|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 12 вересня 2014, 22:09 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2014, 22:10 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
macnisse@mail.ru написав: Мне жаль этого парня который защищал свою родную страну(фото вверху справа). Но я про твое мнение. Можна скільки завгодно жаліти "парня каторий защіщял сваю радную страну" на Донбасі і тепер похований в "матушкє-расеї". І не тільки його могилы русских военных, погибших в ДонбассеТут моє "мнєніє" ніяк не поможе. Краще звернутись сюди: Отправить письмо ПрезидентуТо, принаймні, по адресу... /а тикати ліпше своїй "учілкє" на сдачі ЕГЭ.../
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 вересня 2014, 20:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Чмо з тієї ж опери... "Нє спі. Спакойнай ночи."
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 вересня 2014, 15:02 |
|
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 15 вересня 2014, 16:44 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Стаханов вышел из-под юрисдикции самопровозглашенной Луганской народной республики и объявил об автономии. а війну їм ще не об'явив?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 вересня 2014, 18:19 |
|
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 вересня 2014, 19:27 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
А того казака,що праворуч, єкий кінь вітримає?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 вересня 2014, 21:38 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Старший_брат написав: А того казака,що праворуч, єкий кінь вітримає? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 вересня 2014, 22:30 |
|
|
Капітан написав: Старший_брат написав: А того казака,що праворуч, єкий кінь вітримає?  Як то єкий?!.. Владімірскій кіжоловоз4-5 штук спрягти докупи - потягнуть! А де сі дінут?!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 вересня 2014, 10:45 |
|
|
yanychar написав: No comments /ні відняти, ні додати/
"Ярмольник: во Львове негра порвали на березах как в Средние Века" "Леонид Ярмольник по итогам выборов в Московскую Думу заявил, что в выборах больше участие никогда не примет. По его мнению, то, что происходило — это безобразие и бесстыдство.
 "Я полгода жизни посвятил тому, что я хотел потратить часть жизни, заботясь о людях, слушая их чаяния, надежды. Я три месяца почти по 2 раза в день встречался с избирателями во дворах, - рассказал актер. - Я знаю, что физически люди, которые приходили, за редким исключением проголосовали за меня. А победила "Единая Россия".Ярмольник о проигранных выборах: «Большего бесстыдства в жизни не видел»Що, й справді "ні відєл"?!!  І себе, коханого, в дзеркалі ніколи "ні відєл"?!!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |