|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 23 вересня 2011, 19:31 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: SPY написав: чуть не свята великомучениця ну це вже навряд. народ дивится на то всьо як на мильну оперу. ніхто там задурно мітингувати не буде. тіки за бабки. єдина подія яка відбулась останнім часом, і яка може мати якісь наслідки- це штурм афганцями вреховоної зради. ну ше футболки - але то так -погудіти. усілякі тимошенки януковичі і прочі іже с німі - потихеньку втрачають контроль над ситуацією і відходять на другий план. питання уже не про фамілії, а про систему, яка їх висунула. а ось тут не згоден... народ дивиться на то як на репресії і сочутвує бідненькій Йулі, яка ні за що сидить в тюрмі, не забувайте про 75% нашого народу про який я згавдував як у пісеньці Положинського: "бідним поклянусь, що зроблю всіх багатими, багатим поклянусь - що їх не чіпатиму", так завжди свої своїх не трогали а тут на тобі... ніхто не спорить що і Йулю, і Янега і решту братію треба посадити, але ж не грати спектакль на цілу країну, мов у нас репресії. от і виходить що у нас репресії і диктатура. Захід би це так критично не сприймав, якби посадили не одну Йулю, а всіх і голубих і рожевих, якби свої своїх садили ніхто б і не згадував про репресії  так ж нє - ні по понятіям 
|
 |
exp
|
Додано: 23 вересня 2011, 19:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
захід сприймає так як їм нашіптують, ніби своїх очей не мають ... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 вересня 2011, 20:20 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: захід сприймає так як їм нашіптують, ніби своїх очей не мають ...  тра жити своїм розумом, а не розумом зомбоящика. а потім буде як завжди. чо бідні - бо дурні, а чо дурні - бо бідні.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 вересня 2011, 20:27 |
|
|
БорМан написав: exp написав: захід сприймає так як їм нашіптують, ніби своїх очей не мають ...  тра жити своїм розумом, а не розумом зомбоящика. а потім буде як завжди. чо бідні - бо дурні, а чо дурні - бо бідні. я про той захід, не наш... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 вересня 2011, 20:47 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 вересня 2011, 20:59 |
|
|
yanychar написав: А в Україна свої очі мають? і в кого кого позичили?.. сам малював? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 вересня 2011, 21:22 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 27 вересня 2011, 23:59 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Альф
|
Додано: 30 вересня 2011, 20:47 |
|
З нами з: 30 листопада 2008, 03:00 Повідомлення: 67 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Світлана
|
Сайт ProstoPrint пару днів був в дауні. Видно зрубали його після того як на сайті повісили відео в якому Денис Олєйніков звертається  до нашого булавоносного і обіцяє майдан на 200 тисяч вже 22 листопада. Сам Денис Олєйніков разом з сім'єю по-биріку чкурнув за кордон Ну думаю, попа, придушили А ниньки заходжу, і бачу вони вже новий сайт на тому ж домені підняли Еще не вечер.  Імхо цікаво виходить, серваки конфіскували при обшуку в перший же день а сайт протримався ще 2 тижні, схоже хостінг проплачений був десь недалеко. Тепер вже точно в буржунеті домен прив'язаний щоб не змогли їх так просто дістати та виключити.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 вересня 2011, 20:57 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Альф написав:  Імхо цікаво виходить, серваки конфіскували при обшуку в перший же день а сайт протримався ще 2 тижні, схоже хостінг проплачений був десь недалеко. Тепер вже точно в буржунеті домен прив'язаний щоб не змогли їх так просто дістати та виключити. Хочете сказати, що наші люди після піретбеїв, торрентс.ру, наших українських сайтів не навчились виходити з таких ситуацій?)) правда весело виглядають дії політиків по боротьбі з нетом і круто що хоч інтернетом їм важко маніпулювати. поміняли домен, поміняли хостінг і всьо ми не в вашій юриспруденції  хай живе інтернет 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |