Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 5 з 9 [ 88 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 16:56 
Офлайн

Повідомлення: 86
Прізвище, Ім’я: Ірина Муцак
SPY написав:
Ira cool написав:
Ота бестолоч набирає 140 балів, йде на платне, нічого не робить, батьки з Італії не вилазять, гроші передають, бо треба освіти, а дитина тут ходить мажориться, що вона нічо не вчить, а платить і оцінки всеодно ставлять. Є чим гордитися.. На жаль, така вже в нас система освіти. Я взагалі не роумію навіщо того ЗНО?

ну а що могло бути якось інакше? ЗНО придумали як спробу обрізати хабарництво при вступі у ВУЗ. Якщо раніше без зв'язків чи домовленостей у крутий ВУЗ було проблематично поступити - то тепер шанси в розумних дітей зросли. Інше питання, що в нашій країні постійно твердиться мантра, що в нас задофіга юристів/економістів, а не вистачає робітничих професій... то чому не обмежити вступ до елітних закладів 180 балів, а в ПТУ залишити тих же 140 балів? І як в армії зобов'язати випусників ПТУ пропрацювати по професії певний проміжок часу.

Відповідь проста: якщо не буде цих мажорів, по суті - дойних корів у ВУЗах, викладачам прийдеться згадати про існування громадського транспорту і ремонти робити за свої зарплати. Тому ВУЗи аж ніяк не зацікавлені, щоб 100% їх студентів були мудрими, але бідними студентами

Повністю з вами погоджуюся, тому-то зараз у нас тупі мають і роботу, і освіту, а мудрий сидить і коліна гризе...На жаль, приказка "Чого дурний, бо бідний, а чого бідний, о дурний" дещо втратили свою актуальність. У нас всі дурні далеко не бідні, в той час і бідні - не всі дурні

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 17:03 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Ira cool написав:
У нас всі дурні далеко не бідні, в той час і бідні - не всі дурні

з першою частниною фрази не згоден. :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 17:10 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
VohaBit написав:
exp написав:
SPY написав:
Тупими легше керувати!
ех... правда :sorry:

ой відав шо нє. задовбешся тупими керувати.

та чо... вони собі порозуміються якось :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 17:38 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
VohaBit написав:
exp написав:
SPY написав:
Тупими легше керувати!
ех... правда :sorry:

ой відав шо нє. задовбешся тупими керувати.

Ви в війську служили? Якщо так то би знали... Із свого досвіду: віддаєш ти наказ "мудрим" (в т.ч. хитрим): а може ми не будемо то робити, а може, а дозвольте відлучитись на горшок...
Від "тупих" - ні докору, ні питань... тупо роблять... (в них привчено виконувати накази, і ні каплі бунтарського буху)
Чесно кажучи в мене більше було зальотів коли я командував "мудрими", бо вони намагались десь прошаритись, недоперевиконати, десь схитрити... з "тупими" - зальотів нема, вони роблять, можна їм пообіцяти золоті гори і роблять, бо мають робити, бо їм так сказали... мовчки роблять і не заперечують

Для тих, хто спішитиме заперечити, що є "ліниві/начальники" і "працьовиті/робітники"... і я "робітників" називаю "тупими"... я якраз називаю тих, чиї розумові здібності залишали бажати кращого :)

Ira cool написав:
У нас всі дурні далеко не бідні, в той час і бідні - не всі дурні

теж з першою половиною не погоджусь... є дурні і бідні, та й не треба прислів'я сприймати аж так буквально :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 17:52 
Офлайн

Я, напевно, за дуже голосно і трішки неправильно сказала).. Вибачте,звичайно, що не всі дурні багаті, є і мудрі-багаті) Щоб я не сказала, воно всеодно не виправдовує українську закорупціоновану систему освіти.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 17:59 
Офлайн

Ira cool написав:
Я, напевно, за дуже голосно і трішки неправильно сказала).. Вибачте,звичайно, що не всі дурні багаті, є і мудрі-багаті) Щоб я не сказала, воно всеодно не виправдовує українську закорупціоновану систему освіти.

нема за що вибачатись, я теж коли прийшов на форум в твоєму віці, якщо моя думка не співпадала із чиєюсь думкою - вибачався за неї :) А тепер це моя думка і чому я за неї маю вибачатись... старію :D

Значення прислів'я не в буквальному багатстві чи бідності... Я так і сказав, що не треба її сприймати буквально... Вона більше має таке значення: що українцям постійно чогось не вистачає, для того щоб бути щасливими. Ось і виходить зачароване коло :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:01 
Офлайн

SPY написав:
Ви в війську служили? Якщо так то би знали... Із свого досвіду: віддаєш ти наказ "мудрим" (в т.ч. хитрим): а може ми не будемо то робити, а може, а дозвольте відлучитись на горшок...

а якщо ідеться про роботу трохи мудрішу від "бери більше, кидай дальше"? задовбешся тут тупим пояснювати як то має бути.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:03 
Офлайн

SPY написав:
Значення прислів'я не в буквальному багатстві чи бідності... Я так і сказав, що не треба її сприймати буквально... Вона більше має таке значення: що українцям постійно чогось не вистачає, для того щоб бути щасливими. Ось і виходить зачароване коло :)

Це 100%)) Скільки б чого у нас не було і як би не було, нам завжди мало і не добре, це в нас крові, менталітет такий, напевно..)

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:08 
Офлайн

Ira cool написав:
це в нас крові, менталітет такий, напевно..)

це москалі нам таку думку нав'язують. через телеящик. ут усі українці такі .. і такі... брєд сивої кобили. усі різні.

соррі за :oftop:

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:25 
Офлайн

VohaBit написав:
а якщо ідеться про роботу трохи мудрішу від "бери більше, кидай дальше"? задовбешся тут тупим пояснювати як то має бути.

Чому в місті 1 гімназія і 10 (чи менше) шкіл? Чому не 10 гімназій і не 1 школа? Чисто суб'єктивно візьмемо, що гімназія дає більше знань, ніж звичайна школа...
Не потрібно 1000 мудрих на 1 тупого... достатньо 1 мудрого на 1000 тупих... За одного битого - двох небитих дають, нє? В будь-якому випадку не проблема людину чого навчити - потрібне в неї тільки бажання... Будь-яку людину (ну майже будь-яку)!!! І вона буде здатна виконувати мудрішу роботу... Але якщо людина буде занадто мудра і намагатиметься думати, що ми живемо в матриці і матриця нас використовує, ще чого доброго подумає, що вона "обраний" - вона стане загрозою для матриці. Кремлівським карликам вигідно, щоб українці читали Ліну Костенко? Чи Мавроді вигідно, щоб люди знали, що піраміда лопне і вони втрятять все що вклали на будь-якому етапі? Якщо всі будуть знати закони - юристи/адвокати сильно зрадіють?

Хто пристосується до мудрішої роботи - той і буде її виконувати, а хто не знайде для себе там місця - той буде дрова колоти, землю рити... Але в будь-якому випадку людина вільно розумна - погана штука для керівників... Ротний постійно на мене матюкався, коли я намагався виразити свою думку, щодо чогось, навіть казав, що моя проблема, що я забагато думаю, боя створював йому проблеми і лишні тєлодвіженія, коли вознікав...

Зокрема випадок: Світлиця побілена в пастельно-салатовий колір. На ній стенди. Друкувались букви на ПК, наклеювались на пінопласт товщиною 3-4мм, вирізались канцелярським ножем., потім цей пінопласт і букви клеїли під лінійку на стіну. Так робились стенди. Отже уявіть світло-пастельно-салатова народознавча світлиця (ленінська кімната), світло-пастельно-салатові тюлі, біла побілена стеля і світло-зелені пастельні букви (іншого тону). Для армії пайдьот... Так нє, комбату не сподобалось... Наказ зробити букви ядрьоно-темночервоними. Я заперечив, що це буде пародія... та що ти в тому розумієш... Не тягну на дизайнера, але Змішувати темні гарячі кольори із світло пастельними (в нас є спеціалісти, може заперечать) трохи гон, чи нє...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 5 з 9 [ 88 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення