Цитата:
exp пише:
Віталій Вандич , шось не вижу у неті... появиться зверну увагу..
Дєкую, звернув :)
Цитата:
pent@gon пише:
І нічо.
Таки нічо, а шо?
Цитата:
pent@gon пише:
Поговорили.
Так ми хоть поговорили, а дехто язик в одно місце запихає, і чекає, аби його не вчіпили. Хіба нє?
Так, толку мало з тої говорільні. А тим більше що нині питання, запити, запитання такого роду ... ем... ну не у моді, бо не бажані. Та, в принципі, як і будь-які питання, які стосуються когось чи чогось.
Цитата:
pent@gon пише:
А я ото теж міг би взяти, наприклад, на збереження, кілька десятків "іржавих і непридатних" чавунних секцій з демонтованого паркового паркана?
Міг би... і я міг би, але не брав. Бо і подумати не міг. Отаке-то всюдно: міг - не міг.
А не можеш "С" - то не муч "С". Хіба нє?
Цитата:
pent@gon пише:
То шо, до кого би ото звернутися з таким недепутатським запитом?
Хіба до Папи римського. Я направду... Бо толку з того всього, аж дуже мало.
Цитата:
pent@gon пише:
А шо підкаже пан депутат? Кому занести 450 гривень (чи кіко вже там)?
Нажєль, свої каси не маю :) Оборутками не займаюся, сам не ношу і не приймаю - того і не знаю. Маєте право питати прокурора міста такі-во (чи подібні по темі) питання. Чому ні? Чи тоже язик в одному місці?
П.С. Прошу не ображатися за різкість. Звороти нікого не стосуються і ніначию адресу із форумчан не спрямовані. Хріном стає просто те, що реально ні допитатися, ні взнати, ні добитися, чи навіть допомогти - нічого не мож... бо нікому нічо не треба, лиш би їх не чіпали і не говорили якихось ідей. Бо нові ідеї, дієві ідеї, старі ідеї під новим світлом - то завжди показує, що хтось щось може, хоче, на фоні тої "буденності" і "недалекоглядності", яка нічого не хоче.