|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 07 вересня 2014, 08:41 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
 , Одеса Пова-а-а-ага! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 вересня 2014, 13:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
це скільки сміттєвих баків треба ?! би то всьо туди покидати 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 вересня 2014, 19:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 вересня 2014, 00:43 |
|
|
 "Правий Сектор" оголошує ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКУ МОБІЛІЗАЦІЮ з метою змусити Президента Порошенка не підписувати Закон щодо особливого статусу територій "ДНР-ЛНР". Всі на вул.Банкову, під Адміністрацію Президента! Ми проти, тому що: НІ ЗАКОНАМ ПРО КАПІТУЛЯЦІЮ!!!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 вересня 2014, 05:36 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
фактично це правда , капітуляція , визнання абсолюної небоєздатності війська, повної профнепридатності командування...бо не здатність проведення АТО підтверджує повну небоєздатність у разі війни.... де юре у нас АТО... у такому разі малаби провестися глобальна реформа в ЗСУ... але сумніваюся, що це буде зроблено...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 вересня 2014, 11:52 |
|
|
Капітан написав: фактично це правда , капітуляція ... От, трудно сьогодні щось конкретно стверджувати... З одного боку воно й справді так виглядає. А з іншого: "Треба припинити крики "все пропало". Ми нічого не програли. Який був план Путіна? Захопити Донецьк чи Луганськ? Звісно, ні! План Путіна передбачав інспіроване його диверсантами повстання всієї Південно-Східної України, тріумфальний похід "повстанців" на Київ, повернення Януковича в президентське крісло, а України – в азійське ярмо." - Інколи важливо читати тексти законів, а не заголовки сайтівЯкби нині можна було заглянути, десь так, в січень (а ще ліпше - в травень-червень) 2015 р., отоді нині можна було би вже казати щось конкретне!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 вересня 2014, 12:09 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: От, трудно сьогодні щось конкретно стверджувати... і я вам про те ж. чи ви чекаєте шо зара Порошенко , чи хто інший викладе усю інфу? це виглядатиме так якби якийсь військовий командир виклав план майбутньої військової операції кудись у фейсбук, аби провести всенародне обговорення. учора мельком увидів косату в зомбенбоксі. вона там також плакалася - зрада , усьо пропало. і я пойняв - усьо нормально. не так якби хотілося нам - бо хочеться завжди по максимуму, але не так якби хотів хуйло. політика це є компроміс між бажаним і дійсним. а тому доста нити. розвозячи паніку і соплі - ти помагаєш хуйлу. а для наших урядників ми маємо шини ( для початку) - аби вони не втрачали зв'язок з реальністю
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 вересня 2014, 17:11 |
|
|
БорМан написав: і я вам про те ж. чи ви чекаєте шо зара Порошенко , чи хто інший викладе усю інфу? ...
Панове! Ну просто медом по серцю! Бігме, так вже хочеться вірити, що у «ґаранта» й справді є якись фист хитрозадий план! Дай йому, Боже, здоров'я і цілу купу праправнуків! 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 вересня 2014, 18:29 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: так вже хочеться вірити, що у «ґаранта» й справді є якись фист хитрозадий план! ну москалі вірят , що їх хуйло всіх уже переміг, або ось ось переможе. Нам такого сліпого фанатизму не треба, але і впадати в паніку по найменшому поводу не варто. панікери працюють на хуйла.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 вересня 2014, 00:51 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |