|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 08 червня 2010, 18:54 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
у мене інтер навіть у наборі не стоїть , я його спеціяльно у фаворити вже роками не пишу , на шо там дивитися?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 червня 2010, 19:39 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: я ось планую викинути інтер зі свого телевізора - в знак протесту а ти шо дивишся телевізор? 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 08 червня 2010, 21:56 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: Цитата: я ось планую викинути інтер зі свого телевізора - в знак протесту а ти шо дивишся телевізор?  ато усякі там діскавері з хісторі і NatGeo
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 червня 2010, 23:18 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
партизан 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 09 червня 2010, 00:02 |
|
|
exp написав: партизан  ще мабуть чс з футболу подивлюся. добре що то не на інтері буде. а інтер най крутить фабрики звьоздів для малолітніх шмакадявок 
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 09 червня 2010, 22:20 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Чесслово... ICTV? ТВі - лиш "Воєнна тайна" і "Дєрєвня дураков" - цікаві передачі На 5 каналі у мене "Мєню-ТВ" - там все цікаве 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 11 червня 2010, 11:57 |
|
|
Ще одне покращення життя вже сьогодні Цитата: В Украине меняют правила для водителей
На официальном сайте ГАИ МВД Украины недавно появилась новая версия проекта Правил дорожного движения. Это уже вторая, но еще не окончательная редакция изменений ПДД Украины.
Интересно выглядит инициатива отстранять от управления транспортными средствами водителей, которые находятся в болезненном или усталом состоянии — точно такие же меры, как и применительно к водителям в состоянии алкогольного или наркотического опьянения. Однако если механизм определения опьянения достаточно четко регламентирован совместной инструкцией Минздрава и МВД, то каким образом инспекторы ГАИ будут определять степень усталости водителя, остается загадкой. Существует риск, что гаишники время от времени будут злоупотреблять таким правом, ведь непонятно, как водителю доказать тот факт, что он не был уставшим, мол, инспектору просто показалось. Кроме того, согласно законопроекту, запрещено и передавать управление автомобилем уставшему водителю, но опять-таки неясно, как определить степень усталости. Цитата: ОСТАНОВКА ПО ПРИКАЗУ. В проекте появился пункт, требующий от водителя в случае остановки автомобиля сотрудником ГАИ выйти из машины на тротуар или обочину, тогда как в данный момент не существует ни одного нормативно-правового акта, по которому водитель обязан покинуть салон, а не передавать документы через окно (это общемировая практика). так що готуйте ваші гроші 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 червня 2010, 19:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
краз по телевізору тото труть зара...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 червня 2010, 00:07 |
|
|
треба їздити в танку - не зупинять. а зупинять - то пожаліють. одна біда - соляри жре багато.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 14 червня 2010, 17:55 |
|
|
ше одне покращення Цитата: Бродський "пропише" працівників у ліцензіях
Офіційне оформлення людей на роботу Держкомпідприємництва планує зробити обов'язковою вимогою для отримання роботодавцем ліцензії.
Про це в інтерв'ю тижневику "Контракти" заявив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, повідомляє прес-служба відомства.
За його словами, навіть один факт порушення трудового законодавства може стати причиною для позбавлення роботодавця ліцензії.
"Наш Комітет вже прописав норму, згідно з якою для позбавлення ліцензії на роботу достатньо виявити у роботодавця лише одного співробітника з неоформленими трудовими відносинами", - наголосив Бродський.
На його думку, таке нововведення дозволить вивести з тіні суттєві кошти та покращити соціальний захист працівників.
За підрахунками Держкомпідприємництва, близько 2,5 млн. працюючих українців сьогодні офіційно отримують мінімальну зарплату.
Решту суми, упевнений Бродський, громадянам доплачують в "конвертах", що дозволяє роботодавцю мінімізувати відрахування до бюджету.
Крім спонукання роботодавців до переходу на офіційні трудові відносини, Держкомпідприємництва розглядає можливість запровадження іншої системи нарахування мінімальної зарплатні: один рівень - для бюджетної сфери, інший - удвічі більший - для підприємців.
Разом з тим, Бродський переконаний, що податківці мають застосовувати аналітичний шлях перевірок, як це робиться на Заході.
"Ви обрали місяць для комплексної перевірки, прийшли до кав'ярні, ресторану чи магазину, відпрацювали цей термін, перевірили, зібрали чеки та прорахували оборот закладу, визначивши межу мінімальної сплати податків. Далі підприємець надсилає звіт. Якщо він не вийшов за нижню межу - працюй спокійно, якщо вийшов - тоді до нього прийдуть з додатковою перевіркою",- зазначає голова Комітету.
На його думку, спілкування податківців та підприємців, за прикладом європейських країн, необхідно звести до мінімуму.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |