|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2008, 01:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Я все-таки гадаю, що десяток батогів коломийському маґістрату не зашкодило би...
Але зараз пан ехр буде кричати, аби я не чіпав маґістрат!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 13 березня 2008, 01:21 |
|
|
|
 |
|
 |
ljlik
|
Додано: 13 березня 2008, 11:36 |
|
|
Як на мене, то вважаю, що в Коломиї дуже бракує:
- хорошої роботи для спеціалістів (економістів, бухгалтерів, менеджерів)
- розважального закладу (клубу), де б музику виконували DJ-еї, а не так як у Електроні. Тим більше, знаю, що в Коломиї є кілька хороших DJ-еїв (хіба вони вже виїхали кудись, як і всі спеціалісти).
- організованих місць торгівлі, бо постійний бардак на свята біля "Нашого краю" нагадує мені якусь ярмарку в селі...
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 13 березня 2008, 12:40 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Не вистачає спортивних закладів, нафіга оті Цитата: Юлія пише:
розважального закладу (клубу), де б музику виконували DJ-еї, а не так як у Електроні. Більшість людей там приймають алкоголь та наркотики, ви подивіться на них, ходять потім ночами, спати не можуть. Де здорові хлопці та дівчата, які не знають дороги до лікарні?
Нація деградує, а їм клуби подавай :evil:
|
|
 |
|
 |
ljlik
|
Додано: 13 березня 2008, 12:56 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
Нація деградує, а їм клуби подавай
Так в тому й справа, що молоді немає де розважитися, от і тиняються ночами, пють і курять (не лише сигарети) десь по стадіонах. Тому й деградує, що немає куди піти. А місцева "дрімота" їх на подвиги штовахає.
|
|
 |
|
 |
ljlik
|
Додано: 13 березня 2008, 12:58 |
|
|
А щодо спортивних закладів, я згідна, але хай їх буде на кожному кроці, це не означає, що тути ходитимусь. Відсутня пропагандна здорового способу життя. І не бачу нічого поганого в тому, що б ввечері розважитися.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 13 березня 2008, 13:16 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Юлія пише:
Так в тому й справа, що молоді немає де розважитися, от і тиняються ночами, пють і курять (не лише сигарети) десь по стадіонах.
Слух, я знаю що таке паті, я поруч з електроном працював цілодобово від самого початку і бачив, що то за публіка в основному туди приходить, ось там починаються наркотики і т.д. Не вміє в нас народ по нормальному відпочивати, хоча на паті завжди була наркота в великих кількостях.
А щодо спортивних закладів, я згідна, але хай їх буде на кожному кроці, це не означає, що тути ходитимусь. Відсутня пропагандна здорового способу життя. І не бачу нічого поганого в тому, що б ввечері розважитися.
Ну звідки буде пропаганда здорового життя, якщо модно курнути, бухнути, ми самі обираємо те що хочемо, ми ж не свині, нас не потрібно привчати до чогось, Хомо Сапієнс мав би сам здогадатись що здорово, а що погано.
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 13 березня 2008, 13:26 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Цитата: Jovan пише:
Думаю мудрого мера З усіх тих, що були, це не найгірший варіант. :wink:
|
|
 |
|
 |
ljlik
|
Додано: 13 березня 2008, 20:56 |
|
|
Цитата: jar4uk пише:
Хомо Сапієнс мав би сам здогадатись що здорово, а що погано
Якщо людина має розум, то зможе і попрацювати, і відпочити без наслідків для себе та оточуючих. :gm:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 березня 2008, 01:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Якщо людина має розум, то зможе і попрацювати, і відпочити без наслідків для себе та оточуючих.
Нє-е-е-е! Без наслідків - не зможе! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |