|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Довбуш
|
Додано: 30 квітня 2008, 13:45 |
|
З нами з: 24 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 457 Звідки: Лондон
|
Yo)!(-Paranoik написав: я писал ещё до этой темы, что все мёрли одинаково... http://kievportal.com/458.html Порівняльні дані зросту та втрат населення із висновків Міжнародної комісії юристів, зроблених на підставі статистичних даних відображених у радянських переписах -а тепер чітко скажи,конкретне,просте питання(таблиця на сайті і на малюнку):за 13 років(величезний строк)однаковий приріст населення Росії і України,чи є різниця,яка різниця,чому така різниця?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 30 квітня 2008, 14:03 |
|
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише:
Я такого не говорил, я писал ещё до этой темы, что все мёрли одинаково, потому, что все люди.
А що, хто заперечує , що всі вмирали? Але ти не хочеш згадати, де були ці голодомори. А вмирали вони на тих територіях, де здавна проживали етнічні україннці. І Тільки чомусь на Україні було не 1 , а 3 голодомори, і можеш не заперечувати, бо це доведений факт, просто в 33р. він був найбільший. І чомусь тільки з території України ешелонами вивозили зерно. І взагалі, вас не дивує така річ: в країні голод, а домопога продовольча від інших країн не приймалася.
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 30 квітня 2008, 20:09 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Вот не хочу я искать данные опровергающие ваши, хотя уверен что найду. Не вижу смысла устраивать здесь спор пропоганд материалов.
Я вот о другом у вас узнать хочу. Допустим что голодомор(идиотское слово)-это злой умысел коммунистических властей, допустим, что они устроили засуху, и Сталин лично усами и фуражкой тучи разгонял. Вот что из этого дальше следует?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 30 квітня 2008, 20:32 |
|
|
Допустим что голодомор(идиотское слово)-это злой умысел коммунистических властей, допустим, что они устроили засуху, и Сталин лично усами и фуражкой тучи разгонял. Вот что из этого дальше следует?
Слово то не ідіотське. В тому то і діло, що воно розкриває суть проблеми. Бо це був штучний голод. Бо продовольства було вдосталь, поки його не почали вивозити. А закон про "три колоски": Як можна було би видати такий закон, якби не було урожаю зерна, і не було що красти?
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 30 квітня 2008, 20:44 |
|
|
Цитата: emerald пише:
Слово то не ідіотське. В тому то і діло, що воно розкриває суть проблеми. Бо це був штучний голод. Бо продовольства було вдосталь, поки його не почали вивозити. А закон про "три колоски": Як можна було би видати такий закон, якби не було урожаю зерна, і не було що красти?
Допустим. Что дальше. Может Россия что-то дожна сделать по этому поводу, кроме того что скорбить вместе с украинцами?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 квітня 2008, 20:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише: Может Россия что-то дожна сделать по этому поводу, кроме того что скорбить вместе с украинцами? я думаю, що тут були б всі задоволені, якби Росія признала сам факт... і цього буде достатньо... : 
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 30 квітня 2008, 20:55 |
|
|
Цитата: exp пише:
я думаю, що тут були б всі задоволені, якби Росія признала сам факт... і цього буде достатньо...
Я это уже давно понял. А почему такая принципиальность, и именно к Росси? Почему бы пану Ющенко до шзраиля не домахаться, который тож ничего не признал?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 квітня 2008, 21:00 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише: А почему такая принципиальность, и именно к Росси? я би не сказав, що лиш до Росії... це всіх стосується... 
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 30 квітня 2008, 21:08 |
|
|
кроме того что скорбить вместе с украинцами?
Було би добре, якби це було дійсно так. Якщо це не признано у вас , про яку жалобу можна говорити.
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 30 квітня 2008, 21:08 |
|
|
Цитата: exp пише: я би не сказав, що лиш до Росії... це всіх стосується... Ну EXP, ёмаё, ненужно меня убивать конструктивным подходом, я же для не объективных господ тут стараюсь, выкристализовую суть, противоречие. Что бы потом его им объяснить, со своей позиции. А вы раз свои 3 копейки, и всё на смарку. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |