|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
митя грихльов
|
Додано: 08 лютого 2011, 20:01 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Necrosus написав: Слухай, мені здається що і я, і інші люди, зокрема ВВВаталік, пропонував тобі домовленості, конструктив, співпрацю, обєктивність. Тебе (чи того твого другого Митю) щось перевертає і ти починаєш відверто хамити. УСЬО В ТВАЇХ РУКАХ! Будеш зривати домовленості - то як про тебе говорити? СуперБетмен? Не промаж, стрілок!  Я спробую таки ! Обираю метод - ментально-лінгвістичний порч ,- кручи ,чим баба Дуня !
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 08 лютого 2011, 20:02 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
А ти не пробуй, ти роби. Може тоді у тебе почне щось получатися людське.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 08 лютого 2011, 20:08 |
|
|
Почав ше в 2010,- працює ! Відчуваю,що ти сам,уже хочиш полюдськи.Що ж спробуємо ! А ще відчуваю,що почалось,щось не добре зараз - хтось вампірить в ефірі ! Пропоную попрощатись, і до зустрічі ! як?
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 08 лютого 2011, 20:11 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
Пізнувато ти почав. Де ж ви усі раніше були? Га, "любитель"? Ой, ну не вірю я у то що ти і "по-людськи". З тобою уже пробували і що з того вийшло? Ти не тримаєш ні слово, ні діло. Ти ж ШУТ, тобі усе можна. Тобто, вампірить в ефірі?
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 08 лютого 2011, 20:14 |
|
|
Кажу тобі,прощатись потрібно зараз,"поки голова не болить". Це я про 5 вид діяльності - духовний !
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 лютого 2011, 16:54 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Доскакалисі?!..  "Інтелігенція вимагає не допустити знесення історичної пам’ятки в Коломиї – казармених приміщення легіону Українських Січових Стрільців. Під відповідним зверненням вже підписалося більше 100 відомих осіб, серед яких Герої України, західноукраїнські митці, народні та заслужені артисти України, науковці, письменники, діячі культури та мистецтв, громадські діячі, мешканці Коломиї та Львова. ... Під зверненням, зокрема, підписалися: - Возницький Борис – Герой України, академік Української академії мистецтв - Іваничук Роман – Герой України, письменник - Скорик Мирослав – Герой України, народний артист України, лауреат національної премії ім. Т.Шевченка, композитор - Бенюк Петро – народний артист України - Ілова Степан – народний артист України - Карась Анатолій – доктор філософських наук, професор - Коваль Василь – кандидат мистецтвознавства, старший науковий співробітник, завідувач ПНДЛМЕ Львівської державної музичної академії ім. М.В.Лисенка - Козаренко Олександр - композитор, професор, секретар Спілки композиторів України, заслужений діяч мистецтв України - Ланюк Юрій – композитор, заслужений діяч мистецтв України, лауреат Національної премії України ім.. Т.Г. Шевченка, професор - Максимчук Святослав – народний артист України - Мука Ярослав – народний артист України - Салюк Андрій – віце-президент Українського національного комітету ICOMOS (International Council on Monuments and Sights) - Старух Петро – народний художник України, скульптор, член спілки художників України - Стригун Федір – народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т.Шевченка - Ясіновський Юрій – професор, доктор мистецтвознавства - Сивохіп Володимир – диригент, заслужений діяч мистецтв, генеральний директор Львівської філармонії - Мельничук Юрій – заступник директора ЛССМШІ ім. С.Крушельницької - Горечий Стефан – голова Галицької «Просвіти» м.Львова". Інтелігенція виступила проти знесення історичної будівлі у Коломиї
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
+!!!+
|
Додано: 19 лютого 2011, 17:06 |
|
|
і тут є: http://www.istpravda.com.ua/short/2011/ ... /#comments
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 лютого 2011, 20:41 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 20 лютого 2011, 13:34 |
|
|
Марна справа - це псевдо рятування .... Поки відбувається ця тяганина ,інші люди ,в неменш кращих руїнах -мерзнут і немают шо їсти .... Дана тема ,мене обурює !Хіба дійсно ви всі такі правильні - за збереження ,за бла-бла ? Купили Інтілігєнцію за самопіарщину ,тай шо їх голос - важливий може ? Конкретне таке- ініціатор цего гнусняка (зокрема цеї теми) ,не розрахував ні свої можливості,ні свій потенціал ,тим паче -ця гнила тема почала вилізати "дивним" боком цим смільчакам ! І ,як казав один пан - ВСЕ ТІКО СІ ПОЧИНАЄ Ото ж,ті хто пасе задніх,в результаті самі стануть задніми !
|
|
 |
|
 |
+!!!+
|
Додано: 21 лютого 2011, 12:14 |
|
|
Митя - ти дибіл! Мало того що ти дибіл, ти ще й дибіл не коломийський, а верховинський-парнокопитний Це мій тобі діагноз. Лікуся, чоловіче! Як можна "купити" трьох Героїв України, купу народних і заслужених артистів? Це не питання, можеш не відповідати. Взагалі, з такою нікчемою краще не спілкуватися.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |