Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 25 лютого 2011, 12:45 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ще навіть нема години як він балтає, а вже пару перлів видав регулювати і реагувати , про ціни на вугілля ... 25% і 25 гривень, про податки...  і так далі... хвилюєсі чувак, не на всі питання йому відповіді написали... або дуже дрібним шрифтом написали... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 лютого 2011, 13:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"Перший крок кампанії «Ми всі» було розповсюдження наліпок: «Наша страна заражена страшным вирусом — Януко-ВИЧ». У Києві. Незабаром такі самі наліпки з’являться і в інших містах України." Наліпки «ЯнукВІЧ» у Києві
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 лютого 2011, 14:47 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Дівки з "FEMEN" задали своє питання Овочу: Янукович пиз...атый!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 лютого 2011, 00:27 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
пора вже у Коломиї свій "FEMEN" мати 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 лютого 2011, 01:08 |
|
|
exp написав: пора вже у Коломиї свій "FEMEN" мати  І в чім проблема?!  Таже... "в Коломиї такі дівки, як пшеничне тісто!". Ну-у-у-у... то шо!.. Оголошуємо кастинг?! Прошу мене назначити членом журі в номінаціях: "Найкраща кухарка", "Ковбаса і будженина своїми руками" і "Дефілє в спідньому". /в номінації "Дефілє без спіднього" я міг би бути достойним головою комісії.../
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 26 лютого 2011, 12:26 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Прошу мене назначити членом журі в номінаціях: ну для цего треба як мінімум заявитися сюда. Дистанційна робота тут не пройде 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 лютого 2011, 15:24 |
|
|
БорМан написав: yanychar написав: Прошу мене назначити членом журі в номінаціях: ну для цего треба як мінімум заявитися сюда. Дистанційна робота тут не пройде  А то чо?!  Та же портфолійо і кліпи я й тут можу дивитисі! /от з "ковбасов і будженинов" - уже не то!../
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 26 лютого 2011, 15:37 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: /от з "ковбасов і будженинов" - уже не то!../ це відноситься до тої ж категорії. дистанційно не пройде.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 лютого 2011, 18:06 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
і цікаво , як Би Яничар , туво ковбасу їв , дистанційно , з монітора би злизував , чи би пробував виделкою наштрикнути? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 лютого 2011, 21:21 |
|
|
Капітан написав: і цікаво , як Би Яничар , туво ковбасу їв , дистанційно , з монітора би злизував , чи би пробував виделкою наштрикнути?  Нє! Я би дививсі, облизувавсі  і... писав кліп... Для рецепту...
|
|
 |
|
 |
|