|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 26 червня 2009, 14:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: exp пише:
На офіс Івано-Франківської "Свободи" вчинено хуліганський напад
Мимоволі замислишся: ну, хто би то міг бути?.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 26 червня 2009, 15:27 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: yanychar пише:
ну, хто би то міг бути?..
та хто завгодно. навіть вони самі |bv
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 червня 2009, 18:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Цитата: БорМан пише:
та хто завгодно. навіть вони самі
Дійсно! Певно, самі...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 26 червня 2009, 18:53 |
|
|
Певно, самі...
ну а нє. диви кіко шуму - а так бис усі мовчали. лишня можливість попіаритись.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 червня 2009, 19:54 |
|
|
ну а нє. диви кіко шуму - а так бис усі мовчали. лишня можливість попіаритись.
На рахунок "так бис усі мовчали", - не впевнений...
"Свобода" Тягнибока ітак звучить щотижня! Я думав, про це всім відомо.
Доста полистати maidan.org.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 26 червня 2009, 20:18 |
|
|
"Свобода" Тягнибока ітак звучить щотижня!
ну може треба частіше :gm:
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 14 липня 2009, 20:58 |
|
|
Цитата: Покоління, що й досі при владі, давно себе вичерпало
14.07.09 11:54:00
Ця сесія остаточно і безповоротно підтвердила хибність виборчої моделі, яка була прийнята в Україні, зазначає політолог Володимир Цибулько.
На його погляд, саме це і є основним висновком, з якого витікають всі інші. "Ця виборча модель не може сформувати кваліфікований парламент, здатний вивести країну з кризи", - підкреслює експерт, повідомляє Фонд Регіональних Ініціатив ГАРТ.
І яких би міністрів не затверджувала нинішня Рада, за словами Цибулька, "це буде пересуванням ліжок в борделі, а не залученням нового контингенту".
На переконання політолога, це управлінське покоління давно себе вичерпало, країна потребує іншої виборчої моделі і світоглядної політичної реформи. "Політична модель, яка склалася – це проїдання радянських резервів, які майже закінчились, розподіл останніх земель і майна. Якщо ми продовжимо йти цим шляхом, дуже скоро в Україні лишиться десять гіпербагатих сімей, а решта – злидні", - зауважує він.
Тому, як зауважує Цибулько, необхідно міняти виборче законодавство як до парламенту, так і президентське, і проводити широку кампанію.
Він також додає: "Навіть якщо буде прийнята найкраща Конституція, виконуватись в таких умовах вона не буде, необхідно міняти парламент і систему управління".
http://kolomyya.org/se/sites/pb/?nid=16691
Цитата: підтвердила хибність виборчої моделі - гм. а при мажоритатній системі хіба якось інакше було - так само голосами торгували ...
уже міняли виборчу систему а в результаті все те ж пересування ліжок у борделю.
Цитата: необхідно міняти парламент і систему управління - та треба, треба. всі кажуть що треба і ніц не роблять. а ще кажуть що ворон ворону око не виклює. так хто ж її буде мінятиш? - зверху очевидно ні. тоді як? знизу? З історії знаємо як то воно міняти систему управління знизу. а в результаті наверху як завжди опиниться самі знаєте шо - бо воно при будь яких обставинах вспливає.
Нє все таки видно у мене нині хреновий настрій що все в таких чорних тонах бачиться. :gm:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 липня 2009, 22:46 |
|
|
уже міняли виборчу систему а в результаті все те ж пересування ліжок у борделю.
Дідько їх там розбере!..
А може... замість ліжок завезти якісь розкладайки, канапи, бомбетлі?..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 липня 2009, 00:39 |
|
|
"Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко переконаний у перемозі Юлії Тимошенко на президентських виборах.
"Буде 17 січня, потім 31 січня, і буде "смєна караула" і наша неминуча перемога", - заявив він на з’їзді "Батьківщини" у вівторок.
За словами Кириленка, нинішні кандидати в президенти борються "не всі проти всіх, а як зграй хижаків кинулися на одну".
Відтак Кириленко закликав однопартійців залишити "шапкозакидацькі" настрої.
"Давайте шапки побережемо до зими. Правда, наша сила і лідер ніколи не відрізнялися шапкозакидацькими настроями. Але якщо попередні переможні кампанії ми проводили з вогником і натхненням, то тепер ще й з оскаженілістю", - сказав він.
Кириленко запевнив, що лідер "Батьківщини" не дарма "вистояла всім смертям назло, і все з небес бачить верховний суддя".
"Я переконаний, що нікому з відомих небожителів не під силу було винести те, що винесла вона", - зазначив він.
Кириленко висловив переконання, що історія ще віддасть шану "княгині Ользі третього тисячоліття, яка заслужила княжити і перед Господом, і перед людьми"."
У БЮТ назвали Тимошенко "княгинею Ольгою, яка заслужила правити" Україною
Я вже ніц не розумію... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 15 липня 2009, 00:48 |
|
|
замість ліжок завезти якісь розкладайки, канапи, бомбетлі?.
та шо не завози, а гівно завжди вспливе. уся різниця між нами і усталеними демократіями, що там крадуть якось стриманіше і не так це афішують.. Можливо десь у глиині душі їм навіть встидно. Про наших таке не скажеш ....
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |