|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 05 вересня 2011, 15:44 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
я спішити не буду , мене поки шо і традиційне паливо не давить , а поки тіво лєтрицькі машини доведуть до розуму , аби вони наблизилися до звичайних не тільки зовнішним виглядом , але і зручностями , довжиною пробігу на одній заправці , ну і звичайно ціною... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 вересня 2011, 15:45 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
olesya написав:  я мала на увазі і те, і інше. buy - бо бензинові машини подешевіють. а дійсно  bye-bye, бо скоро (надіємось) що ці монстри почнуть пропадати з доріг. вони подешевіють тільки коли на планеті закінчаться всі запаси нафти  от тоді подешевіють і то суттєво наврядче це станеться на нашій пам'яті, коли електромобілі будуть повноцінною заміною і справді замінять нішу автомобілів на двигунах внутрішнього згорання 
|
 |
olesya
|
Додано: 05 вересня 2011, 15:57 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Капітан написав: я спішити не буду , мене поки шо і традиційне паливо не давить , а поки тіво лєтрицькі машини доведуть до розуму , аби вони наблизилися до звичайних не тільки зовнішним виглядом , але і зручностями , довжиною пробігу на одній заправці , ну і звичайно ціною...   зовнішній вигляд ніби наближається до звичайних машин, зручність також, от з пробігом - не все так класно  . Але чомусь тутешній народ ведеться на таку новинку, може тому, що кожен має більше ніж 1 машину в сім'ї, і попробувати таку альтернативку просто цікаво. Заправка, тобто charge досить зручна, в гаражі встановлюють гніздо, а ще додають перехідник, так що зарядити батарею мож всюди, де є 110 чи 220.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 05 вересня 2011, 16:06 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
SPY написав: наврядче це станеться на нашій пам'яті, коли електромобілі будуть повноцінною заміною і справді замінять нішу автомобілів на двигунах внутрішнього згорання  це лиш так здається. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 вересня 2011, 16:14 |
|
 |
 |
|
|
БорМан написав: SPY написав: наврядче це станеться на нашій пам'яті, коли електромобілі будуть повноцінною заміною і справді замінять нішу автомобілів на двигунах внутрішнього згорання  це лиш так здається.  ну добре, будуть електромобілі за ціною ферарі на яких будуть розїжати синки папіків, але жигулів-електромобіля, чи будь-якого масового електромобіля на якому буде їздити хоча б 50% водіїв ми ще не скоро побачимо 
|
 |
olesya
|
Додано: 06 вересня 2011, 16:07 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
ціна іменно на цю модель 2012 Nissan LEAF™ as low as $27700 net value, after tax savings. MSRP $35200. так що до Феррарі їй ще далеко.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 вересня 2011, 16:38 |
|
|
olesya написав: ціна іменно на цю модель 2012 Nissan LEAF™ as low as $27700 net value, after tax savings. MSRP $35200. так що до Феррарі їй ще далеко. а до жигулів взагалі капєц ,
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 вересня 2011, 17:02 |
|
 |
 |
|
|
Капітан написав: olesya написав: ціна іменно на цю модель 2012 Nissan LEAF™ as low as $27700 net value, after tax savings. MSRP $35200. так що до Феррарі їй ще далеко. а до жигулів взагалі капєц , + проблема в зарядці цієї машини... де ж її зарядиш в нас? хоча навіть якщо знайдуть експерементатори, які захочуть їздити на цій машині - знайдуть і кулібіни, які знайдуть вихід - поставлять бензиновий генератор в багажник. По суті і екологічна машина і зарядитись можна де хоч 
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 вересня 2011, 18:56 |
|
|
Цитата: + проблема в зарядці цієї машини... де ж її зарядиш в нас? хоча навіть якщо знайдуть експерементатори, які захочуть їздити на цій машині - знайдуть і кулібіни, які знайдуть вихід - поставлять бензиновий генератор в багажник. По суті і екологічна машина і зарядитись можна де хоч та блін , у нас, на Україні ,не так проблема на чім їздити , як по чім, доріг нафіг нема , одні ями , то про які електромобілі може йти мова , там тра БТР -80 , або шось інше , що має ще більше коліс ,і тіво колеса більші...  або верхи на коні.. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 вересня 2011, 11:48 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: У Рівному водій асфальтоукладальної машини врізався в припаркований Ягуар, протягнув його кілька метрів, і лише тоді зупинився. Власник іномарки тридцять хвилин будив водія спецтехніки, викликав "швидку", бо думав, що той помер. "Вийшов, бачу така ситуація, хвилин 20 будили його, навіть тридцять, він мертвий, думали що помер, тому і швидку викликали, а він п'яний", - розповів водій іномарки.  
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |