|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 09 червня 2011, 19:28 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Уяви собі, що є нещасні, що вірили і вірять! І терпляче чекають, коли стане краще: бо при владі "...свой, а не недобітий бандера, етат нє абманєт..."
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 червня 2011, 19:43 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
"Ніколи стільки не брешуть як підчас війни, після полювання , і перед виборами " Отто фон Бісмарк. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 червня 2011, 19:55 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: "Ніколи стільки не брешуть як підчас війни, після полювання , і перед виборами " Отто фон Бісмарк.  Таке враження, що в Україні війна (чи полювання?!) тягнеться віками і ніяк не скінчиться... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 червня 2011, 19:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Ниньки на офіційному сайті Овоча можна надибати отаке "привітання": Президент України привітав Главу Російської Федерації з національним святомЧитаєш отой "шедевр": "Успішними прикладами такої співпраці вважаю спільне святкування 50-річчя від дня польоту в космос Ю.О.Гагаріна, а також проведення заходів, приурочених 25-й річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції», – йдеться у вітанні Глави Української держави" і довго не втямиш: де і яким патиком тебе робили, йолупе задристаний?!.. Як, взагалі, маючи в голові від народження суцільний перегній замість мозку, можна умудритись дожити до такого віку?!.. Та же ти, тупоморде, мало забути дихати ше до того як перший раз обісралось!..  Чуня неумита, невже ти і є " Глава Української держави"?!! Агій, до холєри!.. І саме тому ти, чухло засцяне, "святкуєш... 25-у річницю аварії на Чорнобильській атомній електростанції"?!.. /скріншот уже розбігся по світу - нема смислу дриґатисі під клієнтом/
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 червня 2011, 19:25 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Ниньки на офіційному сайті Овоча можна надибати отаке "привітання": Президент України привітав Главу Російської Федерації з національним святомЧитаєш отой "шедевр": "Успішними прикладами такої співпраці вважаю спільне святкування 50-річчя від дня польоту в космос Ю.О.Гагаріна, а також проведення заходів, приурочених 25-й річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції», – йдеться у вітанні Глави Української держави" і довго не втямиш: де і яким патиком тебе робили, йолупе задристаний?!.. Як, взагалі, маючи в голові від народження суцільний перегній замість мозку, можна умудритись дожити до такого віку?!.. Та же ти, тупоморде, мало забути дихати ше до того як перший раз обісралось!..  Чуня неумита, невже ти і є " Глава Української держави"?!! Агій, до холєри!.. І саме тому ти, чухло засцяне, "святкуєш... 25-у річницю аварії на Чорнобильській атомній електростанції"?!.. /скріншот уже розбігся по світу - нема смислу дриґатисі під клієнтом/3 запитання: 1) Невже Ви вірите, що Янукович володіє основами сайтобудування і сам добавив новину? 2) Невже Ви вірите, що він сам написав ту статттю? 3) Невже Ви думаєте, що він в курсі що на його сайті зявилась така новина? Знову ж таки кажу не в захист Яника, бо зараз як завжди моментом буду весь в ярликах, але не треба зганяти злість на одному ЯВФ?! він не один - там ціла каманда, маладая... Де моя ядерна бомба?!
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 червня 2011, 19:41 |
|
|
ядерну бомбу не тра , нащо заражати ціле місто , є гуманніші способи , ніщо так не радує ранком свіжий подих ,як запах напалму... думаю кількох цистерн би вистачило і на ВР, і на адміністрацію прєзідєнта, і на КМ...я за гуманність... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 червня 2011, 19:54 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: ядерну бомбу не тра , нащо заражати ціле місто , є гуманніші способи , ніщо так не радує ранком свіжий подих ,як запах напалму... думаю кількох цистерн би вистачило і на ВР, і на адміністрацію прєзідєнта, і на КМ...я за гуманність...  Напалм ниньчє дорог, влада про це подбала - гляньте по чому бензин, але ми трохи від теми відходим 
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 червня 2011, 14:44 |
|
|
SPY написав: 3 запитання: 1) Невже Ви вірите, що Янукович володіє основами сайтобудування і сам добавив новину? 2) Невже Ви вірите, що він сам написав ту статттю? 3) Невже Ви думаєте, що він в курсі що на його сайті зявилась така новина?
Знову ж таки кажу не в захист Яника, бо зараз як завжди моментом буду весь в ярликах, але не треба зганяти злість на одному ЯВФ?! він не один - там ціла каманда, маладая... Де моя ядерна бомба?! Поясню чому... /без усяких ярликів/Розуміється, ЯВФ не займається ні сайтобудуванням, ні розміщенням новин. Розуміється, статтю йому писали. І першим і другим займається Прес-служба Президента України. А от що стосується п.3 - ніяк не повірю, що ЯВФ не знає що там твориться! Просто тому, що повинен це знати! Це - GOV(!!!) урядовий сайт, саме конкретного ЯВФ і з його власним підписом!  Нехай розстріляє, повісить, чи розіпне рядочком на Банковій свою прес-службу (разом з секретаріатом)!.. То мене ніяк не стосується... /якби я, раптом, надибав щось подібне на Вашому офіційному сайті за Вашим підписом, то написав би те ж саме! а свій секретаріат, пане SPY, можете каструвати, преміювати... то Ваші проблеми!.. /
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 червня 2011, 22:49 |
|
|
Цитата: Нехай розстріляє, повісить, чи розіпне рядочком на Банковій свою прес-службу (разом з секретаріатом)!.. То мене ніяк не стосується... ну блін , як кажесі - який ксьондз , така парафія... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 червня 2011, 10:22 |
|
|
Капітан написав: ну блін , як кажесі - який ксьондз , така парафія...  До речі, про ксьондзів та парафіян... Президент України на ослінчику схиляє голову перед Імперським орлом РосіїМожна би й сказати: ну, і що тут такого?.. І я би так сказав, якби "под бєшеной курицей" на "тУбарє" сидів якийсь абстрактний "овоч", - може йому так подобається. То його вибір... Однак, тут сидить "канкрєтний" Овоч - президент України...  Не знати, про що вони так змовницьки шепчуться?! Та невже Овоч сповідається?!..  Побліка...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |