|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2014, 19:49 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
тундрокацапи
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 грудня 2014, 00:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А тим часом, маса дописувачів в мережі вважають, що новорічне поздоровлення росіянам повинен зачитувати зовсім не пуцін, а  словенська дзюдоїстка, неодноразовий призер чемпіонатів світу та Європи Раша Срака
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 грудня 2014, 10:43 |
|
|
яка здоровенна Срака... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 січня 2015, 00:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"Я так и чувствовала, что не надо было избавляться от укропаспорта. А ведь некоторые весной сожгли свои синие паспорта или порвали и на помойку выкинули. И теперь та-дам, новость: все чиновники Крыма, служащие гос.аппарата, силовики, прокуратура, судьи и т.д. должны сдать свои украинские паспорта, иначе не смогут работать дальше. А те, кто уничтожил свои укропаспорта, предоставить их не смогут и будут уволены. А восстановить свои укропаспорта, чтобы потом их сдать, тоже не смогут: их просто не пустят на Украину с российскими паспортами. Кстати, не все еще получили российские паспорта: им придется заплатить штраф в следующем году, когда будут получать." В Крыму попали те, кто сжег «укропаспорта»
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 січня 2015, 15:45 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 січня 2015, 17:06 |
|
|
"В Крыму в 2015 году начнут отдыхать туристы из экзотической страны Зимбабве. Также Зимбабве поможет в наполнении водой Крымских водохранилищ. Возможно это смешно, но во всяком случае крымское оккупационное правительство подписало такие договора с представителями Роберта Мугабе. Как считают в Крыму, первые зимбабвийские туристы прибудут уже в мае месяце на отдых. А зимбабвийцы обещают, что к крымчанам приедут в основном представители африканской интеллигенции." Крым подписал туристический договор с Зимбабве
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 січня 2015, 20:19 |
|
|
вималювалася закономірність , де приходить расєя нарід перетворюється у населення з подальшою деградацією до стану худоби
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 січня 2015, 00:37 |
|
|
Ця закономірність загальновідома: на всій планеті -  від Куби до Кореї, де ступив кацапський лапоть, буде ОДНЕ І ТЕ Ж САМЕ! Простий обісцяний і обгажений кацапський "лапоточєк"!.. сраный лапоть... це правило без виключень ... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 січня 2015, 02:33 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 січня 2015, 00:01 |
|
|
... кацап у всій своїй красі ...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |