Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 40 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 82  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2011, 10:40 
Офлайн

Повідомлення: 5158
yanychar написав:
нині не мішає Овочу вівкати, що його "выбрал народ Украины"... :pardon:

ти знає по наших законах може взагалі ніхто на вибори не прийти, а прийде сам овоч , віддасть за себе голос і буде всенародно обраним.

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 серпня 2011, 07:56 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Зображення

Овочеві спецслужби посилено намагаються стерти це з інтернету...
Ага... І як це зробиш?!..
Спасибо жителям Донбасса...
Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 серпня 2011, 15:43 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
в продовження теми
Цитата:
Футбольні фани обматюкали Януковича.

Уболівальники київського "Динамо" облаяли президента Віктора Януковича під час матчу.
Інцидент стався на початку матчу "Динамо" (Київ)- "Карпати" (Львів).
Слід відзначити, що подібними випадами на адресу Януковича відзначається майже кожен київський матч.
Відео з "кричалкою" широко розійшлося на Youtube, але автори скаржаться, що "його весь день видаляють спецслужби".

Джерело: Українська правда

там же ж сталось і таке:

Цитата:
Охоронця стадіону Динамо провчили за Бандеру и Шухевича

Зображення

Співробітник служби охорони хотів зірвати банери з зображеннями народних героїв

Охоронець стадіону «Динамо» був побитий фанатами під час матчу «Динамо» - «Карпати» у 5 турі Прем`єр-ліги.

Після того як в секторі «Карпат» були розтягнуті банери із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича, охоронець стадіону «Динамо» прийняв самовільне рішення зірвати ці банери. Після цього із сектору «Карпат» вискочили п`ятеро вболівальників львівського клубу, а на підмогу їм поспішили з три десятка фанів «Динамо».

В результаті охоронець стадіону «Динамо», який вирішив зірвати банери, був побитий цією юрбою і його відвезла до лікарня швидка «Бориса».

Фанати ж обох команд після цього влаштували перекличку: Слава Україні - Героям Слава. Бандера і Шухевич - Герої України.

Джерело: Ультрас Динамо

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 серпня 2011, 17:05 
Офлайн

Далі в продовження... може більше відноситься до футболу, але аби було разом:

Цитата:
"Динамо" можуть серйозно покарати через Бандеру з Шухевичем

Київському "Динамо" загрожують серйозні санкції за поведінку вболівальників під час матчу 5-го туру чемпіонату України з львівськими "Карпатами", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Під час гри фанати "Динамо" і "Карпат" до втрати свідомості побили охоронця стадіону, який вирішив самовільно зірвати прапори із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича в секторі "Карпат".

"Поведінка вболівальників "Динамо", які побили людину, скандували нецензурні речівки та масово палили піротехніку - це кричущий випадок і резонанс дійсно величезний. Що стосується дій Прем'єр-ліги, то вони обумовлені Статутом нашої організації та Регламентом змагань. Зараз співробітники збирають необхідні за процедурою документи. Одержаний рапорт делегата, з'ясовуються додаткові відомості у клубу. Дане питання буде винесено на чергове засідання Дисциплінарного комітету ПЛ, яке відбудеться в четвер.

На жаль, цей орган спортивного правосуддя вже величезна кількість разів стикався з неналежною поведінкою уболівальників "Динамо", і найбільш резонансними були події минулого сезону, коли в кубковому матчі "Динамо" - "Арсенал" фанати "біло-синіх" застосували фізичну силу і скинули з сектора вісьмох стюардів. Зараз вже новий інцидент. І, впевнений, реакція Дисциплінарного комітету буде адекватною. Існують Дисциплінарні правила ФФУ, в яких обумовлені санкції за такого роду порушення. Але хочу підкреслити - це питання перебуває у виключній компетенції Дисциплінарного комітету, до якого входять представники всіх клубів. Давайте дочекаємося їх вирішення", - сказав генеральний директор Прем'єр-ліги Олександр Єфремов, слова якого наводить прес-служба організації.

Відзначимо, що столичні ультрас вже опублікували офіційне роз'яснення ситуації, звинувативши стюардів клубу в провокаціях. На їхню думку, дії стюардів постійно призводять до бійок і провокацій на фан-секторах.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Джерело: Gazeta.ua

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 серпня 2011, 17:07 
Офлайн

Цитата:
Суркіс звільнив співробітника "Динамо", який зірвав банер з Шухевичем

Зображення
Андрій Саламатов після нападу вболівальників

Керівництво київського "Динамо" прийняло рішення звільнити водія клубу Андрія Саламатова, якого побили фанати біло-блакитних і львівських "Карпат" під час матчу чемпіонату України за зірваний плакат Степана Бандери.

"Я знаходився в клініці, де вирішувалося питання про мою госпіталізацію, коли мені подзвонили з офісу служби охорони ФК "Динамо" і повідомили, що Ігор Суркіс наказав мене звільнити. Мотивували звільнення моїми самовільними діями. Після цього мене попросили написати заяву про звільнення за власним бажанням. Я відмовився. Зараз перебуваю на лікарняному. Діагноз - струс мозку, розрив зв'язок плечового суглоба, численні гематоми. Мені накладено гіпс", - розповів водій.

Нагадаємо, на 65-й хвилині матчу прем'єр-ліги чемпіонату України між "Динамо" і "Карпатами" на бігових доріжках столичного стадіону почалася бійка через те, що Саламатов вирішив зірвати з гостьового сектора прапори ультрас львівської команди.

Як заявив потерпілий, на матчі він перебував у ролі стюарда (у момент інциденту на ньому не було характерної салатової маніжки, - ред.), а рішення зірвати прапор він прийняв самостійно.

"На 65-й хвилині матчу я спустився вниз і зірвав прапор із зображенням Бандери. На бігову доріжку до мене підскочили п'ятеро львівських фанів, але бійки між нами не сталося. Я сказав, мовляв, що попереджав, і пройшов повз них. Удар отримав від фанатів "Динамо", три десятка яких вистрибнули з 20-го сектора ультрас. Як мене били - не пам'ятаю, оскільки втратив свідомість", - сказав водій.

Також Саламатов зізнався, що свідомо прийняв рішення зірвати прапор із зображенням Бандери (насправді Романа Шухевича, - ред.).

"Я свідомо зробив це. Вважаю, що стадіон неприйнятно перетворювати на майданчик для політичної агітації. До того ж, роль правоохоронних органів на спортивних заходах мені не зрозуміла - вони практично ніколи не реагують на порушення і бійки. Вважаю, напередодні Євро-2012 підхід до вирішення цієї проблеми повинен бути грунтовним", - зазначив Саламатов.

Події, що відбулися під час матчу "Динамо" - "Карпати", стануть предметом розгляду на черговому засіданні Дисциплінарного комітету української Прем'єр-Ліги, яке відбудеться 11 серпня.

Її генеральний директор Олександр Єфремов, зокрема, зазначив, що "поведінка вболівальників "Динамо", які побили людину, скандували нецензурні речівки та масово палили піротехніку - це кричущий випадок і величезний резонанс".
YouTube: Динамо Карпаты матч. Избиение охранника стадиона 2
Джерело: Gazeta.ua

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 серпня 2011, 22:10 
Офлайн

А тим часом...

По центру Києва їздять БТРи
В Киев вошла бронетехника
Середмістям Києва їздять БТРи

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 серпня 2011, 15:08 
Офлайн

Цитата:
Похороны Джарты. Кортеж Януковича на пути в Макеевку встречали с плакатом "Туда вам и дорога"

В Донецке по Киевскому проспекту задержаны четверо активистов общественной организации «Союз обманутых вкладчиков». Об этом корреспонденту Gazeta.ua сообщил председатель Союза Дмитрий Верзилов.

Пожилые женщины с черными платочками собирались встречать с плакатом: «Туда вам и дорога!» кортеж президента Виктора Януковича, которого сейчас ожидают в Театре юного зрителя, где проходит прощание с главой Совета министров Крыма Василием Джарты.

«Люди просто указывали им направление на Макеевку, — объяснил Верзилов. — К ним подошли милиционеры и объяснили, что их необходимо задержать до выяснения личности».

По его словам, все участники акции имели при себе удостоверения личностей, но их препроводили в автобус и увезли в Киевское райотделение милиции Донецка.

В Театре юного зрителя журналистам запретили приближаться к гробу с телом Джарты и ограничили посещение театра 30 минутами. Среди прощающихся были замечены министр внутренних дел Анатолий Могилев (именно он, по слухам, займет место покойного Джарты в Крыму) и председатель Севастопольской горгосадминистрации Владимир Яцуба.

В областной госадминистрации сообщили, что на отпевании в Свято-Георгиевском соборе Макеевки будут присутствовать самые близкие покойного.

В настоящее время полностью перекрыто движение в центре Макеевке, передвигаться можно только пешком. В этом районе города стоят сотни дорогостоящих машин со спецномерами.

вєрним путьом ідут товарисчи . швидше би....

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 серпня 2011, 17:04 
Офлайн

БорМан написав:
Цитата:
Похороны Джарты. Кортеж Януковича на пути в Макеевку встречали с плакатом "Туда вам и дорога"

Невже й в регіони прийшов здоровий глузд?.. :?

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 серпня 2011, 17:11 
Офлайн

yanychar написав:
БорМан написав:
Цитата:

Невже й в регіони прийшов здоровий глузд?.. :?

видко заходить помалу. але дуже помалу.

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 серпня 2011, 17:18 
Офлайн

Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 40 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 82  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення