|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 29 вересня 2014, 08:50 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"Очевидцы рассказывая о своих впечатлениях повторяют одно и тоже – ЛЮДИ ОЗВЕРЕЛИ. Если охарактеризовать ситуацию на Донбассе сейчас одним словом, то подойдет слово – НЕНАВИСТЬ. Ненавидят всех: Ополченцев, за то, что натворили Россию, что мало помогла Беженцев, за то, что убежали Претендентов на гуманитарную помощь Ненавидят тех, чьи дома не пострадали Ненавидят тех, чьи родные целы Ненавидят тех, у кого есть хоть какие-то деньги, а таких остались единицы Украину просто ненавидят Америку ненавидят за компанию с Украиной"Priest Serafim Medvedev
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 жовтня 2014, 16:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
щурі побігли..."після ухвалення українським парламентом закону під звільнення підпадає понад 100 представників Держприкордонслужби. «Усі вони – вищий офіцерський склад, який підпадає під закон про люстрацію», – розповіло джерело. Згідно з інформацією, на сьогодні склалася ситуація, коли увесь керівний склад адміністрації Держприкордонслужби вже перебуває в процесі звільнення. «Звільнився заступник Литвина (глава Держприкордонслужби Микола Литвин) Павло Шишолін, керівники департаментів і управлінь прикордонвідомства, їхні заступники. Це переважно генерали й полковники», – додало джерело."генерали Держприкордонслужби масово звільняються через люстраціюА я - КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ!!! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 жовтня 2014, 22:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
у них давно є паспорти і громадаянства інших країн , подивитеся як вони почнут счезати ...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 жовтня 2014, 23:58 |
|
|
В Луганді Москаля фист узлостили!.. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 жовтня 2014, 08:03 |
|
|
правильно відповів Москаль ...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 жовтня 2014, 10:14 |
|
|
Капітан написав: правильно відповів Москаль ... А все тому, що то є ПРАВИЛЬНИЙ МОСКАЛЬ! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 жовтня 2014, 12:24 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 жовтня 2014, 22:36 |
|
|
"У Оболонському районі Києва відкрили пам’ятник солдатам, які воювали у так званих «гарячих точках». До такої категорії належать і загиблі у зоні проведення антитерористичної операції. Пам’ятник відкрили на вулиці Мате Залкі, у самому сквері. Подібні проекти планують реалізувати в інших містах України."
У Києві відкрили перший пам’ятник воїнам АТО
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 жовтня 2014, 23:05 |
|
|
скільки ще таких памятників буде ... нажаль  я не про постаменти , я про людей , вбитих і покалічених....
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 жовтня 2014, 22:35 |
|
|
Лугандони замахали! Тілько злостять Москаля!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |