|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 28 жовтня 2007, 19:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
[QUOTE]yanychar написав:А той старий магазин, шо там стояв, - що був ліпший?[/QUOTE]Та це він і є... "обшитий" вагонкою...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 жовтня 2007, 21:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
[QUOTE]exp написав:Та це він і є... "обшитий" вагонкою...[/QUOTE]
То й що? А ті старі будинки, що стоять за ним? (на них вагонки не стало... :cry: )
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 жовтня 2007, 22:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
А у нас отака архітектура
http://foto.mail.ru/mail/romagutsul/1/p-19.jpg
|
|
 |
|
 |
rus_kolomiya
|
Додано: 28 жовтня 2007, 22:50 |
|
З нами з: 27 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 170 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]exp написав:Чи потрібно зберігати таку "архітектуру"? [/QUOTE]
Я пропонував би міській владі демонтувати цей "малий архітектурний об'єкт" і побудувати на цьому місці сучасний будинок, наприклад зі шкла.Так би мовити внести в стару (історичну) частину міста, чогось сучасного. Це моя точка зору, з нею хтось може не погоджуватися, але ми живемо в ХХІ столітті!!!!!! :arrow:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 жовтня 2007, 23:09 |
|
|
[QUOTE]rus_kolomiya написав:Я пропонував би міській владі демонтувати цей "малий архітектурний об'єкт"[/QUOTE]Не вийде, він у приватній власності товариства співвласників (їх там багато, але точної цифри не знаю), до них вже не один бізнесмен підбивав клини продати приміщення, але справа в тому, що більшість тих співвласників і працює в тому магазині. Отже, магазин на "сотці" дуже дохідний, бо можна продавати любе дрантя і будуть купувати, тому вони і не хочуть робити якісь потуги на щось краще - "синиця в кулаці"... :D [QUOTE]rus_kolomiya написав: і побудувати на цьому місці сучасний будинок, наприклад зі шкла.[/QUOTE]Шклом хотіли обробити (запроектували) стіни тої новобудови, що напроти маг. "Явір", але архітектура той проект не затвердила!!! :(
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 28 жовтня 2007, 23:12 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]yanychar написав:А у нас отака архітектура
http://foto.mail.ru/mail/romagutsul/1/p-19.jpg[/QUOTE]
Хтось бачить цей JPG, бо я ні? :(
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 жовтня 2007, 23:13 |
|
|
[QUOTE]rus_kolomiya написав:Я пропонував би міській владі демонтувати цей "малий архітектурний об'єкт" і побудувати на цьому місці сучасний будинок, наприклад зі шкла. Так би мовити внести в стару (історичну) частину міста, чогось сучасного. Це моя точка зору, з нею хтось може не погоджуватися, але ми живемо в ХХІ столітті!!!!!! [/QUOTE]
Так і є! Дійсно, варто було би "міській владі демонтувати цей "малий архітектурний об'єкт" і побудувати на цьому місці сучасний будинок". І то - не менше 5 пльонтрів - аби не було видно ззаду тоті облупані стіни часів Австро-Венгрії.
(а може, варто було би з тих стін починати?...) :(
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 жовтня 2007, 23:16 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 жовтня 2007, 23:20 |
|
|
[QUOTE]jar4uk написав:Хтось бачить цей JPG, бо я ні? [/QUOTE]
Сорі, панове, вері сорі! зара розтягнем!
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 28 жовтня 2007, 23:38 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]yanychar написав:[QUOTE]jar4uk написав:Хтось бачить цей JPG, бо я ні? [/QUOTE]
Сорі, панове, вері сорі! зара розтягнем![/QUOTE]
І далі ніц не видно... http://foto.mail.ru/mail/romagutsul/1/p-19.jpg :( (може вони у тебе запаролені?)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |