|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 30 липня 2014, 18:59 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Щорічні планові профілактичні роботи. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 30 липня 2014, 19:01 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 липня 2014, 19:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Хочете допомогти?! 
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 30 липня 2014, 19:18 |
|
|
Грошей не хватить. Я думаю американцi допоможуть.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 липня 2014, 19:30 |
|
|
І не тільки американці!  До речі, 
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 30 липня 2014, 20:51 |
|
|
А 77 процентiв мають водопровiд i каналiзацiю але не мають iнтернету. Жаль. Будем над проблемою працювати. Дякую Вам за цю довiдку.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 липня 2014, 20:55 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 липня 2014, 20:58 |
|
|
macnisse@mail.ru написав: А 77 процентiв мають водопровiд i каналiзацiю але не мають iнтернету. Жаль. Будем над проблемою працювати. Дякую Вам за цю довiдку. Будь ласка! І ще не забудьте: У Медведева, как и Путина, из крана течет ржавая вода
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 30 липня 2014, 21:30 |
|
|
Взагалi, якщо Ви пам*ятаете я шукав тих з ким вчився в школi. А з Вами так iнтересно читати i зрiвнювати що на Вашому форумi що на Россiйських нацiоналiстичних. Поки партнери по префу пiдiйдуть. Так нiчого. Сайт для тих хто вiрить в те що iхня думка це аксiома. А так як подii в свiтi зараз наростають лавиною то буде iнтересно сюди заходити i зрiвнювати Вашi замiтки з iхнiми. Ваша точка зору i iх. Iхня вiдповiдь на моi питання один в один як Ваша на моi.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 липня 2014, 21:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
macnisse@mail.ru лиш не тра нас агітувати за мир ... руський...ми хочемо миру , просто миру , де кожен у своїй хаті вільний повісити на клямку сумку, не вимкнути світло у своєму віходку, купити кіндерові таку теку до школи яку той кіндер хоче , а не прописано умовами з верху ... і де ніхто нам не буде вказувати коли нам нашого президента обирати, чи скидати ... я розумію , для вєлікіх це дико ... а ми ось за таку дикість ... можу навести ще 500 бажань нашого миру ... але озвучу одне , і основне, і останнє , перестаньте за нас переживати , ми самі впрораємося.... дивлюся ваші новини , по орт , 45 хвилин ... з них про вялікую лиш 12... якшо це не аргумент , тоді бувайте... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |