|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| yanychar | 

|   Додано:  09 січня 2015, 20:15  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12473
 Прізвище, Ім’я: турок з полонини
 | 

| "В крымских супермаркетах с продукции украинских производителей исчезают упоминания о том, что часть средств, полученных от продажи товара, перечисляется в помощь украинской армии.В "Сильпо" завезли минералку, часть денег с покупки которой идет в поддержку украинской армии. Об этом свидетельствует надпись на этикетке", – сообщил крымчанин в социальной сети Facebook, опубликовав фотографию прилавка с минеральной водой "Карпатська джерельна". Ее производитель обещает, что каждые пять копеек с проданной бутылки пойдут в помощь украинской армии."
  "Через несколько дней этот же крымчанин опубликовал другую фотографию, на которой с бутылок срезана часть этикетки, где речь идет о благотворительной акции в поддержку армии. "В некоторых маркетах Симферополя появилась должность "Резчик украинской агитации", – пошутил крымчанин, комментируя фото."
  В крымских супермаркетах появились резчики украинских этикеток _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  27 січня 2015, 21:49  |  |  
 | 

| "Скандальний прикарпатський журналіст Руслан Коцаба знову відзначився. Після відеозвернення до Президента України з заявою, що, мовляв, він відмовляється від мобілізації і за це готовий сісти в тюрму Коцаба поїхав до Москви, пише Фіртка.
 Там він взяв участь у передачі "Спеціальний кореспондент" каналу "Росія 1".
 В одній студії із лідером ДНР Денисом Пушиліним, головним українським комуністом Петром Симоненком, лідером ЛДПР та знатним українофобом Володимиром Жириновським Руслан Коцаба обговорював війну в Україні."Скандальний прикарпатський журналіст Руслан Коцаба "засвітився" у Москві на передачі каналу "Росія 1"/див. з 47.05/

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| ocina | 

|   Додано:  20 лютого 2015, 11:25  |  |  
		| З нами з: 20 лютого 2015, 11:22
 Повідомлення: 2
 Прізвище, Ім’я: ocina
 | 

| Нарешті,"Фотожурналіст із Коломиї Євген Гапич і його брат із Сум Геннадій Гапич живі та вільні. Інформацію про їх звільнення з полону «Телекритиці» підтвердили їхні рідні. Сьогодні, 25 квітня, брати прибули додому.
 «Телекритика» інформуватиме про подробиці зникнення та звільнення журналіста і його брата."

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  14 березня 2015, 16:28  |  |  
 | 

| "Праффєсар Львовскава унівєрсітєта Заґульская с бенефісом на тєлєканалє "Расія-1"...Загульська _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  19 березня 2015, 03:09  |  |  
 | 

| "Боєць батальйону “Івано-Франківськ” на умовах анонімності підтвердив “Галці” факт масової бійки, яка трапилася в Маріуполі ввечері 16 березня.
  За його словами, інцидент мав місце біля нічного клубу “Барбарис”. Напередодні відправлення додому не змогли стримати емоцій прикарпатські правоохоронці та семеро бійців цього ж підрозділу, які є вихідцями з Донбасу. Раніше вони служили у батальйоні “Шахтарськ”.
 Співрозмовник “Галки” повідомив – донбасівцям ніяк не вдавалося влитися в колектив “Івано-Франківська”, маючи свого окремого командира, постійно тримали дистанцію від інших побратимів, до того ж, часто конфліктували з “місцевими”.
 В останній суперечці взяла гору сила – в підсумку іванофранківці з чисельною перевагою побили донбасівців та розброїли їх.
 Наразі ввесь особовий склад батальйону повертається додому."Бійка між правоохоронцями “Франківська” дійсно мала місце – боєць

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  19 березня 2015, 19:46  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| yanychar написав: "Боєць батальйону “Івано-Франківськ” на умовах анонімності підтвердив “Галці” факт масової бійки, яка трапилася в Маріуполі ввечері 16 березня.
  За його словами, інцидент мав місце біля нічного клубу “Барбарис”. Напередодні відправлення додому не змогли стримати емоцій прикарпатські правоохоронці та семеро бійців цього ж підрозділу, які є вихідцями з Донбасу. Раніше вони служили у батальйоні “Шахтарськ”.
 Співрозмовник “Галки” повідомив – донбасівцям ніяк не вдавалося влитися в колектив “Івано-Франківська”, маючи свого окремого командира, постійно тримали дистанцію від інших побратимів, до того ж, часто конфліктували з “місцевими”.
 В останній суперечці взяла гору сила – в підсумку іванофранківці з чисельною перевагою побили донбасівців та розброїли їх.
 Наразі ввесь особовий склад батальйону повертається додому."Бійка між правоохоронцями “Франківська” дійсно мала місце – боєць
 не знаю , у твітерах пишуть , що фейк , що нічого не було_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  16 травня 2015, 11:26  |  |  
 | 

| Ги!..    "Село Карла Либкнехта - небольшой населенный пункт нашего района, здесь - всего 38 дворов. Все жители села - это лемки, некогда депортированная из Польши диаспора, для которой Лутугинщина стала вторым домом. Сегодня, не смотря на все сложности нашего времени, они продолжают поддерживать отношения с такими же этническими группами, вынужденными в период депортации (1945-1947гг.) покинуть свою историческую Родину. Так, в поддержку лемков, проживающих на территории нашего района, сегодня была привезена и передана гуманитарная помощь, адресованная им от лемков из Ивана-Франковска и Канады."
       ЕДИНСТВО ДИАСПОРЫ І один камент:Ирина Телегина где гум. помащь ветеранам и участникам войны ??? 9 мая прошло.....
 Офіційна відповідь від п. Москаля: Бігме, в лугандоні ліпше бути лємком як тупим кацапом...    _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  19 травня 2015, 15:08  |  |  
 |  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  27 травня 2015, 18:55  |  |  
 | 

| О-о-о-он воно що-о-о!.. http://s16.rimg.info/4ef3affe73f6ae7bab ... ffa55a.gif МадзґальнЯ каже, що галичани "вапчє нє украінци!" і навіть "нє славянє". Ну, добре що якути, буряти і масквічі з пєтєрбуржцамі - справжні русичі!.. _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  24 червня 2015, 02:34  |  |  
 | 

| _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|    |  |