|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 25 січня 2016, 14:49 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 25 січня 2016, 18:43 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: не прикол!  Ті ушльопки най би навчилися грамотно писати, хоча б на тому язикє, за який вони так рáтують. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 січня 2016, 00:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
myrko написав: Ті ушльопки най би навчилися грамотно писати, хоча б на тому язикє, за який вони так рáтують.  "Некчиму прикалупаться ? Так и скажи лишбы придрацца!" 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 26 січня 2016, 11:23 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: "Некчиму прикалупаться ? Так и скажи лишбы придрацца!"  Нє, ну от зараз з таких дебілів складається 89% населення расєйской фєдєрастії; питання дуже недалекого часу, коли буде 99%. А керівництво парашії традиційно завжди виходило з найбільш тупішої і підлої частини етносу (подивіться хоча б на нинішних "карликів"). Ви собі можете уявити, шо буде, коли у руля стане дебіл, котрий серйозно вірить, що бактеріологічну зброю мож використати на якійсь окремій ділянці, а назад воно не розповсюдиться, "патамуша ета наш поєзд!" Так шо прикол, про рік абєзяни з гранатов зовсім не прикол 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 січня 2016, 16:00 |
|
|
myrko написав: Нє, ну от зараз з таких дебілів складається 89% населення расєйской фєдєрастії; питання дуже недалекого часу, коли буде 99%. ...  Забирай на стіну!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 січня 2016, 09:43 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 лютого 2016, 20:32 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 лютого 2016, 15:42 |
|
|
... і шщастья в новам ґодє!.."4 февраля посол России в Польше Сергей Андреев посетил министра иностранных дел Польши Витольда Ващиковского. По словам главы польской дипломатии, российский посол «пришел, чтобы поздравить МИД Польши с Новым годом».Посол России поздравил главу МИД Польши с Новым годом 4 февраляА міг же поздоровити й з Різдвом Христовим!.. Позаторішнім... Що, шкода?.. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 лютого 2016, 00:03 |
|
|
не прикол!  "Смс-сообщения в количестве 70 тысяч штук с благодарностью воинам Великой Отечественной войны отправил в свободный полет с борта Международной космической станции российский космонавт Сергей Волков. В среду, в 16.10 по московскому времени он и его коллега Юрий Маленченко вышли в открытый космос для выполнения ряда научных экспериментов."Космонавты отправили в полет флешку с поздравлениями ветеранам
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 лютого 2016, 14:05 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |