|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 28 квітня 2010, 21:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ніякого розділу!  Не може бути й мови про якісь поділи на західних, східних, право- і лівобережних! Любі спекуляції з припущеннями типу "Восточные области должны быть временно выведены" тільки грають на руку "добрим сусідам"!!! Я дуже поважно відношусь до шановного пана Є.Цибуленко, однак публікація в "Delfi.ee" тут же викликає ряд запитань. Взагалі, якби не знав хто такий проф. Цибуленко, я би сказав, що стаття - то московська провокація... 1. Що означає "Східна Україна є для держави непідйомним баластом"? Для якої держави?.. Загалом, думаю, такий розділ (гіпотетично!) буде виглядати як виокремлення 5, 6, 7 західних областей від суцільного українського пирога. Залишається тільки підшукати такого собі "Аденауера", котрий зліпить у Львові (Тернополі, Ів-Франківську...) своєрідний "Бонн-2"?! То, може, й Київ прийдеться розділити на Східний і Західний, а також, розуміється, покласти стіну з усіма охоронно-КППшними причандалами... Невже пан Цибуленко цього не розуміє?..  2. "Східні області мають бути тимчасово виведені...". Цікаво, котрі саме?! Я так розумію, що територія "Східних областей" протягнеться від хут. Михайлівського по... р. Збруч... Хіба що у професора Цибуленко є ще якісь варіанти... 3. З ніг збиває твердження шановного пана, про те що "залишиться тільки дочекатися, коли історичні умови дозріють"!.. Очевидно, мається на увазі те, що "територія Російської Федерації почне швидко розпадатися на удільні князівства...". Я в цьому свято впевнений! Однак, хотів би нагади п. Цибуленко старе українське прислів"я: "Доки сонце зійде, роса...". Просто там, на Сході, не знайдеться "територій, де компактно проживають українці"! Між іншим, і нині немало таких "територій" в Росії (і не тільки!). Ми не зможемо "скористатися успішною естонською моделлю" вже тому, що Естонія не перебувала в "московських губерніях" 350 років. Як ми... Навіть мовні, культурні, релігійні особливості - загалом увесь етногенез Естонії набагато відмінніший від московського як наш. Хоча б лиш тому, що Московію ми породили!  Цілком згоден з Ю.Латиніною і абсолютно переконаний, що Московська імперія впаде! Раніше, чи пізніше... Оскільки професор Є.Цибуленко завідує кафедрою міжнародного права в Талліннському університеті і захищав докторську з міжнародного права в Київському ІМВ, хотілося б почути від нього більш-менш розгорнуту програму саме з точки зору міжнародного права. Найкраще почати з... реституції. ( шановний п. Amator, я розумію що Ви проводите "обкатку" публікації, однак, аби провести її якісно і зібрати достойний матеріал потрібен більш детальний розгляд! справа в тому, що зовні стаття виглядає як лубковий малюнок: неможливо нічого зрозуміти. певно, це вже переглядали Ціна харківських угод-відокремлення Сходу України?!?)
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 квітня 2010, 22:52 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Наш Вітьок у Страсбурзі!"... Перед входом у ресторан Ради Європи Янукович вирішив зайти в туалет помити руки. Це була вбиральня загального користування. Але охоронці Януковича своїми тілами закрили вхід в кімнату і нікого всередину не пускали. Раптом до них підійшов вишукано вдягнутий чоловік і зажадав, щоб йому дали пройти в туалет. - Ноу! - єдине, що видавив з себе охоронець Януковича. Приголомшений європеєць стояв і не розумів, що відбувається. - Я - генеральний секретар! - сказав він англійською бодігарду з України, який охороняв вхід у туалет. - Ноу! - ще раз відповів охоронець. Знання мови в нього були десь на тому ж рівні, що і в Януковича. Виявилося, що потрапити в туалет намагався генсек Ради Європи Торбйорн Ягланд, який, власне, і запросив Януковича на ланч. Тепер же виявилося, що його на власній же території обмежують у пересуванні - і хто? - охоронці його гостя! ..." Що ж тут скажеш?.. Йолоп - він і в Африці йолоп... І в Європі... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 квітня 2010, 09:52 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: а у вас на сайті теж є цензори ????----які видаляють дописи які їм не до смаку ??? хто видаляв?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 травня 2010, 21:42 |
|
|
"Як стало відомо ZAXID.NET від джерела в Адміністрації Президента, Глава держави Віктор Янукович скасував свій сьогоднішній візит до Львова та представлення нового голови ЛОДА через заплановані пікети. «Пішла масова розсилка смс-повідомлень із закликом прийти пікетувати Львівську обласну раду у час представлення нового голови ЛОДА. В Адміністрації Президента вирішили, що це не найкращий початок роботи нового керівника ЛОДА», - пояснило джерело." Стало відомо, чому Янукович не приїхав до Львова http://zaxid.net/newsua/2010/4/19/133041/Врешті, хтось може сказати - по чім у вас там яйця?! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 травня 2010, 21:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: по чім у вас там яйця? поняття не маю 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 травня 2010, 23:19 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
дла янека на яйця буде знижка однозначно...для рідного гідранта люди ніц не пожаліют...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 01 травня 2010, 23:38 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
виявляється що - "Договору по оренді ЧФ РФ не існує"
http://ua.for-ua.com/authornews/2010/04/30/070900.html
ну це, блін, вопше... якшо я нічо не путаю
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 травня 2010, 23:47 |
|
|
Бодя , ти не плутаєш , юридично , то його справді нема, бо він не відповідає законам України , але то де юре , але де факто , як кажуть у Одесі , таки так шо існує... на жаль.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 01 травня 2010, 23:49 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
а статєйку читалисте? "Насправді є три угоди. Перша – про умови перебування Чорноморського флоту, друга – про його розподіл, третя – про оплату стосовно першої та другої угод. Ці домовленості свого часу були укладені виконавчою владою і не мають сили договору оренди. А у другій угоді навіть передбачено, що договір оренди повинен бути укладений. Та цього не сталося."
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 травня 2010, 23:54 |
|
|
Там, якшо на тверезу голову, то взагалі, за такі договори у часи Брежнєва , вишку би дали...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |