|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 20 червня 2015, 15:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 червня 2015, 04:05 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"В ґОрадє Сочі тьомниє ночі"
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 червня 2015, 23:56 |
|
|
Отакої!.. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 липня 2015, 02:06 |
|
|
Агій! Та хто би міг подумати!.. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 липня 2015, 22:55 |
|
|
Указ Президента РФ от 17 июля 2015 г. N 370 "О создании мобилизационного людского резерва Вооруженных Сил Российской Федерации"«Создать мобилизационный людской резерв Вооруженных сил Российской Федерации на период проведения эксперимента по внедрению новой системы подготовки и накопления мобилизационных людских ресурсов», — говорится в документе. Президент поручил правительству «обеспечить проведение мероприятий, связанных с поступлением в резерв граждан РФ, пребывающих в запасе». В указе отмечается, что финансирование мероприятий, связанных с его реализацией, осуществляется за счет бюджета Министерства обороны.Києву варто задуматись. А кацапикам пора збирати "вєщьмєшкІ": ложка, кружка, чай, сухарі, пару банок "завтрака туріста". І "впєрьод - труба завьот"! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 липня 2015, 09:04 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 липня 2015, 18:37 |
|
|
Чуркін проговорився. Він і справді надіється на безнаказаність!..  ___________________ Гра в "Боинг 777" - національна кацапська забавка. Правила гри: збираються усі такі вумні та витончені кацапи й починають брехати про малазійського боїнга. Кожен наступний повинен вигадати нову "версію" того як жиди, хохли та американці збили літачка. Кожен, хто спромігся - отримує право вихилити гранчака й продовжувати, хто повторюється - отримує копняка у дупу та вибуває, хто випадково зізнається, що боїнга збили вони самі - оголошується "национал-прєдатєлєм", якого гуртом п3.17здять усі. Останній, залишившийся у грі, отримує запрошення працювати на телебаченні у новинах. Бо їм там потрібні працівники з багатою уявою та відсутністю сумління. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 липня 2015, 23:54 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
дісно чуркін... це яким поліном треба бути , аби в своїй паскудній особі показати морду , що плює на весь світ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 липня 2015, 00:38 |
|
|
Шо ви від него хочте?!! Та же він, всього лиш, дипломат! Він нікому ніц злого не зробив! Нікого не убив! /певно, й стріляти не уміє.../правда, вуйця фон Ріббентропа, такого ж дипломата,
 за таке саме у Нюрнбергу судили і...
... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 липня 2015, 12:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: Шо ви від него хочте?!! Та же він, всього лиш, дипломат! Він нікому ніц злого не зробив! Нікого не убив! /певно, й стріляти не уміє.../правда, вуйця фон Ріббентропа, такого ж дипломата,
 за таке саме у Нюрнбергу судили і...
...  дивлячись на чуркіна , я розумію чого повісили Ріббентропа... таки дипломатом був
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |