|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 11 травня 2012, 23:53 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
складається таке враження, шо посаду головного архітектора призначили тільки вчора. А шо робив шанований п. Юрій Процюк всі ці роки на посаді (окрім чекання зарплати) і шо робили його попередники? мо він в місті не жиє, ні його заступники, ні апарат? мо вони вулицями не ходять? мо вони дозволів не підписували?
а мо і бесіда ні про шо, і публіцистика ліва, типу поговорити і лапшу вішанути, типу ну ми ж то-во, висвітлюєм
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 травня 2012, 00:06 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Бодя написав: складається таке враження, шо посаду головного архітектора призначили тільки вчора. А шо робив шанований п. Юрій Процюк всі ці роки на посаді (окрім чекання зарплати) і шо робили його попередники? Не записуюсь в його адвокати, але вдать Бодя не в курсі Цитую сам себе... Для кого я оцево всьо пишу О_оSPY написав: Цитата: Головним архітектором Коломиї став Юрій Процюк Дата повідомлення: 18 січня 2012 12:09 Зберегти історичну забудову Коломиї - першочергове завдання влади і людей, - вважає новий головний архітектор міста Юрій Процюк. З особливою обережністю варто проводити будь-які містобудівні перетворення, зокрема в межах центральної частини. Планами та перспективами Коломиї Юрій Процюк поділився з нашою знімальною групою. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7yeJbS_DPo0НТК Цитата: [...] 02:29: Для того щоб замовник чи заявник, чи то фізична особа, чи то суб'єкт господарської діяльності знали з якими документами до нас приходити, щоб відповідно отримати від нас те, що їм потрібно, чи будівельний паспорт, чи містобудівні умови-обмеження. Щоб не було такого, що ми будемо повертати документи, що вони не комплектні або будемо говорити, що воно якось не так зроблений проект[...] Це натяк?!  "Приходьте із відповідними "документами", бо інакше ваш проект будуть завертати", - пряма мова головного архітектора  Якраз у відео він про вивіски говорив... Ось я і підняв цю тему бо думав, що він забувся  , а виявляється пам'ятає. Молодець 
|
 |
Бодя
|
Додано: 12 травня 2012, 00:29 |
|
|
то шо тепер призначили не знав, хоча сумліваюся шо в архітектурі чоловік не працював. Але подивимось на результати роботи. Томк від подальших коментарів утримаюсь
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 травня 2012, 00:36 |
|
 |
 |
|
|
Бодя написав: то шо тепер призначили не знав, хоча сумліваюся шо в архітектурі чоловік не працював. Але подивимось на результати роботи. Томк від подальших коментарів утримаюсь х2 Для кого я оце всьо пишу 00:20 Юрій Процюк - львів'янин. Професійний архітектор із 25-річним стажем роботи. Лауреат державної премії. Свого часу співпрацював із польським урядом. В Коломию чоловіка привело бажання працювати, робити щось хороше для міста, схожого на рідний ЛьвівСюжет НТК Може все-таки подивитесь 
|
 |
collagen
|
Додано: 12 травня 2012, 00:55 |
|
|
Ну понамальовую я зі своїми дизайнерами отих папірців, ну попідкоректіровуємо ми рекламу (до речі задурно то ніхто не буде робити), стане реклама файнішов. Згідний. Але от яким боком від того покращиться АРХІТЕКТУРА нашого міста, фотографії якої я вже викладав?!
Та й я щось не чув, щоб робили різницю між орендарем (біднішою людиною) та власником приміщення (багатшою людиною). Чому немає запитань про стан фасадів саме до власників магазинів?
До мене жодного разу не прийшли (як до співвласника будинку, який містить архітектурно-цінні елементи) з пропозицією про облаштування наших бідованих колон. Відповідь проста - для їх облаштування потрібна документація на РЕКОНСТРУКЦІЮ, що виливається у біганину по проектним організаціям/архітектурі/міській раді/засіданням міськвиконкому (була у мене вже одна реконструкція - майже 3 роки на документи). Тож краще ЗОБОВ'ЯЗАТИ ПІДПРИЄМЦІВ прийти/облаштувати вивіски/рекламу/фасади/коридори. От тільки підприємці наші вже навчені... про ініціативу добре знають...
І ще шкодую, що з нами як з фахівцями ніхто не радився. Шкода, я особисто - за гарну Коломию!
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 12 травня 2012, 01:05 |
|
|
І ще обурила одна річ з листів, розісланих людям:
"При невиконанні даного припису у вказані терміни самовільно встановлена вивіска буде демонтована"
Як відомо закон немає зворотньої дії, а тому рішення не може розповсюджуватись на рекламу, яка ВЖЕ ВСТАНОВЛЕНА, стосовно неї воно може носити тільки РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР. Чому в листах містяться ПОГРОЗИ? Як можна без рішення суду забрати ПРИВАТНУ ВЛАСНІСТЬ?!
P. S. Я не юрист, якщо помилився - поправте.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 12 травня 2012, 01:38 |
|
|
SPY написав: Юрій Процюк - львів'янин. Професійний архітектор із 25-річним стажем роботи. Лауреат державної премії приношу свої вибачення що до особи Юрія Процюка. Коли він зголосився покинути Львів за для наведення порядку в місті, обіймаючи посаду архітектора Коломиї, то навіть не знаю що і казати. Єдине, можу побажати успіхів у не легкій роботі.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 травня 2012, 14:22 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
от пан Процюк переживає за архітектуру... пане Процюк, недалеко від Вас є вулиця Переяславська, посередині цієї вулиці власники перукарні "Віталія" зробили ремонт фасаду (ремонт робився зовсім недавно)... як на Ваш погляд, бо мене шляки трафляють...  гарно і добротно зроблений ремонт фасаду, на одній з самих старих вуличок міста... отак зберігаємо архітектуру 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 травня 2012, 14:28 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
тут трохи інша сторона медалі: хтось непогано, на мій погляд, зробив добудову, до будинку, який виглядав не дуже презентабельно... і настав час фарбувати фасад  з такими краянами ми не збудуємо світлого майбутнього... а шо не могла наша архітектура якось вплинути на ситуацію?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 травня 2012, 14:54 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: з такими краянами ми не збудуємо світлого майбутнього... Ну чого так зразу світле пістряве майбутнє: жовтий/зелений/червоний. Наша архітектура просто йде в ногу з Європою: Гуртожитки в Європі: Uithof (student housing) in UtrechtПівміста ділять фасади виглядає то як папуга + куча вивісок = файне місто Коломия ціла колекція таких фото є. Ну нема в нас архітектури  пофіг їм до наших обурень 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |