Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 20 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 36  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 травня 2009, 14:15 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Віталій Вандич пише:
Я читав 3 рази, так і не зрозумів.
я теж не дуже...

можна і відсканувати... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 травня 2009, 15:46 
Офлайн

Повідомлення: 1081
Цитата:
Віталій Вандич пише:
хоча нічо і не зрозуміло...
Ну що ж там не зрозуміло... На всю колонку відстоюється необхідність друку в КП повної (на їх думку) програми телепередач... :D А все решту ... :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 травня 2009, 16:12 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
Kaminskiy пише:
На всю колонку відстоюється необхідність друку в КП повної (на їх думку) програми телепередач..

Можу про себе сказати що я НІКОЛш не читаю програми передач. Я робив це коли в телевізорі було 2-3 програми. Так що як на мене це пуста трата паперу і часу. БЕРЕЖІТЬ ЛІСш :) не друкуйте програму телепередач. Ну газета їхня - їм і вирішувати. :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 травня 2009, 16:54 
Офлайн

Цитата:
БорМан пише:
НІКОЛш не читаю програми передач.
100% підтримую...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 травня 2009, 13:52 
Офлайн

Повідомлення: 627
Заскануйте хтось вже ту сторінку, страх як хочеться почитати!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 травня 2009, 23:44 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
pent@gon пише:
Два варіанти розширення уяви та кругозору?
Мені відомо як мінімум - три :D

Та нє-є.
Лиш два варіанти зміни :D
А розширяти - є лиш один варіант - береш та й розширяєш.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 травня 2009, 00:48 
Офлайн

Цитата:
Jovan пише:
Заскануйте хтось вже ту сторінку, страх як хочеться почитати!
завтра заскануємо... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 травня 2009, 17:51 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
exp пише:
завтра заскануємо...

Ваше завтра - то вже наше нині. :) Заскануєш?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 травня 2009, 21:32 
Офлайн

Цитата:
Старший_брат пише:
Там все коректно? Може хтось відсканує і кине в форум?

Відскановано, читаємо відповідь
[QUOTE]
Дурить парубок дівку, або Чому Нестарий буркотун ризикує взагалі не читати пресу ще довго-довго

Хто там казав, що наші люди як були в переважній більшості совками, так ними й залишились? Та тут, бачу, будь-якому "американові" з його знаною на весь світ діловою хваткою фору дадуть! "За газету я заплатив 1.8 гривні, газета має 12 сторінок, отже І сторінка коштує 15 копійок...". Якщо так піде й далі, наше суспільство має всі шанси стати суспільством стовідсоткових прагматиків. Тобто тих, хто схильний пастушити не ангелів, а корів.
Хоча це так, до слова і майже жартома. Бо якщо говорити на повному серйозі, то газетярство й справді важко зарахувати до мистецьких явищ, таких як поезія чи музика. А отже й вимоги до газети Не мають виходити за межі ринкової економіки: виробник споживачеві - продукт (бажано найдоброякісніший), споживач виробникові — грошики (бажано якнайбільше).
Ви вважаєте, мій молодший друже, що виробник, себто редакція газети, безсоромно дурить споживача, себто вас. Персонально вас, хоча ви й подаєте себе виразником інтересів усього коломийського люду, властиво тієї його частини, що має звичку читати "Коломийську правду". Але оскільки право виступати від імені народу виборола в нашій державі лише
наивисокочоліша його категорія — депутати, то мушу відхилити ваші претензії на колективне "я".
Популярніше суть останнього абзацу можна викласти так. Не робіть скороспілих висновків на кшталт: якщо в мене вдома сателітарка, а в мого брата кабельне телебачення, значить нікому в Коломиї не потрібна програма ТБ з УТ-1, "1 + 1", "Інтером" тощо. Хоча технічний прогрес іде вперед і добробут нашого народу під мудрим проводом уряду невпинно зростає, та є ще чимало людей і без сателітарної антени, і без кабельного ТБ. Так само, до речі, як і без Інтернету.
Передбачаю ваш улюблений аргумент: але ж ви серйозна газета! Гай-гай, мій коханий молодший друже... Невже ви направду вірите в те, що людей, які полюбляють переглянути ввечері "мильний" серіал, аж ніяк не можна віднести до категорії серйозних? Невже направду вірите, що серйозна людина вирубана з одного суцільного шматка криги й аж ніяк не може дозволити собі трохи розніжитися, потягнутись, як кішечка, ба навіть попустувати? Боронь нас Боже від таких серйозних зануд. Ви уявляєте, яким прісним і нецікавим стало б наше життя в оточенні саме таких типів?
А тепер, коли вам уже, напевно, здається, що Старий Буркотун
абсолютно несприйнятливий до будь-якої критики, вимушений вас розчарувати. І признатися, що загалом мені заімпонував гострий тон вашого листа. Звичайно ж, де в чому ви маєте рацію, не все редакції газети вдається так, як хотілося б, і Бога за бороду, як мовиться, ми ще зовсім не вхопили.
Звиняйте, але мушу розчарувати вас іще раз. Даремно ви думаєте, що якби в місті з'явилася газета, яка цілком і повністю відповідна б вашим вимогам, її хапали б. перепрошую за порівняння, як передвеликодню ковбасу, незважаючи на кусючу ціну. Підстави казати так дає мені певний досвід праці в газетярстві.
І нарешті дозвольте наостанок висловити одне побажання самому собі. Знаєте, нічого мені так не хочеться, як дожити до того благословенного часу, коли в Коломиї з'явиться нарешті тижневик, про який ви. молодший мій друже, мрієте. Хотів би я мати хоч частинк вашої впевненості в тому, що так воно й буде, що я ще доживу. Бо якби так сталось, я міг би тоді спокійно переходити в той стан, коли, як кажуть поляки, ти вже нюхаєш квіти знизу.
"Коломийська правда" 1 травня 2009р.
[/QUOTE]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 травня 2009, 23:16 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Ваше завтра - то вже наше нині.
от нині і є... :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 20 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 36  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення