|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
VVVitaliy
|
Додано: 28 квітня 2009, 13:28 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
Цитата: exp пише:
думаю пробуде... а от інші цікаво скільки...
Рік назви :)
Думаю, не пробуде. Газета була зроблена під одного кандидата, але тепер іншого піарять :)
Так шо - не довго, максимум середина 2010 р. У них же є телебачення і радіо. Газету утримувати без допомоги з бюджету... ну дуже важко. Не ті тиражі, не той заробок. Це ж не обласна газета. Тиражі не позволять без підтримки з бюджету її довго тримати. До виборів і пару місяців після - при умові, що кандидат програє :) Якщо ж виграє - тоді буде підтримка за рахунок коштів місцевого бюджету ну і тоді згідний, що МОЖЛшВО надовго. Правда, не факт, що новообраний депутатський корпус дасть фінансування...
Цитата: yanychar пише:
Треба організувати друковану версію гілки "Політичні дискусії" цього форуму.
Треба робити дайджест форуму або Веб Порталу Коломия. Хоча би раз у тиждень А4 формату і на різографі тиражувати...
Є спонсори готові долучитися? Я готовий частково співфінансувати.
Цитата: БорМан пише:
Спонсора треба нехудого, а якщо ще і всіх туда пустити писати - тогди йой. Знаєш кіко в Коломиї і околицях різних йожів набереться.Не те що ворона на ратушу не сяде - за кілометр нудити її почне.
Можна і без крутого спонсора, можна і "колгоспом" серйозних людей. Прорахуйте скліьки буде коштувати 2-3 тисячі А4 на різографі двостороннього - можна з спробувати.
Саме легше робити - це нічо не робити.
а приїхати і допомогти зробити?
Я - тут :)
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 28 квітня 2009, 17:37 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
[QUOTE]Газету утримувати без допомоги з бюджету... ну дуже важко. Не ті тиражі, не той заробок. Це ж не обласна газета. Тиражі не позволять без підтримки з бюджету її довго тримати. [/QUOTE]Що і кому заважає випускати в Коломиї обласну чи навіть регіональну газету?
Звідки такий стереотип, що газета - це тільки "під вибори" або "під бюджет"?
Це ж також і бізнес чистої води, що успішно демонструє, скажімо, газета "Експрес", чи ті ж "Факти", чи навіть мега-газета "Бабушка" :D
Масштабнішати пора коломийським олігархам, медіа-магнатам та політикам.
p.s.
Прийшли на згадку благополучно збанкрутіла місцева ТРК "Коломия", яка жила з бюджету і успішно діюча на специфічній, але живій бізнесовій основі ТРК "НТК".
Розумієте, до чого ото я?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 квітня 2009, 18:11 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Віталій Вандич пише:
Я - тут ок... знаю... :D
Цитата: pent@gon пише:
Що і кому заважає випускати в Коломиї обласну чи навіть регіональну газету? ти правий... :cl:
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 28 квітня 2009, 21:10 |
|
|
Що і кому заважає випускати в Коломиї обласну чи навіть регіональну газету?
Хм... Таки правий. Але хто і чого ще не випускає?
Звідки такий стереотип, що газета - це тільки "під вибори" або "під бюджет"?
Це не стереотип - це досвід :) Ну які газети живуть від виборів до виборів у Коломиї, крім "Коломийського вісника" і "ЗРіфнорм". Можете назвати?
Це ж також і бізнес чистої води, що успішно демонструє, скажімо, газета "Експрес", чи ті ж "Факти", чи навіть мега-газета "Бабушка"
Йо! Але їх тираж - не рівня місцевим (містечковим - якщо бажаєте) газетам... Тому вони і вигідні. Порівняйте тиражі названих газет, помножте на продажну ціну і побачите суму. Окрім того, офіційним тиражем навряд чи хтось виходить :)
А от що можна заробити, виходячи тиражем по 3-4 тис. і продаючись по 1-1,5 грн.ш?
[QUOTE]pent@gon пише:
Прийшли на згадку благополучно збанкрутіла місцева ТРК "Коломия", яка жила з бюджету і успішно діюча на специфічній, але живій бізнесовій основі ТРК "НТК".Розумієте, до чого ото я?[/QUOTE]
Я то розумію :) "Значить комусь це треба було"...
ок... знаю...
:arrow:
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 28 квітня 2009, 23:31 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Допоможіть уявити:
Регіональне періодичне видання з редакцією в районному центрі "м. Коломия"?
Чи просто зареєстрована тут?
Все одно "мозок" мав би бути в самому переплітінні подій.
Тоді, виходить, це проста не нашого масштаба справа.
Чи я щось "не доганєю"?
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 28 квітня 2009, 23:38 |
|
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
Регіональне періодичне видання з редакцією в районному центрі "м. Коломия"?
А в чому проблема? Хіба "Сільмаш" не виготовляв "Карпатців" і їх не возили на Кубу?
А "Тріумф" не випускає продукцію під маркою "Золота рибка" і її нема у Львові, Чернівцях чи Івано-Франківську?
Подивіться де випускається "Лужанська", "Шаянска" :)
Газета - той самий продукт. Єдина проблема - доступ до інформації. Все ж у столиці більше подій і швидше добратися до інфо (прес-конфереції, сесії, медіа-представницвта, уніани, і т.п. і т.д...) :)
Тоді, виходить, це проста не нашого масштаба справа.Чи я щось "не доганєю"?
Все правильно - не нашого. Але - нічо нема неможливого! :) "Поселити" чи "працевлаштувати" у столиці 2 чи 20 журналістів можна, аби були гроші :)
Я так думаю... :)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 квітня 2009, 00:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Треба робити дайджест форуму або Веб Порталу Коломия. Хоча би раз у тиждень А4 формату і на різографі тиражувати... Є спонсори готові долучитися? Я готовий частково співфінансувати.
Хто то оплатить?
Можна і без крутого спонсора, можна і "колгоспом" серйозних людей. Прорахуйте скліьки буде коштувати 2-3 тисячі А4 на різографі двостороннього - можна з спробувати.
А хто то купить?

_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 29 квітня 2009, 00:55 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Можна і без крутого спонсора, можна і "колгоспом" серйозних людей.
Колгоспом мож то розпочати. Далі це не спрацює. Утримати справу колгоспом не вийде.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 29 квітня 2009, 01:03 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: yanychar пише:
А хто то купить?
По-перше, "нове, свіже та цікаве" куплять.
По-друге, золоте правило коломийського бізнесу: "Починай з найпримітивнішого!"
Є сотні прикладів, коли це спрацювало.
Скромно, поволі, непомітно... От тобі і "Золота рибка".
А, чого, дайджест - непогана ідея. Навіщо відразу 2000 штук?
Наклад треба нарощувати поступово. Я б взагалі казав від 100 примірників. І тираж вказувати реальний (якщо до того дійде :D )
При невеликих тиражах, можна дозволити досить "оригінальні" публікації.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 29 квітня 2009, 02:54 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
При невеликих тиражах, можна дозволити досить "оригінальні" публікації.
Для початку треба створити ажіотаж. розтрубиити що воно є і навіть хтось то видів, лиш ніде не мож дістаати. :)
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |