|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 14 квітня 2014, 19:54 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: Саме З ТАКИМИ офіцерами будемо будувати нову міліцію! офіцерам повага.... але нашою владою гівно мемо мати ,а не міліцію..... хіба палицию....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 квітня 2014, 00:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
  Андрій Крищенко, начальник Горлівської міліції і Герман Приступа, начальник кримінальної міліції Горлівки.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 червня 2014, 13:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
От яка міліція мала би бути у нас! /це стосується й Росії/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 липня 2014, 09:48 |
|
|
Грузія. Серпень 2008 р. "Из всех советов и курьезов по поводу реформы милиции, больше всего запомнилась история про грузинских полицейских, которую рассказала Эка Згуладзе. В качестве поощрения они отправляли полицейских с семьями отдыхать за границу. И вот в 2008 году особо отличившиеся счастливчики полетели в Париж. И тут война... про "парижан" все забыли. Каково же было удивление Эки, когда, уже на следующий же день после начала конфликта, улетевшие полицейские рапортовали, что они снова на посту. Денег у них на руках не было - они заняли у диаспоры в Париже на срочный обратный билет. Аэропорт Тбилиси закрыли - они полетели в Ереван. На границе уже стояли российские войска - они пешком, ползком за семь часов пробрались назад в Грузию. И заняли свои посты. А еще были пять ГАИшников, которые патрульными машинами перекрыли въезд в Тбилиси вражеским танкам. Пока россияне чесали репу и не знали что с этим делать, грузинские дипломаты успели договориться и танки в город не вошли." Читати і плакати від заздрощів! (з приводу міліції)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 липня 2014, 10:03 |
|
|
може у Грузії і міліція... у нас мусора...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 липня 2014, 10:16 |
|
|
Капітан написав: може у Грузії і міліція... у нас мусора... Ги! Ще на початку 2000-х грузинська міліція була одна з найкупленіших і найпродажніших у всьому СНГ!..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 вересня 2014, 00:26 |
|
|
Цікаво, це - міліція чи мусора?!..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 квітня 2015, 16:03 |
|
|
Капітан написав: yanychar написав: Саме З ТАКИМИ офіцерами будемо будувати нову міліцію! офіцерам повага.... але нашою владою гівно мемо мати ,а не міліцію..... хіба палицию.... Хто зна - хто зна... І це теж міліція. У Харкові призначений новий начальник міської міліції, полковник Андрій Крищенко. Єдиний, хто протистояв кацапській мерзоті в Горлівці 14.04.2014, і скинув триколірну ганчірку з Горлівського ГУВС разом з кацапом з даху. Андрій Крищенко і Герман ПриступаБув жорстоко побитий ватними ублюдками. Залишився живим.   
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 квітня 2015, 23:22 |
|
|
йо, дивився репортаж у новинах...але треба саме такий ментів на посади призначати .. і не тільки ментів , і на інші посади ... тоді може , щось рушиться , і тюрми заселяти всякими допами-гепами і рештою сук..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 квітня 2015, 23:40 |
|
|
Зміни будуть! Уже цього літа менти... ... будуть переформатовані в "понти"! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |