|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 20 серпня 2015, 11:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ще прикольніші коментарі до цього ролика!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 серпня 2015, 01:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Бігме, рубель збісивсі!  І шо далі?!..  та йдіть ви ̶н̶а̶... ̶в̶... ідіт прямо і ніде не звертайте зі своїм гіпсокартоном!!!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 серпня 2015, 12:05 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 25 серпня 2015, 01:07 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 серпня 2015, 17:25 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2015, 10:15 |
|
|
Импортозамещение по-путински: россиян кормят пенисами"Кто привычно напишет, что это фейк и жаба – идите в Яндекс, пишите “пенис замороженный”, тычете в картинки. Там навалом. В одном из городов моей необъятной Родины, в котором мне повезло родится и вырасти, жениться и родить сына с дочерью, в продажу поступило это: Производится это в Беларуси, но…какого черта я должен семью кормить ЭТИМ, пока бульдозерами тонны нормальной еды вкатывают в землю. Так себе и представляю: поставлю на стол, и скажу “Вот вам, дети, Х*Й от дяди Путина."Замороженный говяжий пенис
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 серпня 2015, 23:40 |
|
|
"Самыми богатыми в России признаны Алишер Усманов с состоянием 17,6 миллиардов долларов, Михаил Фридман (16,5 миллиардов долларов), Леонид Михельсон (15,4 миллиарда долларов), Виктор Вексельберг (15,1 миллиарда долларов) и Вагит Алекперов (14,8 миллиарда долларов)."Ади-и-и-и, на тобі!..  А де ж іванови-пєтрови-сідорови?!.. Куди поділись смірнови-кузнєцови?!! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 вересня 2015, 11:59 |
|
|
"Ми зібрали для госпіталю в АТО 52 тисячі гривень. У Москві почули дзвін, та не знали, де він. Тоді я якраз завершила зйомки у них, і вони вирішили, що я в Росії заробила гроші та профінансувала військові дії", - розповіла Ада Роговцева. Також актриса зізналася, що якщо зараз вона з'явиться на території Російської Федерації, то її заарештують."в росії завели кримінальну справу на Аду Роговцеву
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 06 вересня 2015, 22:53 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: "Самыми богатыми в России признаны Алишер Усманов с состоянием 17,6 миллиардов долларов, Михаил Фридман (16,5 миллиардов долларов), Леонид Михельсон (15,4 миллиарда долларов), Виктор Вексельберг (15,1 миллиарда долларов) и Вагит Алекперов (14,8 миллиарда долларов)."Ади-и-и-и, на тобі!..  А де ж іванови-пєтрови-сідорови?!.. Куди поділись смірнови-кузнєцови?!!  а хуйло і друзі шо ? ніщеброди? список неправильний . 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 вересня 2015, 11:03 |
|
|
БорМан написав: а хуйло і друзі шо ? ніщеброди? список неправильний .  Та чо неправильний?! Тут бесіда йде про НАЙбагатших! І по офіційній статистиці так воно і є. Ну, само собою, що "каапєратів "Озєра" разом з пуциком зовсім не бідні! І навіть не середній клас! А взагалі-то, слухи ходять, що пуцові статки сягають 300 млрд. зелених. Однак, офіційного підтвердження ніхто не може дати.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |