Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 29 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:34 
Офлайн

Повідомлення: 22
Цитата:
Віталій Вандич пише:
Нє, можна робити. Умовно це називається "бути паровозом". Але не думаю, що п.Савюку то треба. Хоча, можу помилятися... Не знаю, але як на мене - йому того не треба і його там не буде.
а що таке список видатних людей: це 50 людей, яких вказала громада, серед яких зарисуються і потрібні видатні люди. З них, за виключенням 2-3 паровозів, формується перша колона списку, тобто якась планово-прогнозна прохідна частина, а хвостом чіпаються інші справжні видатні люди, яких назвала громада, звичайно при умові, що вони не будуть представлені у прохідних частинах списків від інших сил.

Я вважаю, що проект 50 коломиян не буде мати ніякого відношення до виборів, а точніше самі ці 50 коломиян...
Не розумію, чому власники "Коломийської Правди" самі себе не піарять?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:38 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
NarDep пише:
Я вважаю, що проект 50 коломиян не буде мати ніякого відношення до виборів, а точніше самі ці 50 коломиян...
Дай то Бог. Хіба я перечу? :)

Цитата:
NarDep пише:
Не розумію, чому власники "Коломийської Правди" самі себе не піарять?
А навіщо?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:40 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Quote NarDep пише:
Я вважаю, що проект 50 коломиян не буде мати ніякого відношення до виборів, а точніше самі ці 50 коломиян... Дай то Бог. Хіба я перечу?

Quote NarDep пише:
Не розумію, чому власники "Коломийської Правди" самі себе не піарять? А навіщо?

попасти в раду...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:44 
Офлайн

а "паровози" нащо? Якраз будуть визначені "паровози" серед тих найвидатніших :) А "вагонами" попасти можуть власники - якщо їм це потрібно. Тобто, якщо не той варіант, що я описав для формування прохідної частини, то для формування 5-ки точно, а після першої 5-ки можна і власників розміщувати. Хіба нє?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:46 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
а "паровози" нащо? Якраз будуть визначені "паровози" серед тих найвидатніших А "вагонами" попасти можуть власники - якщо їм це потрібно. Тобто, якщо не той варіант, що я описав для формування прохідної частини, то для формування 5-ки точно, а після першої 5-ки можна і власників розміщувати. Хіба нє?

можливий і такий варіант, а хто серед власників тої газети?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:49 
Офлайн

та Бог його знає :) По різному кажуть. Є версія, що засновники маловідомі, натомість власники - доволі відомі. Недавно чув версію, що і Тарас Яворський там. Але то скорше - слухи. Думаю, що пряме відношення має команда співзасновників фірми "Тріумф", оскільки і Мензатюка (директора Тріумфу) підтримують, і спілка "Прикарпаття" ото звіт у минулому номері надрукувала... Таке...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 20:03 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
та Бог його знає По різному кажуть. Є версія, що засновники маловідомі, натомість власники - доволі відомі. Недавно чув версію, що і Тарас Яворський там. Але то скорше - слухи. Думаю, що пряме відношення має команда співзасновників фірми "Тріумф", оскільки і Мензатюка (директора Тріумфу) підтримують, і спілка "Прикарпаття" ото звіт у минулому номері надрукувала... Таке...

З даних, які відомі мені, власниками і засновниками є Довганюк В. і Козар І.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 20:10 
Офлайн

Цитата:
NarDep пише:
З даних, які відомі мені, власниками і засновниками є Довганюк В. і Козар І.
Не виключено - вони там працюють, я їх там бачив, вони про це і самі говорять. Я більш детально не цікавився просто, хто є засновниками. Можна би було взнати у державного реєстратора, але мені то не потрібно. Чому? Та тому що, як писав вище - засновниками юридично можуть бути одні, а фактичними власниками - інші.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 травня 2009, 02:06 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
і це також по темі? :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 травня 2009, 02:10 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
і це також по темі?
Це не той НарДеп :) Це непотрібний клон :D

Цитата:
БорМан пише:
Nar dep1, - ви можете якимось чином підтвердити написане? Якщо ви когось у чомусь звинувачуєте - вам прийдеться це підтвердити або забрати свої слова назад і вибачитись. Зі сторони ваш стиль спілкування виглядає викликаюче.
Ти такий дорослий, а віриш у казки? :) Нереально то шо ти пропонуєш, бо то не наш клієнт, а психоневрологічного диспансеру. Ну людина явно слабує, потребує допомоги. Крім того, шо слаба - ще й страждає манічкою занрженої самооцінки та неповноцінності. Най собі белькоче... Шо зробиш - не всіх слабий война забрала.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 29 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення