|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 30 січня 2011, 14:16 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
чому так є: багато людей бувають не згідні з багатьма діями влади чи інших осіб, але користі у вирішенні питання позитивно для громади то не приносить... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 січня 2011, 14:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
бо вони свою незгоду висловлюють крутячи дулю у кишені.... а тра так як у Тунісі , або Єгипті....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 30 січня 2011, 17:28 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Хлопци,таже казарма ця ні ВВаталіку,ні людем ,ніколи не була потрібна ! А ВВаталік ,роздув бульку для "мера" ,от вона і тріснула ,навіть 1+1 не помогло ....(а гроші потратили... на ефір..  ) А тепер ,конкретно, на садіки грошей нема,на дороги,на реставрацію музею м.КОЛОМИЯ, нема навіть на МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР (дітям), ............. Ось ця тема ВВаталіка ----ДЕфлексія ! ту ВВаталік: Я підмітив (давненько) ,що ти якіс ЗЛИЙ, і Фітьо таке пише і ше кажут,шо ніби тебе підмінили, а віноват твій політ БРЕНД .НАшо тобі тої людскої злости ? Але нічьо,я "переконаний" ,шо скоро тобі це перейде,пограєшси,тай надоїст  .
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 30 січня 2011, 17:41 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Йо, ми всі знаємо, що ВВВ не такий, він жовто-блакитний і пухнастий. Але мусит відробити гроші за місце в списку тої недолугоі братви... 
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 01 лютого 2011, 21:01 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
Сьогодні тимчасова комісія підписала документ в якому рекомендує зупинити руйнування будови, а також ініціювати внесення її до реєстру історичних пам"яток місцевого значення. Тепер питання за депутатами, якщо проголосують "ЗА" то так тому і бути.
А якщо комусь цікаво, то першим незадоволення висловив я і Василь Нагірний, а ось вже потім підключилися депутати. До всіх хто в цій темі: Перед тим як шось писати перевіряйте і уточнюйте інформацію.
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 01 лютого 2011, 21:16 |
|
|
митя грихльов написав: От і файно ! А казарми все одно не буде (субєктівчік),і тема не варта "паперу, та чорнил" !
Спеціально для тебе повторю. Сьогодні тимчасова комісія підписала документ в якому рекомендує зупинити руйнування будови, а також ініціювати внесення її до реєстру історичних пам"яток місцевого значення. Тепер питання за депутатами, якщо проголосують "ЗА" то так тому і бути.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 лютого 2011, 00:56 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Necrosus написав: Перед тим як шось писати перевіряйте і уточнюйте інформацію. у кого? я тут задавав питання щодо статусу цієї будівлі - а в ответ тишина ....
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 02 лютого 2011, 09:31 |
|
|
БорМан написав: Necrosus написав: Перед тим як шось писати перевіряйте і уточнюйте інформацію. у кого? я тут задавав питання щодо статусу цієї будівлі - а в ответ тишина .... Шо значить статус будівлі? На даний момент в приватній власності, але права на демонтаж ніхто не давав. Який ще статус цікавить?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 лютого 2011, 11:00 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
я задавав питання у цій темі кілька сторінок назад. не хочу повторятися.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 02 лютого 2011, 12:45 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Necrosus написав: Сьогодні тимчасова комісія підписала документ в якому рекомендує зупинити руйнування будови, а також ініціювати внесення її до реєстру історичних пам"яток місцевого значення. Тепер питання за депутатами, якщо проголосують "ЗА" то так тому і бути.
А якщо комусь цікаво, то першим незадоволення висловив я і Василь Нагірний, а ось вже потім підключилися депутати. До всіх хто в цій темі: Перед тим як шось писати перевіряйте і уточнюйте інформацію.
Депутати ,та ще декілька ініціаторів по даній темі , "хочуть" зберегти цю напів-руіну ,і ще й ,вирішити це за всіх - "своїм ЗА" ! (от і ....) Можна подумати що ця КАзарма,на яку пропонують витратити КУПУ ГРОШЕЙ ,важливіша за - до прикладу - громадські туалети ,чи навіть шкільні ...... ( ту ЕКС -фото жахливі,поки не викладаю...). Люди-добрі,навєшто паднімать культуру ззовні(і цим самим далі брехати,що в нас все ГУД,от лише казарма...),якшто "срать" - як і куда попало - НОРМА .(в парку,біля казарми-територїю мож назвати "какулькове поле".). Туалети міста - актуально,заміна стояків каналізації - необхідно (даби відходи в підвалах не мутували), ТАК ОТ НІ !!! УСі знають ХТО, "затягує" народ християнський в очевидну конфліктну ситуацію (котра стосується приватних ,матеріальних інтересів бізнесменів).ДЛя ЧОГО НАМ ,КОЛОМИЯНАМ, ЗАРАЗ ЦЯ КАЗАРМА,ну ШО МОЖЕ НОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ,ЧИ ...?(дайТЕ ВІДПОВІДЬ) Навіть такий ірраціонильний індівід ,як Я, невбачає раціональності в капітало вкладженні в цей проект !(неговорячи про більшість байдужих,та меншість соціально свідомих коломиян - котрим ця казарми далеко ..) Я вважаю що ця казарма - тобто та ваша депутатська міжусобиця - неповинна чіпати коломиян . Ви кажете,"от шо ти ,Митя ...для Коломиї ..." -----------пропоную почати з ТУАЛЕТІВ (пропадуть какульки з голови,переконаний - зменшиться кількість кишково травних розладів,буде чистішим повітря,і туристи зацінять,ОСНОВНЕ - культура зміниться з середини - !)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |