|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| yanychar | 

|   Додано:  21 лютого 2014, 17:10  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12473
 Прізвище, Ім’я: турок з полонини
 | 

| "Працівники управління Служби безпеки в Івано-Франківській області у п'ятницю заявили, що не виконуватимуть злочинних наказів і готові захищати Майдан.Як повідомляє Радіо Свобода, відповідне звернення оприлюднили начальник відділу кадрів Людмила Перепелиця і керівник одного з відділів управління СБУ Сергій Цідило.
 "Ми є захисниками того народу, заради якого живемо. Ми живемо тут, на Прикарпатті, тут маємо родини і захищатимемо їх", – пообіцяла Людмила Перепелиця.
 "Складену нами присягу на вірність народу України не порушуємо. Зобов’язуємося не застосовувати зброю проти свого народу і стояти на захисті незалежності України і свободи та життя Євромайдану", – заявив Сергій Цідило від імені офіцерів."У франківському СБУ пообіцяли захищати Майдан
 Ще би!.. Де ви в дупу дінетесь, та й хто вас питати буде?!     "СКАЧИ, ВРАЖЕ, ЯК ПАН КАЖЕ!" _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| VohaBit | 

|   Додано:  21 лютого 2014, 19:38  |  |  
		| З нами з: 11 жовтня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1039
 | 

| yanychar написав: Ще би!.. лиш перед тим прийшлося спалити їхне гніздо. але таки доходит. хоч помало , але впевнено.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  21 лютого 2014, 20:22  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| VohaBit написав: yanychar написав: Ще би!.. лиш перед тим прийшлося спалити їхне гніздо. але таки доходит. хоч помало , але впевнено.то не дойшдо, то очко зіграло ... страшно стало..._________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| VohaBit | 

|   Додано:  21 лютого 2014, 21:15  |  |  
		| З нами з: 11 жовтня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1039
 | 

| Капітан написав: то очко зіграло отак і доходить. інакше вони не розуміють. тільки груба сила.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  22 лютого 2014, 12:36  |  |  
 | 

| Новий "клієнт" Гааги, або Злочини проти людяності в УкраїніГалицький Вісник Плюс _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  23 лютого 2014, 11:07  |  |  
 | 

| Ставленик Януковича і давній член партії ПР-дунів  голова обласної державної адміністрації Василь Чуднов подав у відставку. Про це повідомляє Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації.  Відповідну заяву ним було передано 21 лютого у приймальню голови Адміністрації Президента України.Голова Івано-Франківської ОДА Василь Чуднов подав у відставку_________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  23 лютого 2014, 11:39  |  |  
 | 

| "Резиденція екс-президента Віктора Януковича в Карпатах - "Синьогора" - з 22 лютого стала доступною, і в ній проводяться екскурсії.Про це повідомляє "Лігабізнесінформ" з посиланням на "Бліц–Інфо".
 Як повідомляє видання, в суботу жителі Івано-Франківська колоною автомобілів вирушили до резиденції Віктора Януковича "Синьогора" в Гуті.
 На вході на територію резиденції стояв тільки один охоронець. Він не пропустив людей і викликав начальника охорони. Той сказав, що не проти провести екскурсію, але всередину будинку нікого впустити не може."
  "Начальник охорони заявив, що зброї у охорони немає, а захищати резиденцію від мародерства допомагає "Народна самооборона". Державна резиденція "Синьогора" в Івано-Франківській області в останні роки перетворилася на закритий об'єкт, хоча раніше її дозволялося відвідувати туристам."
  Резиденція Януковича в Карпатах стала доступною _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Айрін | 

|   Додано:  23 лютого 2014, 13:05  |  |  
		| З нами з: 12 березня 2013, 16:34
 Повідомлення: 128
 Прізвище, Ім’я: Айрін
 | 

| Руководителя Чопской таможни Сергея Харченко примотали к столбу скотчем. Об этом сообщает Мукачево.нет. Чиновнику инкриминируют коррупцию и преступные деяния. Задержания Харченко подтвердили представители Чопской таможни, сейчас он находится в здании Закарпатской ОГА. Он признался во всех коррупционных схемах, и как они работали: как взятки брались на Закарпатье и передавались в столице.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  23 лютого 2014, 17:57  |  |  
 | 

| Айрін написав: ...Он признался во всех коррупционных схемах, и как они работали: как взятки брались на Закарпатье и передавались в столице.
 Ще би!..СКАЧИ ВРАЖЕ, ЯК ПАН КАЖЕ !_________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  23 лютого 2014, 18:29  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| yanychar написав: Айрін написав: ...Он признался во всех коррупционных схемах, и как они работали: как взятки брались на Закарпатье и передавались в столице.
 Ще би!..СКАЧИ ВРАЖЕ, ЯК ПАН КАЖЕ !нині на бусах , це новина номер раз.... наступного тижня як повернуться буси, буду знати як працює митниця, після цієї заяви .... хоча це знали всі люди , котрі їдуть закордон.... пару років тому , я простояв у пробці перед Чопом 18 годин , мав змогу порахувати буси , побалакати з водіями , порахувати , вийшло десь коло мільйона баксів з нашої колони... я маю на увазі хабарів , і то я рахував по мінімуму..._________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |