|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 02 лютого 2014, 20:12 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 лютого 2014, 20:21 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
ВОНИ СЬОГОДНІ СТОЯТЬ НА МАЙДАНІ, ЩОБ ТИ ЗАВТРА НЕ СТОЯВ НА КОЛІНАХ! Вічна пам'ять Герою України. Останні кадри життя Михайла ЖизневськогоВбитий 22 січня 2014 (25 років), вул. Грушевського, Київ, Україна. Похований: Стяг Праці, Гомельський район, Білорусь.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 лютого 2014, 00:20 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
«За намі Масква!»Та хто би сумнівався... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 лютого 2014, 06:38 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
та воно , сарака, убоге.... шо тут сказати.... тай по голові бите...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 лютого 2014, 14:20 |
|
|
Коли воно дзявкає "за намі масква!" зразу ж питаю: "А ХТО ж то його "по голові бив"?!.. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 лютого 2014, 19:22 |
|
|
ВОНИ СЬОГОДНІ СТОЯТЬ НА МАЙДАНІ, ЩОБ ТИ ЗАВТРА НЕ СТОЯВ НА КОЛІНАХ!ДИВИТИСЬ ВСІМ!!!"Ці люди говорили тільки російською мовою, з російським акцентом, вони говорили про нас в третій особі. У мене була думка, що це був російський спецназ. По тому, як мене били і катували... діяли професіонали, які могли робити такі речі", - сказав він. "Хочу підкреслити, що це моя особиста думка" , - додав він. Також Булатов вважає, що до його викрадення може бути причетний і Віктор Медведчук." Булатов назвав, кого вважає причетним до викрадення"Їх цікавило хто організовував поїздки в Межигір'я, до Захарченка, Пшонки. Найбільше запитували про поїздку до Медведчука. Поїздка до Медведчука їх цікавила значно більше, ніж поїздки в Межигір'я, до Захарченка або Генпрокурора", - сказав він. "Мене навіть запитували про те, хто дав наказ ламати паркан Віктору Медведчуку", - додав Булатов. Булатов розповів, що тортури тривали всі дні, які він міг рахувати по тому, скільки йому давали їжу: "Мені давали шинку, шматок хліба, сир, давали воду, у якої був поганий запах". "У приміщенні пахло прілими ганчірками, складалося враження, що я перебуваю в якійсь бойлерній", - сказав він. За кілька днів посилювали тортури. Булатов спробував один раз підняти окуляри і підглянути, але люди за те побили його по потилиці і скронях. При цьому Булатов сказав, що з ним завжди були дві людини, але він чув голоси кількох людей за дверима. "Вони змусили мене говорити на камеру, що я шпигун ЦРУ, шпигун США, що автомайдан проплачують американці. Після тортур я говорив на камеру те, що вони просили ... але вони продовжували катування. Сказали, що виколють око і порізали мені щоку ... сказали , що відріжуть вухо" , - сказав він." Булатов розповів подробиці його викрадення
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 лютого 2014, 11:33 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 09 лютого 2014, 15:05 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Біля Майдану знайдено інфоцентр «ескадрон смерті» Самооборона знайшла біля Майдану приміщення у закинутій будівлі за готелем «Дніпро», де було багато комп’ютерів із відеозйомкою активістів Майдану, яка зберігалася на хард-дисках. Носії вилучені для дослідження. Також, самооборонці кажуть що за всіма ознаками там готували вибухівку, підкинуту кілька днів тому в Будинок Профспілок. Ця закинута будівля належить фірмі Грааль, до якої має стосунок сім’я Дмитра Табачника. Цікаво, що два дні тому там була пожежа, через яку вигоріли комунікаційні дроти, але зв’язок в «серверній» кімнаті працював добре. http://uagolos.com/bilja-majdanu-znajdeno-infocentr-eskadron-smerti/
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 09 лютого 2014, 21:50 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 10 лютого 2014, 11:50 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Це тра в Криму і Даунбасі показувати кожному (хто ще відриває голову від паркету) під розписку!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |