|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 16 травня 2009, 14:18 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Не хочеться вірити, що серед депутатів є такі.
Але як говориться в прислів'ї з часів Радяньської Армії: "Нє хочєш? Заставім!"
:cry: :?
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 14:30 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
До НарДепа І (Nar dep1).
Отут (треба то слово "отут" клікнути мишкою і відкриється сторінка) про мене і те, шо я зробив для Коломийщини (у якості активіста громадського сектору)
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 14:31 |
|
|
Цитата: Nar dep1 пише:
До зустрічі в міський раді...я вас кожний Божий день бачу!
До зустрічі. Па-па!!! Цікаво - а я Вас? :D Зауважу - все таки культура до людини повертається, почав же ж звертатися уже на ви... Таки є позитивний вплив форуму на покращення позитивних і якісних властивостей людини!
Видите, п.Nar dep1 раз бачите мене у міській раді кожний Божий день, то я не лише під час сесій штани на лавці протираю, але чимось цікавлюся і межи сесіями, то певно шось таки тай роблю, га? :D
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 14:35 |
|
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
Не хочеться вірити, що серед депутатів є такі. Не знаю, кому той "крик душі" :D адресований, мені чи НарДепу, але відповім я, шо нажєль - є усєкє... Бо тота пропорційна система виборів недолуга, особливо на місцях. треба громаді доводити персонально шо робив, робиш і будеш робити, а не громада голосує по-інерції за політсили, фактично як до Верховної, так і до міськради. А тим більше - списки закриті... Це взагалі катастрофа для місцевого самоврядування.
|
|
 |
|
 |
NarDep
|
Додано: 16 травня 2009, 16:18 |
|
|
Доброго Дня, Шановні Форумчани! Я не розумію навіщо ви влаштували тут з'ясування відносин, пане Віталій і мій теска, вирішуйте особисті питання в раді. Стосовно питання до мене чи я юрист, то я відповім вам, що працюю в напрямку, який тісно пов'язаний зі знанням національного законодавства...
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 16:27 |
|
|
п. NarDep
Мушу з Вами і погодитися, і ні. Ніхто з'ясування відносин не влаштовував на форумі, а я просто відповідав на поставлені гострі питання від Вашого тески.
Я не можу з'ясовувати чи не з'ясовувати ніяких стосунків, бо достеменно не знаю, хто Ваш теска (лиш догадуюся). Так само як і не знаю хто Ви (але теж догадуюся). Але то таке - право кожного називатися чи ні. Мені ховати нема що, так що я назвався тим, іменем, що мама з татом дали. Хоча, признаюся, на початку був зареєстрований на форумі під ніком, а не своїм іменем. Тому й кажу - то право кожного.
Давайте на мить відкинемо законість чи не законність дій влади стосовно Коломийського вісника і дамо собі відповіді на 2 елементарні блоки питань:
1. Розглядаючи долю газети можна було запросити на сесію головного редактора? Чи то так вже було необхідно поки він був на сесії у Києві - терміново розглядати питання? А раньше де влада була? Чи раньше той закон, на який посилалися при розгляді питання, не діяв?
2. Що нині міська влада (виконавча та депутатський корпус) мають із ЗМІ? Як влада може працювати прозоро, не володіючи жодним ЗМІ і не маючи впливу на приватні? Так чи інакше, але Вісник завжди був позиціонований, як "газета міської ради". А нині шо у ради є? Як би то коломияни мали взнавати шо ми, депутати, понаприймали, і шо виконавча влада понавирішуувала. І чи виконується бюджет міста, чи впроваджується програма соціально-економічного розвитку, інші програми? Взагалі - чим живе місто... На нинішній день депутати не можуть публікувати ніде свої запити і звернення, бо влада вийшла з учасників "Коломийського вісника" і тепер газета не зобовязана співпрацювати. Тобто - що для коломин у плані висвітлення інформації хорошого зробила влада?
А щодо закононності, то повірте - що дуже спірне те питання, на яке в основному посилалися при розгляді питання стосово Вісника, а саме щодо участі органів місцевого саомрвядування у юридичних особах... дуже сумнівне. Однак, нині ніхто не займається вивченням того питання, так як ні одна, ні друга сторони не хочуть. І одну, і другу сторону таке вирішення ситуації влаштувало. Що саме, можу розказати у приватній бесіді. Або ж спитайте головного редактора, або перших керівників міста.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 травня 2009, 16:32 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
сподіваюсь що NarDep і Nar dep1 то не є одна особа. :) Судячи по ніках - сюди підтягуються депутати. Це вже добре. Отже тема ця тема , цей форум , цей портал виликають зацікавленість. Є прохання - не виходити за рамки правил. А вони тут доста прості -
Цитата: Прохання поважати один одного.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 16 травня 2009, 16:51 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: Тим більш, що є вже майже 10 осіб, готових створити свої блоги-електронні кабінети. Це добре. Завести і налаштувати персональні блоги - справа буквально кількох днів.
|
|
 |
|
 |
NarDep
|
Додано: 16 травня 2009, 16:51 |
|
|
Пане Віталій, не знаю чи можете ви здогадуватися хто я, але своє ім'я не пишу через місце своєї роботи! Скажу Вам одне, що живу я не в Коломиї (і навіть не в Івано-Франківській області), але особисто знайомий з багатьма коломиянами, які вершать долю міста (в тому числі і ЗМІ), родом з Коломиї, часто там буваю...
Мені дуже не подобається те, що після мене зареєструвалася людина зі схожим ніком, я Вам гарантую, що це не я під ніком НАРДЕП1, адже якби хотілося мені таке, я б придумав щось інше...
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 травня 2009, 16:57 |
|
|
Ай, п. НарДеп - я й не сумнівався, шо то Ви і Ваш теско дві різні людини. Просто напрочуд синхронно обоє написали повідомлення пару хвилин по 4 годині досвіта. Але то могло і співпасти - два ніки, одночасно у одній темі форму. Буває всяке, нє?
Я скажу більше - вже майже точно знаю, хто такий Ваш теско - НарДеп 1 - то молодий керівник одного з муніципальних підприємств (це припущення підтвердилося на 75%).
В принципі, я того й перейменувався на своє імя та прізвище, аби не реєструвалися під моїми ніками чи з моїми ніками.
Скажіть, Ви згоді зі мною стосовно наведених мною вище 2 блоків питань стосовно висвітлення роботи ради. Не зважаючи на персоналії, прізвища і т.д. чи можете відповісти?
Зрозумійте правильно - мені все одно, чи Ви під ніком, чи під власним прізвищем зареєстровані - чесно. Мені головне, щоб позиція була щирою. ПереконаниЙ, що ми з Вами дійдемо конструктивного діалогу.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |