Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 17 з 92 [ 915 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 92  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: «Москводурка»
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 22:26 
Офлайн

Повідомлення: 42
Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
Капітан написав:
Цитата:
Я хотів би уточніть.Только проти їх міжнародної політики.

а я так само проти раїської політики , котру вона веде проти України...все.... крапка !!!! для мене уряд московітів вороги.... і їх політика , що до моєї Держави , політика загарбання і геноциду... а таке не пробачається ... ніколи... і це діється під одобрямс московітського , так би мовити , наріду...і у нас це лишиться у генах... ми не маємо ніякого бажання задушитися у ваших обіймах... Слава Україні !!! Слава Героям !!!

Ваше право, ваша думка. Але я не думаю що все так погано. Спробуйте запитати себе, навіщо все це потрібно Росії?

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 22:56 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
Ваше право, ваша думка. Але я не думаю що все так погано. Спробуйте запитати себе, навіщо все це потрібно Росії?

тобто я маю відгадати , що пукіну у макіру забрело ?!.... виходячи з загадковості, читай неадекватності, расєйської душі, нормальній людині це не реально..... :eek:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 23:43 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Syslov написав:

Імперські настрої) Зайняти місце в історії як об'єднювач земель) Нарощувати свої капітали на активах інших країн. Чи ви свято вірите, що мУтний Союз створювався як середовище в якому може кожна країна розвиватись, а не як місце де Росія з іншими буде грати в наперстки та завжди виграватиме, бо важко програти в гру, правила якої ти сам придумуєш)

А тут кляті хохли в гейропу захотіли... Ні тобі увійти в історію як правитель, який відновив Союз, так ще й якщо в Україні після співпраці з ЄС почнуть справи йти догори, ще чого доброго туди білоруси захочуть, всередині Росії почнуть бурчати на дураків і дороги, а Росія втратить вплив на Україну...

Хіба це не причина навіщо це Росії?

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 23:55 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Syslov написав:
Спробуйте запитати себе, навіщо все це потрібно Росії?

Відповідь є. і давно.

Без України Росія неможлива. Без України Росія - це московщина. Росія з'явилася після анексії України і щезне так само після того як Україна вирветься з братських обіймів.

Догори 
 Повідомлення Додано: 17 травня 2014, 00:34 
Офлайн

Повідомлення: 42
Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
Шановні панове Українці, я не політік. І ніколи не був прихильником війни. Якщо ви помітили, я не разу не вжив фразу "Бандерівець, хохол, і т.д. Давате просто розберемося: вип'єте ви зі мною світову горілки якщо приїду до Коломиї? Знову ж хочу зауважити - я поважаю будь-якого жителя України, якщо він висловлює свою думку без образ і порушень закону. Ніколи не був прихильником Путіна. Но пропаганда проти Росії для мене обідна. Я патріот своєї страни. Но ніколи не буду противником України. Я намагаюся нікого не ображати в своїх висловлюваннях.
Доля України в майбутньому для мене дуже важлива. Половину свого життя я прожив у Коломиї. Я дуже хочу приїжджати це місто ежедгодно. Також хочу зауважити - це єдиний форум, де я отвечаю. В інших випадках просто утримуюся. Досить того що я пишу на Українському мовою, поважаючи вас і вашу думку. Якщо у вас є бажання, можу викласти фотографії, як я провів літо у Коломиї 2013 ....

Догори 
 Повідомлення Додано: 17 травня 2014, 01:51 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Syslov написав:
Шановні панове Українці, я не політік. І ніколи не був прихильником війни. Якщо ви помітили, я не разу не вжив фразу "Бандерівець, хохол, і т.д. Давате просто розберемося: вип'єте ви зі мною світову горілки якщо приїду до Коломиї? Знову ж хочу зауважити - я поважаю будь-якого жителя України, якщо він висловлює свою думку без образ і порушень закону. Ніколи не був прихильником Путіна. Но пропаганда проти Росії для мене обідна. Я патріот своєї страни. Но ніколи не буду противником України. Я намагаюся нікого не ображати в своїх висловлюваннях.
Доля України в майбутньому для мене дуже важлива. Половину свого життя я прожив у Коломиї. Я дуже хочу приїжджати це місто ежедгодно. Також хочу зауважити - це єдиний форум, де я отвечаю. В інших випадках просто утримуюся. Досить того що я пишу на Українському мовою, поважаючи вас і вашу думку. Якщо у вас є бажання, можу викласти фотографії, як я провів літо у Коломиї 2013 ....

Почнемо з того, що можете писати російською, якщо важко українською - це не є важливою умовою, хоча дякую за старання. Щодо пропаганда проти Росії: чесно мені начхати, хто у Вас президент, хто міністр, які у Вас закони - це Ваша країна і до тих пір поки вона мені не заважає жити - до того часу я кривого слова туди не скажу. Але коли Ваш президент каже, що Україна - це взагалі не країна, це якесь непорозуміння, проект по розвалу Росії; коли немаловідомий політик Жириновський каже, що треба повернути Дніпро з русла, щоб Україна лишилась без води, коли він же каже, що давайте разом з Польщею розірвемо Україну на дві частини і його ніхто за це не засуджує; коли значна частина росіян підтримує війну в Чечні, війну в Дагестані, підтримує введення військ в Україну - вибачте?! Але це пов'язано зі мною! I'm Ukrainian and I cannot keep calm! Коли по придуманих причинах наш сир заборонений в Росії, як свого часу грузинські боржомі та вина, а мої друзі, які виробляли цей сир зараз без роботи; коли нашим громадянам їздять по вухах цією Расєєю, коли захищають російськомовних в Криму. А якже україномовні, хто їх захистить? Навіть якщо їх мало там - то що на них начхати?

Тому ми не можемо залишатись байдужими. Чому значна частина білорусів, поляків, грузинів, та інших країн солідарні з нами, а росіяни радіють з"Крим наш" і тепер мої друзі не знаю як їм бути - прожили все життя там, нехай говорили на російській, бо так звикли, але в душі вони українці, а тепер їх насильно заставляють любити триколор та приймати російське громадянство.

Росіяни все це підтримують: війну, втручання Путіна в справи України, маніпуляції з виборами - а нам залишатись осторонь? Це наша країна!
Тому й обговорюємо факти грубого цинізму з боку Росії, щоб це не загубилось, щоб не було тільки однієї правди з РосТВ, а ще була друга правда, справжня, яку Росія так хоче приховати.

Нам чужого не треба, залиште нам наше, та дайте самим вирішувати свою долю - це наш патріотизм! А не всіх повернути у свою віру праваславную масковскаю, всіх навернути на рускій язик та привити любов до рускай водкі - це не наш патріотизм!

Догори 
 Повідомлення Додано: 17 травня 2014, 07:31 
Офлайн

:verygood: SPY

Догори 
 Повідомлення Додано: 17 травня 2014, 12:35 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Ця тема мені видалась найбільш відповідною до тексту.

коментувати нема що. ось

Цитата:
-Вася, ты понимаешь, что твой регион экономически не состоятелен, как самостоятельный, независимый регион. Он же дотационный! На каждую заработанную вами гривну идет семь гривен дотации!
-Чё, [censored]
- Вася...гм...кхм...Ну не проживете вы сами, понимаешь?
- Ты, че, [censored] провокатор с Киева?
- Да я не провокатор, я пытаюсь объяснить просто, что вы...
- Фашизм не пройдет! Понял, бандерлог?
- Так...понял..А шахты? Да их же Россия закроет сразу же, как нерентабельные! Пойми это!
- Нерен...чё?
- Нерентабельные! Убыточные, значит. В Ростове, рядом с вами все шахты закрыли. Осталось всего две. И те работают еле-еле.
- Сх*я ли?
- Вася...Вася...гм...кхм...Кузбасский уголь в три раза дешевле вашего.
- Сх*я ли?
- Да он карьерным способом добывается.
- Чы чё, [censored] ..гонишь? Ты, [censored] с "Правого Сектора", да?
- Я серьезно. Уголь на поверхности там лежит. Копнул экскаватором и ковш полный угля, грубо говоря.
- И че, н*х? У меня у соседа угля машину привезли и высыпали н*х, во двор н*х. И я себе копну лопатой оттуда, особо не парясь. Открытым способом. (ржет)
- Вася, с тобой серьезно можно говорить вообще?
- О чем, н*х?
- Да ты на оккупированный Крым посмотри, если не понимаешь!
- Крым? В Крыму.... о*уенно!
- А ты там был сейчас?
- Я вообще там не был никогда, н*х.
- А откуда ты тогда знаешь?
- Он теперь русский, н*х. И там...о*уенно! Фашизм не пройдет!
- Вася...что ты несешь? Он аннексированный! Какой фашизм? Да там сейчас банковская система рухнула, неплатежи, там курортный сезон практически сорв...
- Аннек...чё?
- Отобрали его. Россия у Украины. Аннексировала.
- С*издила, што ли у бендеровцев? (ржет)
- Ну, можно и так сказать, если угодно. У Украины.
- Не п*зди. Он - русский всегда. Фашизм не пройдет!
- Чей? Хотя, ладно...я о другом. Я правду говорю, там очень сложная экономическая ситуация.
- А ты там был? Там Россия, понял ?! Там ...о*уенно! (прикуривает)...Ладно, мне пора. Там наши сейчас бендёр штурмуют в их логове в ментовке. Чё мне тут сидеть с тобой?
- Ты понимаешь, что это сепаратизм? Это уголовная ответственность!
- У меня четыре ходки было! Кого кошмаришь? Фашизм не пройдет! Понял, бандерлог?

Догори 
 Повідомлення Додано: 17 травня 2014, 13:15 
Офлайн

тут і нема що сказати .... це лікарня Кащенко....... :eek:

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 травня 2014, 02:35 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
У Горлівці маскальня побила кацапню!
Нє! Не так!..
Кацапня набила маскальню!!!

Формат відео : youtube.com

Е-е-е-й! Самі розбирайтесь!
Там, на УouТube, найдете аж 16 відеофлешок (я виклав послідню, шiстнадцяту!).
То всьо вчорашнє.
В Горловке сепаратисты подрались между собой

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 17 з 92 [ 915 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 92  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення