|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 26 січня 2011, 23:43 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: бесіди тут якісь - один конструктив  а що ти хотів від команди проффесіоналів  що таммож обговорювати ?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 січня 2011, 23:47 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
але бесіди наші, а не їхні... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 січня 2011, 23:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: але бесіди наші, а не їхні...  ну все правильно , ми обговорюємо тіво конструктивні рішення , котрі направлені на покращення наступившого покрачення... так шо все логічно і зрозуміло... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 січня 2011, 23:55 |
|
|
Цитата: ми обговорюємо тіво конструктивні рішення ага... конструктивно також... і вирази дуже приємні... то чим ми відрізняємося 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 27 січня 2011, 00:33 |
|
|
exp написав: . і вирази дуже приємні на краще вони не заслуговують. не зовсім ясно який конструктив може бути у цій темі.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 січня 2011, 09:02 |
|
|
зрозуміло, що не може бути... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 січня 2011, 10:18 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ну-у-у... можна й води сюди плеснути! Буде файне болітце... А до презика і його кодла пристосувати інші вирази. Як вам "наш сонцесяйний", чи "епохальномудрий"?.. А так піде: "батько... нашої неньки"?! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 27 січня 2011, 10:53 |
|
|
yanychar написав: А до презика і його кодла пристосувати інші вирази. без ідіоматичної лексики тут ніяк не обійтись. як не крути 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 січня 2011, 18:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
""Цей слоган - увікни..., увікни..., - вікнить для себе Україну – це слоган промо-кампанії нашої держави до Євро-2012", - сказав Янукович. "Для того щоб увікнути Україну, достатньо подивитися на неї власними очима, коли почнуть квітнути каштани в Києві. І у містах українських почнуть роздягатися жінки. Побачити цю красу – це чудово", - додав Янукович. (тут можна послухати виступ http://www.pravda.com.ua/news/2011/01/28/5847754/) "Бл*дь, снова лажа",-- дійшло до Януковича.-- "Надо запрєтіть ету "тєлячью мову"! Да і ФЕМЕН тоже, ато раздєваются, ґдє нє попападя, а мне ґосударственниє заботи в ґолову потом нє лєзут..." Він покликав Ганну Герман і сказав: "Значь так, шоби мнє такіх слоґанов больше нє пісалі, которих я виґоворіть нє моґу! Ясно? Да, і дєвок єтіх,-- скажи мусарам, шоб нє пускалі іх на уліцу, і одєтимі тоже, ато всьо іхніє сіські пєрєд ґлазамі стоят." "Увікни собі голих баб!"/а тепер лишилось угадати, чи доречна така тема: http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=34&t=1993?! таже, навіть, оце задристане чмо теж має паспорт "громадянина України"!.. Чи нє?!/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 лютого 2011, 13:00 |
|
|
- Mój dziadek i pradziadek byli litewskimi Polakami i katolikami. Moja babcia opowiadała, że urodziła się w Warszawie. Kiedy babci zmarła matka, jej ojciec (pradziadek Janukowycza) ożenił się z litewską Polką i przeprowadzili się do Wilna. Stamtąd podczas rewolucji przejechali do obwodu witebskiego, do wsi Januki - opowiadał prezydent Ukrainy Wiktor Janukowycz...". Janukowycz: przebaczamy i prosimy o przebaczenie"Мій дід і прадід були литовськими поляками і католиками. Моя бабуся розповідала мені, що вона народилася у Варшаві. Коли у бабусі померла мати, її батько (дід Януковича) оженився з литовською полькою і переїхав до Вільнюса. Звідти, коли почалась революція, поїхали до Вітебського регіону в село Януки - сказав Президент України Віктор Янукович...".
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |