя украинцами. Это видно и по их нарядам, музыке, их горбатым носам и по тому грязному славянскому языку, напичканному дакскими, польскими, да каких только там нет словами…"

Римська Дакія - римська провінція, утворена в 101-106 рр. н. е. імператором Траяном після завоювання римлянами центральної частини території історико-географічної області Дакії, до цього населеній індо-європейських народом даками. Представаляла в основному сировинний придаток імперії (видобуток золота, срібла, залізних руд у Карпатах), провінція досягла найвищого розквіту у другій половині II століття, коли були засновані римські міста, прокладено мережу доріг, а основна маса автохонного населення зазнала інтенсивної античної романізаціі.
Зображення
У III столітті нашої ери починається занепад імперії, послаблення її економічної і військової могутності. Римська Дакія офіційно припиняє своє існування вже в 271 році, однак якась аморфна романоязичная спільність зберігається в сільській місцевості Дакії (пізніше Трансільванії) протягом усього середньовічного періоду. Саме на її основі, хоча і з сильними грецькими і особливо слов'янськими впливами, відбувається становлення середньовічної валашской державності, а потім сучасних румунської і молдавської республік.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Римская_Дакия
http://ru.wikipedia.org/wiki/Дакия
http://ru.wikipedia.org/wiki/Траян

"2) Большинство из них даже коренными львовянами не назовешь, до 2 мировой войны в населении Львова преобладало польское и еврейское население, только после того как Гитлер «очистил» львов от евреев, а потом и Сталин от поляков, то жители близлежащих гуцульских сел постекались во Львов и сразу же стали высококультурной украинской интеллигентской элитой, и эти свиньи засрали этот некогда уникальный своеобразный город. А сейчас они едут в Киев и засерают и Киев своим провинциализмом."

Як би то не було, однак, andr88 опирається на певні факти:
"Что касается распределения по национальному признаку, то следует учесть, что национальность тогда, как и прежде во времена Австрии, определялась по разговорному языку. Состав населения Львова "щодо мови найближчо©" выглядел так:
украинцев 24.245 чел. или 7,8%
русинов 10.892 чел. или 3,5%
поляков 198.212 чел. или 63,5%
евреев 75.316 чел. или 24,1%
прочих 3.566 чел. или 1,1%"
Кто сделал Львов украинским городом?
"Родной язык
населения Львова
по переписи 1931 года
польский 198.212 (63,5 %)
идиш 75.316 (24,1 %)
украинский 24.245 (7,8 %)
русский 10.892 (3,5 %)
другой 3.566 (1,1 %)
Всего 312.231"
http://ru.wikipedia.org/wiki/Львов#.D0.9F.D0.B5.D1.80.D0.B8.D0.BE.D0.B4_1919.E2.80.941939.C2.A0.D0.B3.D0.B3.
А отак за даними Всеукраїнського перепису населення — станом на 2001 рік виглядає
"Національний склад
населення Львова
українці 88,1 %
росіяни 8,9 %
поляки 0,9 %
білоруси 0,4 %
евреї 0,3 %
вірмени 0,1 %"
http://uk.wikipedia.org/wiki/Львів#cite_ref-4
Якщо цього замало, можу викласти дані по Голокосту у Львові і дані по оперції "Вісла" 47 р. Зображення

А тепер, пане капітан, беріть тестя (можете зібрати всю рідню!) і спробуйте дати "більш точний аналіз"...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 липня 2009, 11:48 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
[QUOTE]yanychar пише : А тепер, пане капітан, беріть тестя (можете зібрати всю рідню!) і спробуйте дати "більш точний аналіз"...[/QUOTE]

Ну якщо послугуватися саморобною статистикою, то абсолютно достовірно можна довести те , що навіть Москва не є російським містом , бо корінних росіян, тих у кого предки росіяни хоча-би у третьому коліні,буде абсолютна меншість , про корінних москвичів я мовчу. До чого я це кажу ? А до того , що легше сліпого навчити плести капчури, як котрогось з тих "видатних" російських дослідників зпам'ятати. Тобто най собі гавкають , поки їхня державна політика буде вимагати і всіляко стимулювати то гавкання , то воно і буде продовжуватися. І поки наша влада не буде того гавкання помічати і відповідати на нього радикально , тихо , але з упертістю бульдозера реагувати ,то нічого на цьому горизонті не зміниться. Тихо реагувати , я розумію так , що без лишнього ажиотажу , на кожен випад російської влати , котрий направлений проти нашого суверинітету і незалезності , проводити міри у десяток разів сильніші по відношенню до тих , що співчують Росії, і створити ім такі умови проживання , даби ониє , паєхалі на сваю атчизну і там сачуствувалі , десь у Бурятії чи примірому Осетії.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 липня 2009, 13:21 
Офлайн

Цитата:
Капітан пише:
Ну якщо послугуватися саморобною статистикою...

Ага...
Я так розумію, що Ви не спішите парирувати безпосередньо аргументи, котрі приводить вельмишановний andr88.
Натомість користаєте стару-добру методику релятиву: "А сам то, сам то! На себя в зеркало смотрел?!!".

Загалом, то є загальноприйнята (і цілком прийнятна!) практика у міждержавних відносинах...
Саме так і нині на всіх рівнях ведеться суперечка "во языцех и народех" аж до пленарних засідань Генеральної Асамблеї ООН.
Пане ехр, для Вас, персонально: эй козёл

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 липня 2009, 13:51 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
yanychar пише : Пане ехр, для Вас, персонально: эй козёл

:D , а Дарвін казав , що людина походить від мавпи . ...Виявляється що не всяка....

Цитата:
Я так розумію, що Ви не спішите парирувати безпосередньо аргументи, котрі приводить вельмишановний andr88.

Я їх не парирую , по тій простій причині , що не вважаю ту білу гарячку аргументом.... То мають парирувати спеціальні лікувальні заклади.То їх профіль, і їх пацієнт. :cl: Але навряд чи вони тим займуться , бо прийшлось кремлівських близьнюків таки класти на облік.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 9 з 19 [ 185 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення