Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 6 з 9 [ 88 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:32 
Офлайн

Повідомлення: 86
Прізвище, Ім’я: Ірина Муцак
VohaBit написав:
Ira cool написав:
це в нас крові, менталітет такий, напевно..)

це москалі нам таку думку нав'язують. через телеящик. ут усі українці такі .. і такі... брєд сивої кобили. усі різні.

соррі за :oftop:

Звичайно, ми всі різні, але є поняття нації, яка має свої особливості і відрізняється від інших, чи не так? Як не крути у всіх українці є щось спільне і це не нав"язування москалів - це і справді так, це особливість нашої нації, особливість українців. Хай не всім зажди мало (хоча я вважаю, що нам всім таки завжди все не добре, як би не було), але всеодно є речі, які характерні вцілому для всіх нас.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:44 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Ira cool написав:
Звичайно, ми всі різні, але є поняття нації, яка має свої особливості і відрізняється від інших, чи не так? Як не крути у всіх українці є щось спільне і це не нав"язування москалів - це і справді так, це особливість нашої нації, особливість українців. Хай не всім зажди мало (хоча я вважаю, що нам всім таки завжди все не добре, як би не було), але всеодно є речі, які характерні вцілому для всіх нас.

раніше був страшним прихильником нації, зараз певно став москалем... :-D Люди одружуються із інозецями (в яких інші цінності), виховуються в різних сім'ях, одні мають в пріоритеті пацанські панятія, інші вірять в Бога, інші анарісти етс... Згоден, що нам тільки нав'язують, що в нас ментальність... Одні кажуть, що українці працьовиті, інші що ми слав'янє і одна сім'я з рускімі, а ми від них відхрещуємся...
Тілесної особливості в українців немає... А ось духовна - залежить від виховання, яке в кожного різне... Ситий - голодного не розуміє, хоч вони і одного менталітету можуть бути :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:55 
Офлайн

Не буду вдаватися в теорію питання, це окрема тема, скажу лише очевидну річ: якби українці не були нацією, то вони давно були б уже не українці.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 19:00 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Ira cool написав:
і це не нав"язування москалів - це і справді так, це особливість нашої нації, особливість українців. Хай не всім зажди мало

не маю наміри вдаватися в дискусію на цю тему, але така відповідь говорить про те що стереотип про українську ментальність глибоко засів у неокріпших мізках.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 19:05 
Офлайн

Ira cool написав:
Не буду вдаватися в теорію питання, це окрема тема, скажу лише очевидну річ: якби українці не були нацією, то вони давно були б уже не українці.

як становиться нація? мама українка, тато росіянин, народився в Україні... чи в Китаї... Українка вийшла за поляка і живе в Польщі... чи студент із Нігерії почав зустрічатись із українкою, якщо вони заведуть сім'ю - що в них вийде, москаль?))) через 50 років українська нація масово включатиме темношкірих козаків, для прикладу, як у франції темношкірі наполеони)))
Тоді що винекне нова нація чи нація оновиться? Араби селяться в Україні, зростає частка мусульманства, як знову ж таки це у Франції. Французи думали, що так буде? Вони просто один раз відкрили кордони і на тобі :)
Чи будемо боротись за чистоту нації і вирізати тих, хто змішує кров... це вроді засудили :)

Отже яка вона наша нація? Я наприклад знаю, своє коріння до ен-ного коліна, а що було до того? може маскалі, поляки, монголи? Чи українська нація - це стан душі... Багато зі сходу ввжають себе українцями, а рідну мову - російську - вони українська нація? тому це дуже важке і суперечливе питання :)

VohaBit написав:
не маю наміри вдаватися в дискусію на цю тему, але така відповідь говорить про те що стереотип про українську ментальність глибоко засів у неокріпших мізках.

погоджусь, одна із спроб нав'язати роль молодшого брата, спробувавши нав'язати ментальність нації і її недоілки :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 20:51 
Офлайн

Можливо я ще замаленька, щоб спілкуватися на такі глобальні теми, можливо і не права, можливо і не озумію всого, не буду сперечатися. Ви старші, розумієтеі знаєте більше. Але якщо немає української нації, то ми тоді не українці, ми африко-, америко-українці, немає нації - немає українців. Все ж ще живі люди, які є істинними українцями, вони становлять кістяк нашої нації, а нам потрібно одружуватися з українцями і розширювати той кістяк, а не шукати пригод на свій зад за кордоном. Я готова погодитися з відсутністю ментальністю, але з відсутністю нації, напевно, ні.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 21:46 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Ira cool написав:
Я готова погодитися з відсутністю ментальністю, але з відсутністю нації, напевно, ні.

ми тут дуже далеко відійшли від теми. це питання мож виносити оремою темою , якщо є таке бажання звичайно. а тут краще припинити :oftop: і повернутися до наших баранів. :)

Догори 
 Тема повідомлення: Re: А-а-а... усі хохли - українці?..
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 21:59 
Офлайн

Переніс сюди... Не дуже мені назва подобається, але по контексту найкраще сюди :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 22:09 
Офлайн

SPY написав:
Переніс сюди... Не дуже мені назва подобається, але по контексту найкраще сюди :)

Бєє, :fe: мені теж ця назва не подобається, вигадайте щось інше.

Востаннє редагувалось Ira cool в 17 травня 2012, 10:09, всього редагувалось 1 раз.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 22:16 
Офлайн

пропозиції? :)

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 6 з 9 [ 88 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення