|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| ~AsmodeuS~ | 

|   Додано:  22 березня 2010, 16:50  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 341
 | 

| Цитата: Ovid пише:
Банер прикольний по ходу єдиний на сторінці який не є посиланням...) на сторінку ще не розжились...

А на рахунок накипу:

тверда вода ще не є ознаком поганої якості,чисте H2O ніхто пити не зможе, тут вже питання чим та вода розведена чи хлоркою з залізом, чи корисними мікроелементами...

взагалі сама смачніша вода це та яка насичена всілякими корисними мінералами...
 прохання спочатку подивитись на то все, а потім робити висновки про її корисність. Якщо сподобається можу змивати його Вам абсолютно безкоштовно.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| FLeeNT | 

|   Додано:  25 березня 2010, 19:22  |  |  
		| З нами з: 28 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 63
 | 

| 2 Ovid:
На рахунок накипу - дійсно жорсткість води не регламентується нормами СЕС, і офіційно не вважаєтсья шкідливою для здоров'я. Інша справа що нічого приємного в такій воді також немає.
 Чисте H2O п'ємо вже третій рік, а "корисність" мінералів - розповсюджений міф. Організм людини неорганічні мінерали розчинені в воді практично не засвоює. Єдине правильно - про "сама смачніша", ограноліптичні якості дійсно залежать від мінерального складу, але і тут - смак у кожного свій, доведено експериментально :)

По темі - якість води, яку видає наш водоканал дійсно задовільна.., в будь-якому випадку краща ніж в кляшторі чи в будь-якому іншому відкритому джерелі води. Єдина проблема - це незадовільний стан старих радянських труб, які вносять свій вагомий вклад в склад води :) Ну і хлор, само собою.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| ГомоУкраїнус | 

|   Додано:  25 березня 2010, 21:32  |  |  
		| З нами з: 26 травня 2008, 03:00
 Повідомлення: 1118
 Прізвище, Ім’я: Побратим-2
 | 

| FLeeNT, у світлі теми цього топіка (тарифи) хочеться підкреслити, що я, наприклад, сплачую за воду, яка тече з кранів саме у моєму помешканню.
Може на виході з території водоканалу вода і нормальна, а от у мене останні два дні - якраз отіво органолептичні характеристики незадовільні.

А, хіба, кляштор - відкрите джерело?

|  |  
		|    |  |  |  |  

| vmateychyk | 

|   Додано:  26 березня 2010, 00:42  |  |  
		| З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00
 Повідомлення: 1641
 Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
 | 

| Цитата:  жорсткість води не регламентується нормами СЕС, і офіційно не вважаєтсья шкідливою для здоров'я. Жорстка вода є шкідливою для пральних машин,посудомийочних,бойлерів,електрочайників,котлів з спареними теплообмінниками+більша кількість витрат миючих засобів.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  27 березня 2010, 15:58  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 |  |  
		|    |  |  |  |  

| ~AsmodeuS~ | 

|   Додано:  27 березня 2010, 16:43  |  |  
 | 

| Це  Цитата: exp пише:
тут про водоканал
 це все мягко кажучи просто "чьос" 
 а реальність така як я уже писав 
  - некомпетентність
  - халатність
  - та безвідповідальність
 не було подано не одного факту точні розрахунки наприкла ддумаю мешканці до тепер не знать скільки коштує вода, а скільки злив.
  - затратність процесу  взагалі не висвітленна
  - а куча труб які прориває також кладуть на плечі споживачів
  - ака хороша вода де висновки експертів ? Як можна пояснити просто фантастичний осад ?
  - Про яку зарплату ви кажите? У Львові заплата вища, а вода на 25 %  дешевша, і нема водоймів. система постачання води ще більш розгалужена. В Америці ціна на воду вища на 30-40 % чим в Коломиї, а зарплата працівників в 20 раз.
  - коли півтори року назад у Львові піднімали ціну на воду на ~ 40 коп  була показа повна мотивація від податки які сбільшились і т д
  - Яка комісія від міської ради? Там хоч один спеціаліст який виніс експертне рішення? Ви би ще дитячий садок повезли на екскурсію результат був би такий самий.

Привикли класти гроші собі в кишеню, а потім писати що не вистачає за таке треба відповідати і не просто так, а перед законом.
 Бо через пів року нам скажуть що наша електрика не така як всюди і збагачена кращими електронами, чи газ прийшовши в Коломию стає біль калорійним. 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| ~AsmodeuS~ | 

|   Додано:  27 березня 2010, 17:05  |  |  
 | 

| а от і підтвердження моїх слів 
 http://ntktv.ua/kolomiyskiy-vodokanal-nepravilno-vtsanovlyuvav-tarifi

лиш щоб не закинули цю справу і притягнули винних до відповідальності, факти шахрайства з використанням службового становища уже на лице.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| БорМан | 

|   Додано:  27 березня 2010, 17:31  |  |  
		| З нами з: 24 червня 2008, 03:00
 Повідомлення: 5158
 | 

| Цитата: ~AsmodeuS~ пише:
а от і підтвердження моїх слів
 от ми і маємо дві сторони медалі  :bc: _________________
 Scio me nihil scire

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  27 березня 2010, 20:31  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 |  |  
		|    |  |  |  |  

| vmateychyk | 

|   Додано:  27 березня 2010, 21:27  |  |  
		| З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00
 Повідомлення: 1641
 Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
 | 

| В мене тарифи нульові,таяк третю добу без води.( Коновальця,б-р Л.Українки)
Сьогодні машина привезла,то зробили запас трохи.
 Коли вже літо ? То на Прут можна буде піти .  :evil:

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|    |  |