|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 30 грудня 2014, 15:23 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
так то не секрет , совок а тепер і раїсса були завжди найбільшими підробщиками і плагіаторами .. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 грудня 2014, 20:41 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
НАРОДНЫЙ СХОД /пряма трансляція/"Слава Украине! Героям Слава!" "Новый год без Путина!" "Украине свободу!" "Казаки в в автозаки!" "Путин - вор!" "Россия без Путина!" /є свої тітушки, є й колишній київський (нині вже московський ОМОН) "беркут"/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 грудня 2014, 21:09 |
|
|
афігеть сход , фотографів більше як протестувальників... маскалі олівє ріжуть їм пофіг продести ...там мужики з половим органом бабушкі , добре Хуйло казало..  
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 грудня 2014, 22:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Капітан написав: афігеть сход ... Бігме, правда! Вся мережа забита:    Кацапську Манєжку вже охрестили: "РЄВАЛЮЦИЯ ОЛІВ'Є" ...  Лохи ... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 січня 2015, 16:07 |
|
|
Цитата: Салавєй, салавєй, пташечка-а-а-а! Канарє-єчка жалабна пайот! /рос.нар./ Отаке собі бидло - Соловйов...  Цілик рік воно втирає росіянам про загниваючий захід, пише книги для росіян про Путічку, ворогів із США, отримує долари від своїх господарів з Кремля. А на Новий Рік летить ... ... відпочивати в США ... Володимир Соловйов рупор російської пропаганди Росії проти США і України нині загоряє на пляжах США. Соловьев отдыхает в СШАА, може воно одне таке, недолуге, на масковіях?!..  Ґаварухін - рускій патріот і барєц за рускую самабитнасть!  Ашот Габрелянов - російський медіаменеджер, генеральний директор телеканалу LifeNews до вересня 2014 року, проводить вільний час не в Криму, а в Парижі. Ну-у-у-у... головне, щоб лохи-читачі/глядачі не дізнались!.. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 січня 2015, 22:15 |
|
|
так то не новина ... якшо арештувати всю нерухомість пукіна у світі , война сі скінчит через пів хвилини ..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 січня 2015, 13:13 |
|
|
Салавйов в Штатах?! Ґабріелян в Парижі?! Значить вони не потрапили в санкційні списки... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 січня 2015, 16:30 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 січня 2015, 19:16 |
|
|
а ще забули , вазрадіть бурлаков.... нація неляканих ідійотів..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 січня 2015, 22:38 |
|
|
Капітан написав: а ще забули , вазрадіть бурлаков.... нація неляканих ідійотів.. А чо би й нє?!..  Бурлацкая доляЯ думаю, що несправедливо забуті також рікші:   Уявляєте, як би це поліпшило екологію і чистоту повітря в Омську?!..
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |