|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 12 квітня 2011, 18:21 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Зміст правильний, але текст писало таке ж бидло, як і те, кому він призначений. Його електорат, вибачте за вираз.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 квітня 2011, 10:50 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"Киевская художница Юлия Панасюк решила увековечить Президента Украины Виктора Януковича на холсте. Однако глава государства на картине размером 90x60 предстал в необычном для всех виде – в деловом костюме и в короне Галицко-Волынского князя Даниила Галицкого.  «Изобразить Виктора Федоровича в короне я решила с тем посылом, что, несмотря на то, что ранее Президент воспринимался украинцами только как политик из Восточной Украины, то сейчас в его политике просматриваются идеи, которые близки и жителям Западной Украины. Тем самым глава государства дает всем понять, что он лидер всей Украины, а не какого-то отдельного региона. То есть Янукович вырос уже из просто регионального политика в политического деятеля всеукраинского масштаба», - сказала нам Юлия." Виктора Януковича короновали в Киеве
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 квітня 2011, 11:07 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: предстал в необычном для всех виде – в деловом костюме и в короне Галицко-Волынского князя Даниила Галицкого. пропоную наступну тему для художниці - корова під сідлом - теж незвично 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 квітня 2011, 11:19 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Сюди ж... Ми особо не паримся або Украина для СВОЇХ людей (інтерв'ю з Ґарантом, Президентом, Проффесором, да і просто Авторітєтом)
http://www.youtube.com/watch?v=f1EnwTXg ... r_embedded
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 квітня 2011, 11:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: Сюди ж... Ми особо не паримся або Украина для СВОЇХ людей (інтерв'ю з Ґарантом, Президентом, Проффесором, да і просто Авторітєтом)
http://www.youtube.com/watch?v=f1EnwTXg ... r_embedded блін , ну ви як діти малі , ви шо хотіли , би вас називали неблагодарною скотиною, типа піднявся , і зара нікого не признає... от і він має лице , і панятія , як реальний чувак , у міру своїх можливостей , старається віддячитися , ну і себе таки забувати на слід , ібо сказано - нехай руки відсохнуть себеобділившому... так шо нічо постидного я тут не вижу  , то у вас панове говорить заздрість... ага , жаба вас давить.. були би ви на його місці... але хто вас вибере ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 квітня 2011, 12:45 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: блін , ну ви як діти малі , ви шо хотіли , би вас називали неблагодарною скотиною, типа піднявся , і зара нікого не признає... от і він має лице , і панятія , як реальний чувак , у міру своїх можливостей , старається віддячитися , ну і себе таки забувати на слід , ібо сказано - нехай руки відсохнуть себеобділившому... так шо нічо постидного я тут не вижу  , то у вас панове говорить заздрість... ага , жаба вас давить.. були би ви на його місці... але хто вас вибере ...  І тут Остапа понесло... Хто його критикує? Хоч слово критики з моєї сторони? На оборот чьоткій пацан!  Це ще дивно, як він себе тримає в руках, з його можливостями - можна вже було всі вулиці назвати ІменіСєбяЛюбімого і міста поперейменовувати в Викторофедоровск, Yanukovichcity... І шо шо він взяв собі трохи земель в Межигорї, ну от шо? Він шо їх перейменував в Януковичград, чи забере з собою на той світ, який з кожним днем і кожною його дією ближчає? Людина знає міру, і сам взяв, і людей які йому помагали будувати кар'єру не забув... 
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 квітня 2011, 16:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
А от "бацька Лукашенка" думає інакше... "Президент Беларуси Александр Лукашенко предложил задать вопрос руководству Украины о своем неучастии в чернобыльских мероприятиях вместе с президентами Украины и России.  "Задайте этот вопрос Януковичу: почему белорусский президент не присутствует на их мероприятиях. Это вы у них спросите. К сожалению, "вшивости" хватает у нынешнего руководства Украины", - заявил Лукашенко." Лукашенко упрекнул руководство Украины во "вшивости"А наш МЗС хай тепер назве бацьку "фуфлижником, пєтухом гамбурскім і казлом апущеним"! Абись знав, в натурє!.. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 квітня 2011, 18:09 |
|
 |
 |
|
|
yanychar написав: А от "бацька Лукашенка" думає інакше... Гм, цікаво що ж заїло бацьку, що такого міг запронувати йому Янег, ось з Вєдмєдєвим Янег може знайти спільну мову, а бацька чого обідився? О_о
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 квітня 2011, 19:24 |
|
|
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 квітня 2011, 19:56 |
|
 |
 |
|
|
yanychar написав: та я в курсі, навіть відео-інтервю видів, але шось напевне за кулуарами було серйозне, про що нам не треба знати, що бацька так на всіх обідився і про що мовчать, Барозу, Янег та Ведмедєв 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |