|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 03 березня 2014, 14:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Міністерство внутрішніх справ України РОЗШУК Особи, які переховуються від органів влади Регіон (орган внутрішніх справ): СУ СЛУЖБЫ БЕЗОПАСНОСТИ УКРАИНЫ Прізвище: ЯНУКОВИЧ Ім'я: ВИКТОР По батькові: ФЕДОРОВИЧ Дата народження: 09.07.1950
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 04 березня 2014, 10:19 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 березня 2014, 11:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Старший_брат написав: В соцмережах з’явилася інформація про смерть Януковича
Дійсно, В соцмережах з’явилася інформація про смерть Януковича Перед тим хтось з російських журналістів написав, що бачив як янучару після пресконференції тихцем закували у кайданки і вивели повного нерозуміння того, що відбувається..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 березня 2014, 22:12 |
|
|
Ви будете шкіритись, але, В Інтерпол відправлено запит від української влади на включення Віктора Януковича в список осіб, які мають бути арештовані. Януковича вимагають арештувати за звинуваченнями, які включають "зловживання владою" і "вбивство". Так зване "червоне повідомлення" для осіб, що перебувають у міжнародному розшуку, було отримано 6 березня штаб-квартирою Генерального секретаріату Інтерполу в Ліоні, Франція. INTERPOL reviewing Red Notice request by Ukrainian authorities for arrest of Victor Yanukovych
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 березня 2014, 06:57 |
|
|
Кілька днів тому В соцмережах з’явилася інформація про смерть Януковича4 березня представник Росії в ООН Віталій Чуркін тряс папірцем-заявою від Яника з просьбою ввести війська в Україну від 1 березня. 4 березня на своїй прес-конференції Пуцик особисто заявив, що бачив Януковича "два дні тому".  Однак, останній раз Януковича живого бачили 28 лютого 2014 року під час його прес-конференції в місті Ростов-на-Дону. Після цього його однопартійці і люди з його оточення в Україні не підтверджували, що він виходив на зв'язок. Тим часом, В Інтернеті знову заговорили про "тяжкий стан" ЯнуковичаМимоволі складається враження, що Москва вже більше тижня займається труположством...
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 07 березня 2014, 10:59 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Може нишком поховали в мавзолеї?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 березня 2014, 11:26 |
|
|
Старший_брат написав: Може нишком поховали в мавзолеї? Лєйба вночі викине цього придурка на двір, на красну площу!  А попри все, саме москальні найбільше вигідно аби шматюкович жив! Принаймні, аби у світі так думали... Це відкриває широкий простір для всіляких варіантів і маневрів.  І поки там будуть розбиратись чи боров живий, чи вже гниє, чи він підписував, чи хтось помагав, - можна не тілько дурними папюрчиками в ООН махати!..
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 07 березня 2014, 17:22 |
|
|
Може таки з'явиться нарешті нагода закрити цю тему.  коли хряк таки точно здохне
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 березня 2014, 17:27 |
|
|
VohaBit написав: Може таки з'явиться нарешті нагода закрити цю тему.  коли хряк таки точно здохне Першраз complete a confirmationА там буде видко шо з тим робити!..
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 березня 2014, 20:38 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: VohaBit написав: Може таки з'явиться нарешті нагода закрити цю тему.  коли хряк таки точно здохне Першраз complete a confirmationА там буде видко шо з тим робити!.. добре аби оба здохли , пукін і овощ янукович.... о-о був би празник.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |