Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 6 з 19 [ 185 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 квітня 2009, 23:38 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
myrko пише:
(власне не совєцькі, а російські: це я цитую їх)
тоді не лиш вони всіх з союзу називали руськими... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 квітня 2009, 23:40 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Віталій Вандич ,
а у чому ввічливість? В тому щоб когось "піднести", чи в тому щоб самому принизитись?

Дядьо Міша, пише, що йому 60-ть років. Та я щиро заздрю його енергії. Тому і сприйняв його за його ж коментарями за молоду гарячу кров (а воно так і є по суті).
Хіба хтось з старших гравців, зайшовши на футбольний майданчик поганяти м'ячика з молодими парубками, стане ображатися, коли він "промаже" по воротах і якийсь "шмаркач" у запалі гри крикне йому: "Куди ти б'єшь?! Йолуп!" - та буде ще й дякувати за те, що прийняли його як рівного і не роблять "знижок" на вік.
А тут не футбол. Пристрасті кіплє, аж за парою слів деколи не чути!

А на рахунок "погроз" залишити форум, так скажу:
Є одна хороша вправа: серед дня вийти на пожвавлене перехрестя, стати тихенько. І уявити, що тебе тут нема.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 квітня 2009, 23:53 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
myrko пише:
не злим тихим словом "російські танки" (власне не совєцькі, а російські: це я цитую їх)

Один мій знайомий як раз є прямий учасник тих "подій" у Чехословаччині. Та як він свідомий націоналіст, то йому немає потреби викривляти факти.
Ти б послухав, що до тепер згадують чехи і словаки за "німецькі", тобто ГДР-івськи танки...
До танку радяньського, ще можна було спокійно підійти, поговорити з хлопцями, навіть самі відважні спромагалися газети свої "протиурядові" на танки клеїти (і нічо, ніхто в потилцю не стрілив).
А німці стояли з закоченими рукавами (фільми про фашистів дивися?) і діяли строго за інструкцією: щось не за порядком - постріл.
Цитата:
exp пише:
всіх з союзу називали руськими...
добре, що нагадав. Бо дехто вже й не повірить, як вже були перші роки незалежності, а ми тут упрівали, коли взнали, що ніхто в світі не знає ні за Україну, ні за Білорусію, ні за Казахстан. Це при тому, що ще за Союзу УРСР мала окремого представника в ООН.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 квітня 2009, 00:40 
Офлайн

Повідомлення: 1426
Прізвище, Ім’я: Yury
Цитата:
myrko пише:
Мадяри, чехи і словаки до сих пір згадують (і довго ще будуть) не злим тихим словом "російські танки"

Певно німецьки згадувати незручно, або навідь тихо страшно. :idea:

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
а ми тут упрівали, коли взнали, що ніхто в світі не знає ні за Україну, ні за Білорусію, ні за Казахстан.

Невже щось змінилось з тих часів. :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 квітня 2009, 01:05 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:

Один мій знайомий як раз є прямий учасник тих "подій" у Чехословаччині. Та як він свідомий націоналіст, то йому немає потреби викривляти факти.
Ти б послухав, що до тепер згадують чехи і словаки за "німецькі", тобто ГДР-івськи танки...

Знаю декілька "свідомих націоналістів", які про "німецькі танки" розказують зовсім протилежне, але, позаяк факти не з перших рук - сперечатися не будемо.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 квітня 2009, 03:02 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Це при тому, що ще за Союзу УРСР мала окремого представника в ООН.

Ага...
А той "окремий представник", треба думати, щиро відстоював в ООН "окремі інтереси" "окремої" УРСР!
А може Москви? Не пам"ятаю...
А нині, треба думати, "окремого представника" України в ООН міль з"їла...

Цитата:
Yury пише:
Quote ГомоУкраїнус пише: а ми тут упрівали, коли взнали, що ніхто в світі не знає ні за Україну, ні за Білорусію, ні за Казахстан.

Невже щось змінилось з тих часів

Ще би!..
«Украина - это даже не государство!»...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 квітня 2009, 13:22 
Офлайн

Повідомлення: 1426
Прізвище, Ім’я: Yury
Цитата:
yanychar пише:
«Украина - это даже не государство!»...

Ну от москалику, ти і засвітився.
:k|:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 квітня 2009, 15:55 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
Yo)!( пише:
Ваша фашистская муйня имеет мало общего с историей нашего края

Та ні, якраз навпаки - багато спільного має. В основному дивізія була сформована з жителів Західної України, в т.ч. і з гуцулів та прикарпатців, а також львівян.

Цитата:
Yo)!( пише:
долго наводили террор на этих землях.

Це Ви про визвольні змагання воїнів УПА до середини 50-их років по лісах? Доречі, до яких бійці дивізії "Галичина" пізніше доєдналися...

[QUOTE]Yo)!( пише:
еудеев[/QUOTE]

Це взагалі - щось нове...

Цитата:
Yo)!( пише:
Всё это от его (Виталия) веры учения "великого" гитлера(несомненно освободителя Украины)

Звідки Вам знати які і чиї віросповідання я наслідую? Пустосліна балаканина і дурня з Вашого боку судити про людину - не знаючи насправді що і кого я сповідую.

Цитата:
Yo)!( пише:
даже не понятно сначала зачем он это делает.

Уважніше подивість по хронології того, як викладалися листівки і чому.
Почалося все з іншої вітки, де викладені листівки УПА, повязані з Воскресінням Христовим. Потім люди запитали звідки? Пізніше я сказав, що маю ще інші і попередив, що можуть двояко сприйматися різними людьми. Я виявився правим. Доречі - не треба мені розказувати про віросповідання мною Гітлера, бо мій дідо-небіжчик воював на Другиу українському фронті кулеметником, привіз крім медалей з війни ще купу поранень - в обидві руки і в обидві ноги. Він ці осколкові рани, від куль "чув" до самої смерті... Завжди нили. Коли після війни діда (по маминій лінії) кликали до лісу - він не пішов. По татовій лінії - трохи було йнакше. Але не Вам мені пояснювати...
Натомісь рекомендую більше культури і ввічливості при спілкуванні і судженні/осудженні когось чи чогось.

Цитата:
Yo)!( пише:
Ваша фашистская муйня имеет мало общего с историей нашего края

Про який "наш край", доречі, ви пишете? У нашому краї говорять і пишуть українською мовою. Про який край йдеться?

Цитата:
Yo)!( пише:
Мол и дивизия SS "Галичина" была лиш "освободительной", а не карательной

Почитайте історію, познайомтеся з історією. Так, спочатку була каральною, оскільки проводирі сповідували і вірили у те, що Україну звільнять від більшовизму і поступової русифікації німці. Але, згодом, виявилося, що німці збрехали, використавши сили не лише українських солдатів (подібні дивізії були і в Чехії, і в Польщі, я вже нічого не кажу про Румунію та Угорщину). Доречі, Вам особисто нагадати про Власовців (росийскую освободительную армию), в рядах якої проти українців і поляків у т.ч. воював тато Путіна?
Чи така моя мова Вам ріже вухо? Як і така правда?
Подивіться фільми, почитайте книжки, свідчення очевидців - тоді осуджуйте.
Хоча би початйте отут. Такого багато є. Я - прихильник такої правди: http://upa.in.ua/book/?p=96
Раджу - почитати і ще краще заказати книжку. Доволі цікава збірка праць.
Слава Україні!
Зображення

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 квітня 2009, 16:16 
Офлайн

Цитата:
yanychar пише:
Цікаво, і як "долго наводили террор на этих землях"?

Якщо й наводили з ЙОго правди - то набагато менше, ніж голодомири, особливо у 32-33 роках, вивезені сімї, священники до Сибірів, заколені штиками большевицької арміїі лише за те, що носив вуса типу "україна плаче", чи вийшов на двір у вишиванці...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 квітня 2009, 16:23 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
тоді не лиш вони всіх з союзу називали руськими...

але й донині нас вважають їхніми союзниками, братами і сестрами, бо і до нині руські ми в очах деяких мешканців інших держав... Та і з наших територій (Західної України) тоді здійснювалася агресія проти інших народів... , чи то пак, аби не образити товаріща Yo)!( - не агресія, а культурний туризм...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 6 з 19 [ 185 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення