|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 13 травня 2011, 20:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: ви там сі фист не розстроюйте... тут такі порохи є.. може просто якісніші.. але є... Ага, є!.. Намело з Тунісу, Лівії, Марокко... ... і ніякий дощ не притлумить!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 13 вересня 2012, 14:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
на жаль в центрі Коломиї на бічних вуличках жах що твориться... попробую не забути і сфоткати
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 14 вересня 2012, 11:55 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: попробую не забути і сфоткати не забув... рубрику можна назвати "де не ступала нога комунальника" пригадую, як колись казав Вишиванюк, що з таких кущів скоро вовки будуть вискакувати не пам'ятаю коли останній раз там асфальтували вуличка не велика... це все в самому центрі Коломиї далі буде...
|
|
|
|
|
rusromrus
|
Додано: 15 березня 2013, 21:58 |
|
Прізвище, Ім’я: Руслан Русенко
|
Нічого в тої влади не доб'єшся. Треба населенню самим створювати акції чистоти. Знаю, що є в Коломиї фірма клінінгова "Універсальний Прибиральник". Знаю, бо вони в мене прибирали після ремонту, а також чистили килими та м'які меблі, до речі досить професйно. По ходу розмови вияснилось, що вони багато чого роблять, в тому числі і прибирання територій. Можливо треба попробувати якось з ними зініціювати акцію чистоти в місті або щось подібне того. Телефону їхнього не пам'ятаю, хоч і давали свою візитку (десь загубив). Їх можна знайти в інтернеті, є в них веб сторінка. Не пам'ятаю точної назви, але то не є проблема знайти.
|
|
|
|
|
умілець
|
Додано: 23 березня 2013, 19:36 |
|
Прізвище, Ім’я: Олег Кіращук
|
Мені доводилось збирати сміття біля мого паркану, яке викинуло якесь бидло, йдучи зранку на роботу. Але і це не найгірше- один-два рази на рік сміття вкидають прямо через паркан на територію подвір'я Вже навіть подумовував- чи не прикупити камеру спостереження? Як мінімум- хотілось би глянути- як виглядає оте наше коломийське бидло?
|
|
|
|
|
VohaBit
|
Додано: 24 березня 2013, 00:28 |
|
|
умілець написав: Як мінімум- хотілось би глянути- як виглядає оте наше коломийське бидло? для цего камери не треба. їх повно. на сотці товпами ходять.
|
|
|
|
|
Айрін
|
Додано: 27 березня 2013, 22:39 |
|
Прізвище, Ім’я: Айрін
|
Чистота міста - це моя болюча тема (скажу, що точно передалась по генах))) якось пройти повз і не звернути увагу на сміття дуже важко..і стає прикро...бо сама нічого зробити не можу...навіть "набити" за таке і то сили не стане це поки снігу так насипало, що нічого не видно...(тому зараз трохи легше))))) а потім.... одне з найболючіших місць - "зарінок" біля торговиці...там, після суботнього базару, - просто ШОК.... хто бачив, той зрозуміє...
|
|
|
|
|
VohaBit
|
Додано: 28 березня 2013, 00:32 |
|
|
Айрін написав: "зарінок" біля торговиці. та і у центрі базар далеко не еталон чистоти але можу вас порадувати - є міста де ще гірше. ну це так - слаба втіха.
|
|
|
|
|
умілець
|
Додано: 04 квітня 2013, 01:35 |
|
Прізвище, Ім’я: Олег Кіращук
|
Пригадав, як відпочивав на природі з українською діаспорою в Естонії Приїхали в лісок, що поруч з р.Піріта- там чисто, звичайно. В цьому лісочку, посеред трави, є квадрати з піску (десь 4 на 4 метри). Наші поклали там мангал, трохи'смо упили горілки, і, вже збираючись додому, прибрали сміття у свої пакети і вкинули до баґажників авто. Мене вразило те, що чисто там не тому, що прибирають, а тому, що, практично, не смітять. А тут попроси нашого відпочиваючого прибрати за собою- то він обов'язково сприйме це за велику образу.
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 04 квітня 2013, 15:20 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
умілець написав: А тут попроси нашого відпочиваючого прибрати за собою- то він обов'язково сприйме це за велику образу. І як це виправити? Масові розстріли їм поможуть, чи що?
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|