|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 12:20 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
Цитата: БорМан пише:
Думаю що реально це буде зробти після 1 травня коли exp зможе сконцентруватись на цій роботі, оськільки без його участі це не реально, а зараз він занадто загружений IMHO
Дякую. Думаю, що ми це зробимо. Я говорив з деякими людими з влади, підприємцями, навіть коломиянами, які в Києві (очолюють громаські організації, займають посади, тощо), у США вчаться... - вони теж ХОЧУТЬ мати такі "приймальні", такі "сторінки", "кабінетики" - можливіть спілкуватися з коломиянами не через форум, а, власне, викладення власних матеріалів, статей, точок зору.
Тим більше, що форум, як на мене - трохи застаре. Треба відкриватися. Якщо по фотці чи по підпису не мож розібрати хто то, то відки я, до прикладу, будучи у Києві, Москві чи Гамериці мав бим знати хто такий Борман чи той, що попою сидить до людей?
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 12:22 |
|
|
Цитата: emerald пише:
Шоб потім влада не застосувала свій засіб впливу до Порталу
Нереально по кількох параметрах. Всі перераховувати не буду, але як мінімум зазначу, що не вся влада (чиновники) тупа - там є й мудрі люди.
Щодо технічних моментів, хай адміністратори думаю, але переконаний що місцева влада нічо не зможе зробити.
Ще ЕМЕРАЛЬДУ зазначу: вовка боятися - в ліс не ходити.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 12:26 |
|
|
Цитата: pent@gon пише:
Рівень компетенції на рівні слухів - як мінімум дивує.
А мене не дивує. Мабуть буи так зайняті розкруткою бару-кінотеатру, що не бачили що робилося довкола нього. але менше з тим. Не будемо сваритися. За те що вибачення прийняли - дякую. Цитата: pent@gon пише:
Не це основна проблема. А - що і як з тим вгепаним робити далі. Ніяке джерело само не запрацує
Згоден. І тому знаходжуся у тій групі депутатів, які би давно віддали у довготривалу ОРЕНДУ зі спецумовами кінотеатр, а не тримали у такому стані, як є зараз.
Віддавши в оренду - хай інвестор має зиск, "яма" буде приглянута постійно, де скоро буде (сподіваюся, що буде) памятник Франкові, і люди-коломияни та гості міста отримають хоть щось. У тому ж Снятині - кінотеатр є. У нас - міста обласного підпорядкування - нема...
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 12:28 |
|
|
1. Не впевнений в коректності і доцільності цього запитання саме до влади. Тим більше, до теперішньої влади.
Саме до теперішньої влади... у т.ч.... Цитата: pent@gon пише:
4 та 5. Питання риторичні і... "Дела давно минувщих днєй". Хоча - просто цікаво, на рівні слухів
Не згоден - актуальні. І мені цікаві, і тим людям, які їх на цому ж форумі обговрюють.
Тому несу запит у міськраду. Потім опублікую з реєстраційним номером. По закону влада матиме 10 днів на відповідь.
6. Мене особисто це питання ну ніяк не цікавить.
Але ж хтось його задав... А цей хтось - теж людина (якщо й не коломиянин)...
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 12:37 |
|
|
Цитата: exp пише:
з 1-го травня і почнемо...
Віталій Вандич, видиш, а ти казав...
Юра дякую. Хочеться це зробити, бо - ЗАДОВБАЛО. ЗАДОВБАЛО коли тобі чиновники дають на запити відповіді, що будуть відшкодовувати ПДВ місцевим товаровиробникам, задовбало, що пишуть, що у 2008 році виділено страшенну суму грошей на ремонт вул. Шкрумеляка, а не пройшло і місяць - пише інший чиновник - "не робили ми вул. Шкрумеляка". Коли вчителям не стає на з/п, а дітям на харчування - купують 2-і квартири комусь. Невже це нікого не цікавить?
Говорив зі знайомими, іншими депутатами, підприємцями, діячами, які не живуть у Коломиї - будуть створювати свої сторінки. Тим самим зробимо ПОРТАЛ більш відвідуванішим. Хай знають у Іспанії, Італії, Португалії, Гамериці та Канаді - які є чиновники у міській раді.
З власного досвіду - депутату у робочий час важко спілкуватися з виборцями, бо хтось з депутатів вчителює, хтось бізнесує, хтось лікує і т.д., а хтось на роботі не у Коломиї. Тому вважаю за доцільне саме таке спілкування з виборцями. Не ідеальне, але на часі - доцільне. І, раджу, поставити то на платні рейки - хочеш мати "кабінет" - плати оренду. А то будеш мати і всіх мерів на сайті, і списки всіх партій, і слабих, і здорових, і всяких-всяких. Заплатив оренду - має кабінет, не заплатив - закрили кабінет. То є бізнес. Я готовий платити за таку послугу.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 18:47 |
|
|
Зранку звернення заніс у оргвідділ міської ради. Ось відмітка про те що прийняти. На відповідь є 10 днів.
Закон України "Про статус депутатів місцевих рад"
Стаття 13. Депутатське звернення
1. [U] Депутатське звернення - викладена в письмовій формі вимога депутата місцевої ради з питань, пов'язаних з його депутатською діяльністю[/U], до місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб, а також керівників правоохоронних та контролюючих органів, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, розташованих на території відповідної ради, здійснити певні дії, вжити заходів чи дати офіційне роз'яснення з питань, віднесених до їх компетенції.
2. [U] Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування та їх посадові особи[/U], а також керівники правоохоронних та контролюючих органів, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, розташованих на території відповідної ради,[U] до яких звернувся депутат місцевої ради, зобов'язані у десятиденний строк розглянути порушене ним питання та надати йому відповідь[/U], а в разі необхідності додаткового вивчення чи перевірки дати йому відповідь не пізніш як у місячний строк.
3. Якщо депутатське звернення з об'єктивних причин не може бути розглянуто у встановлений строк, депутату місцевої ради зобов'язані письмово повідомити про це з обґрунтуванням мотивів необхідності продовження строку розгляду.
4. Депутат місцевої ради може взяти участь у розгляді свого звернення, про що місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування та їх посадові особи, керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, розташованих на території відповідної ради, повинні йому повідомити завчасно, але не пізніш як за п'ять календарних днів.
5. Якщо депутат місцевої ради не задоволений результатами розгляду свого звернення або якщо місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування та їх посадові особи, керівники підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, розташованих на території відповідної ради, ухиляються від вирішення порушеного у зверненні питання у встановлений строк, він має право внести депутатський запит відповідно до статті 22 цього Закону.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 13 квітня 2009, 20:03 |
|
|
Цитата: Віталій Вандич пише:
Закон України "Про статус депутатів місцевих рад"
На відповідь є 10 днів.
З цього видно, шо можна відповіді чекати і місяць, а може і не один.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 20:13 |
|
|
Хлопці... ну ж закони не я писав... Ще тут мене звинуватьте.
Чи йти брати за горло когось? Не розумію цього коментаря...
Що Ви хотіли своїхм коментарем сказати, шановний? Поясніть...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 квітня 2009, 21:10 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Просто автор скептично настроєний. Знаючи нашу міську раду я впевннений що відповідь дадуть вчасно, лиш не впевнений що вона нас тут задовільнить. правда ніхто не забороняє подати наступне звернення :)
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 22:39 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
я впевннений що відповідь дадуть вчасно, лиш не впевнений що вона нас тут задовольнить
Нажаль - мушу констатувати, що з Вами згоден на 100%. У мене вже 4-ий запит по захисту малого і середнього бізнесу у Коломиї. Кожна відповідь - різниться від попередньої. Починається все відшкодуванням місцевим товаровиробникам ПДВ (я так розумію з міського бюджету) і видача звідти ж кредитів 0,5% дохідної частини бюджету на пільгових умовах і дійшло до того, що Тарновецький (заступник є у нас такий) взагалі понаписував такого, що... Коротше - буде "електронний кабінет", чи то блог - викладу всю "переписку", а саме запити-віжповіді.
4 відповіді - і всі різні, тому і сам скептично на то все дивлюся. Але! Борітеся - поборете! Чи не так?
А що казати про Юру Молодія - він же скептично не дивиться на те, що з бюджету ні копійки не дають на підтримку сайту, зато у всіх звітах шанований кимось Тарновецький пише "веб-сайт міської ради"... Якщо на все дивитися скептично, то... в тундру. Або на полонину, таки ближче.
А що казати воякам УПА? Теж скептично дивитися на те, що їх так і не визнали, а окремі "народні обранці" кожен рік приїжджаючи у наше місто по-різному відповідають на питання цих славетних людей. Складається таке враження, що всі чекають, аби вояки вже повимирали (не дай Боже), тому і так тягнуть з ухваленням цього закону (як на мене - суто проукраїнського). Що - може немає чи не було більшості? Того року була відповідь - "не на часі", цього року відповідь - "то все промоскальські сили, я ж то - ЗА". Таке саме і по вступу до ЄЕС - один рік - одна відповідь, другий рік - інша відповідь... І т.д. Та купа всього скептичного.... Тому і треба все говорити на люди.
Кажуть - не добре "виносити сміття з хати". Але......... Хіба домівка буде кращою, якщо у ній буде стояти купа-купезна сміття? Навпаки - очистити доміку від сміття і сморіду треба.
подати наступне звернення
По підтримці малого і середнього бізнесу подаю саме 4-е звернення (тобто наступне). Таки є результати, бо вулик ожив. Якісь появилися публікації в місцевій пресі (як страйкувати під банками - і то з подачі Управління економіки !!ш!!), коли ярмарки проводяться по продажу ВРХ (Велика Рогата Худоба - хто не знає) і як ці ярмарки відділ підприємництва організовує... (Куда би то я мав собі корову запхати у квартиру, аби не купувати молоко (ну, не тратитись, а сам доїти) і т.д.?).
Дебілізм повний. Побачите самі, коли створимо блог... лиш би Бог дав здоров'я і терпіння здійснити задумане.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |