|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 03 серпня 2011, 23:04 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: ... ось ключова фраза - "ВАСУ відмовив визнати протиправною бездіяльність президента, оскільки передвиборна програма кандидата в президенти - це засіб агітації, який не є законодавчим актом." -передвиборча агітація - це лапша на вухах лохів. тепер це оформлено юридично  А, між іншим, суд абсолютно правий!  Спробуйте в законодавстві знайти норми права, котрі би зобов"язували кандидата (претендента на президентський пост) виконувати предвиборні обіцянки?!.. Рішення цього суду - всього лиш юридичний казус, що підтвердив загальноприйняте право... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 серпня 2011, 23:07 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Рішення цього суду - всього лиш юридичний казус, що підтвердив загальноприйняте право... я за то аби це рішення було поміщено на всю передвиборну агітацію. приблизно так само, як інформація про шкоду паління на пачках від цигарок.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 серпня 2011, 23:13 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/3/6446852/ось ключова фраза - "ВАСУ відмовив визнати протиправною бездіяльність президента, оскільки передвиборна програма кандидата в президенти - це засіб агітації, який не є законодавчим актом." -передвиборча агітація - це лапша на вухах лохів. тепер це оформлено юридично  Тепер після такого чекаємо коли в наступній програмі запропонують кожному виборцю лєксус, рахунок в швейцарському банку і щасливе життя вже сьогодні... ви мене вибрали 5 років робитиму що хотітиму, я не зобов'язаний виконувати - що наобіцяв, це не законодавчий акт, а ви і далі ведіться любі геноциди нашої країни! БорМан написав: yanychar написав: Рішення цього суду - всього лиш юридичний казус, що підтвердив загальноприйняте право... я за то аби це рішення було поміщено на всю передвиборну агітацію. приблизно так само, як інформація про шкоду паління на пачках від цигарок. Це би стало виходом, яке б нагадувало людям вкотре оминати старі граблі, але як відомо депутати ніколи не вириють самі собі могили, згадайте голосування у ВРУ - що так важко накладати штрафні санкції на голосування по картках чи прогулюванні сесій чи перевитрати депутатів на польоти літаком при нормі біля 6К грн на квартал, дехто налітав по 60-80К грн. Ну не будуть вони собі рити яму, а ось народу - залюбки, що постійно і роблє 
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 серпня 2011, 23:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
БорМан написав: я за то аби це рішення було поміщено на всю передвиборну агітацію. приблизно так само, як інформація про шкоду паління на пачках від цигарок. А то поможе?!.. Лиш нагадайте собі вибори півтора року тому... Може пам"ятаєте, панове, що ви тут тоді писали?! Чи нагадати?!.. 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 серпня 2011, 11:01 |
|
|
yanychar написав: Чи нагадати?!.. Зображення таже нагадай,якщо пам'ятаєш. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 серпня 2011, 14:20 |
|
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 серпня 2011, 14:43 |
|
|
yanychar написав: Лиш нагадайте собі вибори півтора року тому... Може пам"ятаєте, панове, що ви тут тоді писали?! а шо? файно писали.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 серпня 2011, 17:32 |
|
|
БорМан написав: yanychar написав: Лиш нагадайте собі вибори півтора року тому... Може пам"ятаєте, панове, що ви тут тоді писали?! а шо? файно писали. Та же я теж читав! Не лиш файно писали, ше ліпше голосували!.. Усі тоті тюльки, яцики, ющенки понині фист на вас злосні! Як ви їм страшно насолили. Отак, тепер будуть знати! 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 серпня 2011, 17:37 |
|
|
yanychar написав: Як ви їм страшно насолили. Отак, тепер будуть знати! а шо ти пропонуєш? треба було за кого голосувати? боя так зрозумів шо ми якось неправильно голосували.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 серпня 2011, 08:15 |
|
|
БорМан написав: а шо ти пропонуєш? треба було за кого голосувати? боя так зрозумів шо ми якось неправильно голосували. Та хоч за дідька рябого!..  Ніяк не голосували! Але то нині не мішає Овочу вівкати, що його "выбрал народ Украины"... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |