| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

yanychar
		 | 

Додано: 31 липня 2009, 14:00    | 

| 

З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
					 Прізвище, Ім’я: турок з полонини

| 

Цитата: Капітан пише:
 Я їх не парирую , по тій простій причині , що не вважаю ту білу гарячку аргументом.... То мають парирувати спеціальні лікувальні заклади.То їх профіль, і їх пацієнт. Але навряд чи вони тим займуться , бо прийшлось кремлівських близьнюків таки класти на облік. 
Однак, на підтвердження я привів посилання з інших джерел.
 Будете стверджувати, що всі вони - пацієнти "спеціальних лікувальних закладів"?..  :?:   

_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
  Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню! 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 31 липня 2009, 14:20    | 

| 

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

| 

| 

[QUOTE]yanychar пише : Будете стверджувати, що всі вони - пацієнти "спеціальних лікувальних закладів"?.[/QUOTE]

yanychar, ти знаєш анекдот про двох грузинів мисливців і ведмедя?... Якщо так , то пригадай останню фразу. :bc:  

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

yanychar
		 | 

Додано: 31 липня 2009, 15:17    | 

| 

З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...

| 

yanychar, ти знаєш анекдот про двох грузинів мисливців і ведмедя?... Якщо так , то пригадай останню фразу. 
Знаю.
 Але зараз розкажу інший - про ведмедя на українському форумі. А якщо пробігтись по більшості наших (і не тільки наших) форумів, то ведмедів, просто таки, легіони!
 Їх зовсім не лякає українська тематика, - вони впевнено задають свою - власну. Анітрохи не лякаються звинувачень "в разжигании межнациональной и межрелигиозной розни". Нітрохи не бояться полемізувати. І, навіть, успішно "заколачивают нашу правду-матку"!
 Порахуйте - скільки тут Йожик просидів? Один-єдиний Йожик...
 А тепер спробуйте запхатись на який-небудь  Форум Колпино-СшТш! чи  Форум Kolpino.Ws - Новое Колпино
Заодно розкажете їм "анекдот про двох грузинів мисливців і ведмедя"...    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 31 липня 2009, 16:47    | 

| 

| 

| 

[QUOTE]yanychar пише : А тепер спробуйте запхатись на який-небудь Форум Колпино-СшТш! чи Форум Kolpino.Ws - Новое Колпино[/QUOTE]

Слава Богу , у мене нема потреби пхатися у всякого роду лепрозорії. :cl:  

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

myrko
		 | 

Додано: 31 липня 2009, 19:56    | 

| 

З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина

| 

Цитата: yanychar пише:
 Я так розумію, що Ви не спішите парирувати безпосередньо аргументи, котрі приводить вельмишановний andr88. 
   Цитата: yanychar пише:

Однак, на підтвердження я привів посилання з інших джерел. 

Які, аргументи? Які "джерела". ru.wikipedia.org це не "святе письмо" , а скоріше - саме те "кремлівське радіо". До чого тут завоювання Траяна? Адже всім відомо, що територія Римської імперії ніколи не сягала Карпатських гір, а обмежувалась природним кордоном - Дунаєм (тобто сягала незначну частину сучасної Трансільванії), а де бродили ототі даки, чи хтось там інший в ті часи, питання дуже темне, що власне породжує численні спекуляції. Основні завоювання і експансію, Траян робив на Близькому Сході - поїдьте в Рим, найдіть його колону, почитайте, будуть проблеми з перекладом - звертайтеся хоча б до  Капітана  :D .
  А шо мєлочіться, зразу скажіть, що Львів заснували поляки і на цьому покладемо крапку. :D 
  Аффтар так цікаво змішує румунські і гуцульські звичаї, строї, музику, що абсолютно зрозуміло - він у цих речах розбирається, як заєць у геометрії, і пояснювати йому щось марна справа, все одно, що втолковувати корінному жителю Сахари різницю між дубом і березою.  :D 
  І ще багато іншого, але напевно досить, бо сам факт обзивання жителів Західної України "бидлом" і "свинями" наштовхує на думку про високий рівень інтелігенції, як автора, так і "заказчиків" даної писанини.  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 31 липня 2009, 20:14    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

Цитата: myrko пише:
 А шо мєлочіться, зразу скажіть, що Львів заснували поляки і на цьому покладемо крапку. головне Коломию не чіпати...  :cl: 
  :D   

| 

| 

| 

| 

|  

| 

pronto
		 | 

Додано: 01 серпня 2009, 00:55    | 

| 

З нами з: 11 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 98 Звідки: Коломия

| 

| 

http://www.bcgroup.narod.ru/Spiritfire/Kobyluch1.htm 
  а ще є така версія хто ми і звідки. 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

yanychar
		 | 

Додано: 01 серпня 2009, 01:07    | 

| 

| 

Слава Богу , у мене нема потреби пхатися у всякого роду лепрозорії.  
Тим часом, Йожик, як і всі його одноплемінники, без всяких побоювань запихається куди завгодно!..
 Може то і є основна  різниця між ними і нами?...
 Цитата: myrko пише:
 Які, аргументи? Які "джерела". ru.wikipedia.org це не "святе письмо" , а скоріше - саме те "кремлівське радіо". До чого тут завоювання Траяна? Адже всім відомо, що територія Римської імперії ніколи не сягала Карпатських гір, а обмежувалась природним кордоном - Дунаєм (тобто сягала незначну частину сучасної Трансільванії), а де бродили ототі даки, чи хтось там інший в ті часи, питання дуже темне, що власне породжує численні спекуляції. 
Які проблеми?!
 Викладайте свої джерела!
 Київське, львівське, та хоч коломийське радіо!!! Наприклад, "Сяйво"... Лиш би в тему.
 Оскільки той andr88 не ставив питання про заснування Львова, я й не буду настоювати...
 Яке би не було "питання дуже темне" - нам його ставлять. Треба відповідати.
 Цитата: exp пише:
 головне Коломию не чіпати... 
Йо!
 А, коли то-во страшне докотиться до Коломиї, то не чіпайте мою хату і город з бараболев!
 Ей! Та дідько з тою мандибуркою! Не чіпайте мене і мій дива-а-а-ан!!!

Як же ж то... "по нашому"...  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 01 серпня 2009, 01:25    | 

| 

| 

| 

yanychar , а шо ти хоч , аби я , другий , третій , топталися по тих дибільних форумах і гризлися з ідіотами?  Вибач , я ще не впав до такого дна аби з дибілами розуму накладати, попадеться наживо , дам у рило , і всьо , може пару раз дам як буде замало, але перечитися нє . Толку не вижу.

| 

| 

| 

| 

|  

| 

yanychar
		 | 

Додано: 01 серпня 2009, 01:45    | 

| 

| 

yanychar , а шо ти хоч , аби я , другий , третій , топталися по тих дибільних форумах і гризлися з ідіотами? Вибач , я ще не впав до такого дна аби з дибілами розуму накладати, попадеться наживо , дам у рило , і всьо , може пару раз дам як буде замало, але перечитися нє . Толку не вижу. 
Не впевнений, що кавказькі, татарські, балтійські форуми - дебільні... Тим часом, москальня там - в перших рядах! Хто її туди нагнав?..
 Прекрасно розумію, що всі поголовно не можуть приймати в тому участь.
 Однак, на українських форумах наших теж не густо. 
 До речі, meta.ua - український форум...  

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |