|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Syslov
|
Додано: 27 серпня 2014, 17:01 |
|
Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
|
yanychar написав: Syslov написав: A-1Yola написав: Пояснiть будь ласка - за що саме зараз воюем? ... И так далее... Можно долго перечислять. Ви з A-1Yola, я так розумію, і є ті самі "воюючі"?..  І тому, біднятка, так допитуєте "за що саме зараз воюем?"... Без проблем!  Всі ці запитання можете сміло задати їм: Російські десантники. Теж поняття не мають якого дідька роблять в Україні!.. Просто так і перечисліть: 1. 2. 3. ... Розуміється, достеменно ці ж питання можна вписати й сюди: Отправить письмо ПрезидентуАну, спробуйте! Мені теж цікаво. А на одне я все ж таки відповім особисто. "3. К президентской власти пришел очередной еврей-олигарх - Петр Алексеевич Вальцман"Власне, про "очередных евреев-олигархов" краще було би питати у маскви, оскільки саме на масковіях таких осіб несумірно більше як в ЛЮБІЙ державі світу: досить полистати журнальчик ForbesІ, накінець, я просто змушений Вас вельми подивувати! Мазепа - еврейБандера - еврейШухевич - еврейТак вже хотілось когось тут здивувати "вальцманом"?!.. "наівний чукоцкій мальчєґ"...  Мне все равно за что вы воюете. Я написал результаты вашей войны. Если я хоть в одном из пунктов не прав, готов забрать свои слова обратно. И мне все равно кто у вас президент - хоть еврей, хоть узбек, хоть китаец... Можете поливать Путина и Россию гавном сколько влезет. По барабану. Сути это не меняет.
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 27 серпня 2014, 17:02 |
|
|
yanychar написав: Капітан написав: до речі ,чукотський мальчік теж єврей.... от пукін нє.... пукін - просто хуйло... О! До речі!  Зовсім забув спитати!!! Сіслов! А Ви-и-и-и... ... и-и-и... ... ну-у-у... ... "із каковскіх будєтє"?..  Я хохол.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 27 серпня 2014, 19:04 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Syslov написав: Я хохол. це ще гірше як кацап.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 серпня 2014, 20:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Syslov написав: Мне все равно за что вы воюете. Я написал результаты вашей войны. Если я хоть в одном из пунктов не прав, готов забрать свои слова обратно. И мне все равно кто у вас президент - хоть еврей, хоть узбек, хоть китаец... Можете поливать Путина и Россию гавном сколько влезет. По барабану. Сути это не меняет. Ще би! путин - еврейШкода що забули-сте написати результати вашої, кацапської, "вайни". Бігме, то було би багато весліше!  І чого ви, мадзґАлики, одно за другим сюди бігаєте та й питєте "за що саме зараз воюем"?!.. Це коломияни мають вам пояснювати?!! Та же зберіться там усі докупи, йдіть і питайте свого пуцика!  Нема чого в Коломиї питати якої сраки ви "ваюєтє"! Syslov написав: Я хохол. Ги-и-и, вуйцю! Самі в хОхлі напросились-те!  ХОхлям тутка прийнято навалювати "за щічки" Ви готові, панунцю?!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 28 серпня 2014, 09:28 |
|
|
yanychar написав: Шкода що забули-сте написати результати вашої, кацапської, "вайни". Бігме, то було би багато весліше!
І чого ви, мадзґАлики, одно за другим сюди бігаєте та й питєте "за що саме зараз воюем"?!.. Це коломияни мають вам пояснювати?!! Та же зберіться там усі докупи, йдіть і питайте свого пуцика!
Мда... Троллить у тебя явно не получается, товарищ интернет-генерал 5 уровня. Мне вот интересно, почему ты досих пор не на Востоке с автоматом в руках? Гранату в руки и вперед защищать "Нэзалэжную вид тэррорыстив". Я не спрашиваю, зачем вы воюеете. Воюйте за что хотите. Хоть за присоединение Африки к Антарктиде. Я написал результаты вашей войны. Как сказал великий мер города Киева: "А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее, смотреть могут не только лишь все. Мало, кто может это делать".Да. Извините, что я не правильно назвал имя вашего президента. Даже не президента, а хозяина. Это не Петя Вальцман, а Барак Обама.
Востаннє редагувалось Syslov в 28 серпня 2014, 09:42, всього редагувалось 2 разів.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2014, 09:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
І-і-і-і... Ну-у-у?!.. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2014, 10:13 |
|
|
Syslov написав: Мда... Троллить у тебя явно не получается... Заднім числом так спішилось дописати, аж "мислЯ патірялась"?!.. Може мені у Вас повчитись як правильно тролити?!! Власне, я з фронту й пишу. Тут не я один такий. А тому ця порада скорше Вам стане в пригоді: "почему ты досих пор не на Востоке с автоматом в руках? Гранату в руки и вперед защищать" "вєліку Новокозлію"!!! Дійшло?!..  Та же ми питали про "результаты ВАШЕЙ войны". Не стає тями в голові, бодай, щось промимрити?.. А Кличко, на відміну від вашого брата, вільно володіє німецькою й англійською. Так що  Ліпше вже мати "хазяина" Обаму як задрота- шеломова!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2014, 10:17 |
|
|
P.S. Забув дописати!.. Тепер тут просто обовязково треба вліпити про Абамку-еврея
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 28 серпня 2014, 10:26 |
|
|
yanychar написав: А Кличко, на відміну від вашого брата, вільно володіє німецькою й англійською.
Только не надо выствлять Кличко интеллектуалом. И пусть он разговаривает на всех языках мира. Ума то это не добавит. Когда мэр города Киева говорит: ""Если человек одел форму СС, то есть он окрасил себя в те цвета, в которые он окрасил себя" - это стыдно. Когда Никола Азиров говорил по украински, было смешно. Когда появился Кличко, стало уже не смешно...
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 28 серпня 2014, 10:27 |
|
|
yanychar написав: P.S. Забув дописати!.. Тепер тут просто обовязково треба вліпити про Абамку-еврея Я понял - вокруг все евреи. Тогда зачем воевать?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |